Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Κιλμάρνοκ - Κοπεγχάγη, έχει τον τρόπο της!

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 00:14

Η Κοπεγχάγη έχει το ασφαλές προβάδισμα για τη πρόκριση, ενώ το μόνο που μένει είναι να το διασφαλίσει. 

Προκριματικά Conference League: Κιλμάρνοκ - Κοπεγχάγη, έχει τον τρόπο της!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κιλμάρνοκ - Κοπεγχάγη.

Πρώτος αγώνας: Κοπεγχάγη - Κιλμάρνοκ 2-0

Ώρα:21:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 986

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Κιλμάρνοκ

Η Κιλμάρνοκ πάλεψε όσο μπορούσε στο πρώτο ματς με την Κοπεγχάγη, περισσότερο ωστόσο για να μην ξεφύγει το εις βάρος της σκορ, παρά για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Έχει πολλές αδυναμίες και το γνωρίζει, πολύ δύσκολα θα κάνει την υπέρβαση αν και το σκορ του πρώτου αγώνα θεωρητικά της δίνει ελπίδες. Χάνει διαρκώς και εντός και εκτός συνόρων. Και στην αναμέτρηση με την Αμπερντίν για το πρωτάθλημα αν και αγωνίστηκε με βασικούς δεν απέτρεψε ένα ακόμα εις βάρος της 2-0. Στα τρία ποιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια έχει ηττηθεί και δεν έχει βάλει έστω ένα γκολ.

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη θέλει πάση θυσία να συμμετάσχει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για μια ακόμα σεζόν και είναι πολύ κοντά στο να τα καταφέρει. Στο πρώτο παιχνίδι σφυροκόπησε τους σκωτσέζους άργησε να βάλει το πρώτο γκολ αλλά δίκαια πήρε καθαρή νίκη που της δίνει το πάνω χέρι για την πρόκριση, αποκλειστικά εκεί στραμμένο το ενδιαφέρον, στη Λίγκα κάνει ροτέισον. Οι Δανοί έχουν το γκολ στη φετινή σεζόν. Μπορεί να μην έχουν φθάσει ακόμα στο μάξιμουμ της απόδοσής τους αλλά έχουν την ποιότητα για να καθαρίζουν παιχνίδια όπως αυτό με την Κιλμάρνοκ. Πλήρης η αποστολή στην Σκωτία.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.75 3.85 1.62 2.02 1.7 1.37 2.82 1.71 1.97 2.15 1.21 1.15
Κιλμάρνοκ - Κοπεγχάγη / Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλο θέμα στο σκοράρισμα και μοιάζει δύσκολο να μπορέσουν να βάλουν δύο γκολ στους Δανούς. Μπορεί η άμυνα της Κοπεγχάγης να μην είναι για σεμινάριο, όμως σίγουρα μπορεί να αντιμετωπίσει της απειλές της Κιλμάρνοκ. Αν βρει χώρους θα σκοράρει ξανά όπως έκανε και στο πρώτο ματς. Δεν είναι κακές οι τιμές του διπλού. 2 (1.70) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr