Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Τραμπζονσπόρ - Σεντ Γκάλεν, ελπίζουν οι Ελβετοί!

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 00:57

Διακίωμα στο όνειρο της πρόκρισης έχουν οι Ελβετοί, αφού οι Τούρκοι δεν έχουν να επιδείξουν κάτι ιδιαίτερο. 

Προκριματικά Conference League: Τραμπζονσπόρ - Σεντ Γκάλεν, ελπίζουν οι Ελβετοί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τραμπζονσπόρ - Σεντ Γκάλεν.

Πρώτος αγώνας: Σεντ Γκάλεν - Τραμπζονσπόρ 0-0

Ώρα:20:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 977

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Trabzonspor

Υποτονική εμφάνιση έκανε η Τραμπζονζπόρ στην πρώτη αναμέτρηση με την Σεν Γκάλεν στην Ελβετία. Δεν πήρε πολλά ρίσκα, κινδύνευσε ακόμα και να ηττηθεί στο φινάλε. Πήρε την ισοπαλία που θεωρητικά την διατηρεί ως φαβορί για την πρόκριση αλλά έδωσε δικαιώματα στον αντίπαλο και πρέπει να του τα… κόψεις την ρεβάνς. Η ομάδα από την Τραπεζούντα αρέσκεται αν κρατά χαμηλά τα γκολ στα παιχνίδια της και διακρίνεται για την αμυντική συνέπεια, αλλά έχει θέματα στην δημιουργία και την επίθεση. Δεν έχουν σκοράρει στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια οι βυσσινί.

Σεντ Γκάλεν

Η Σεν Γκάλεν ήταν προσεκτική στο πρώτο ματς με την Τραμπζονσπόρ, όταν αντιλήφθηκε πως θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη πίεσε στο τελευταίο 20λεπτο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα για την δύσκολη ρεβάνς στην Τραπεζούντα. Δίχως άγχος, εξαρχής, δεν ήταν το φαβορί στην αναμέτρηση με τους Τούρκους. Το πιστεύουν πως μπορούν την υπέρβαση οι πράσινοι, πήραν και το προβλεπόμενο ρεπό από την ελβετική Λίγκα το περασμένο Σαββατοκύριακο για να γεμίσουν μπαταρίες οι παίκτες πριν από τη μεγάλη μάχη. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.87 3.45 3.85 1.95 1.75 1.37 2.82 1.65 2.05 1.21 1.25 1.84
Trabzonspor - Σεντ Γκάλεν / Εκτίμηση

Η Σεν Γκάλεν έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει στη πρόκριση, αφού όπως είδαμε στο πρώτο ματς, οι Τούρκοι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Πάντως μέσα στη Τραπεζούντα δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Αρκετά χαμηλός ο άσος πάντως για να ασχοληθούμε. Πάμε με το 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr