Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Ραπίντ Βιέννης - Μπράγκα, κενά στις άμυνες!

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 00:44

Η Μπράγκα έχει το προβάδισμα εδώ και πηγαίνει στην Αυστρία για να το διασφαλίσει. 

Προκριματικά Europa League: Ραπίντ Βιέννης - Μπράγκα, κενά στις άμυνες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ραπίντ Βιέννης - Μπράγκα.

Πρώτος αγώνας: Μπράγκα - Ραπίντ Βιέννης 2-1

Ώρα:22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 998

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ραπίντ Βιέννης

Με παίκτη λιγότερο από το δεύτερο λεπτο του αγώνα στην Πορτογαλία, καλά τα πήγε. Προηγήθηκε μάλιστα αλλά δεν κράτησε το αποτέλεσμα. Φεύγει ικανοποιημένη και με την αίσθηση για ακόμη ένα ματς, ότι είναι σε καλή κατάσταση και το έδειξε. Στο πρωτάθλημα έχει αρχίσει καλά η ομάδα του Κλάους και οι περισσότεροι λένε ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Με εκτενές ροτέισον πάντως έχασε 3-0 από την Μπλάου-Βάις Λίντσερ.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος ο μέσος Γκρίγκιτς (8 ματς/1 γκολ). Εκτός και ο επιθετικός Μπίσοπ (3 ματς). Ο Μπέλιο ξεπέρασε πρόβλημα και επιστρέφει.

Μπράγκα

Η Μπράγκα έπρεπε να δουλέψει πάρα πολύ για να κάνει την ανατροπή απέναντι στους δέκα παίκτες της Ραπίντ Βιέννης. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το δεύτερο παιχνίδι για την ομάδα του Καρβαλιάλ. Οι Πορτογάλοι είχαν ματς για το πρωτάθλημα καθώς υποδέχτηκαν την Μορεϊρένσε και νίκησαν 3-1. Εκτός έδρας έχουν μόνο νίκες φέτος σε τρεις αγώνες και οι δύο είναι για την Ευρώπη.

Αγωνιστικά νέα

Ο ακραίος επιθετικός Μπρούμα (7 ματς/2 ασίστ) μένει εκτός δράσης για έναν μήνα μετά τον τραυματισμό στον πρώτο αγώνα. Εκτός και ο κεντρικός αμυντικός Νιακατέ (5 ματς).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.7 3.6 2.35 2.15 1.65 1.44 2.65 1.54 2.3 1.54 1.27 1.42
Ραπίντ Βιέννης - Μπράγκα / Εκτίμηση

Η Ραπίντ είναι αναγκασμένη να ανεβάσει ταχύτητα και να ψάξει το γκολ που θα φέρει στα ίσια τη σειρά. Εντός έδρας είναι διαφορετικά τα πράγματα και χωρίς ναν υπάρχει αριθμητικό μειονέκτημα. Πάντως έχει τα θεματάκια της στην άμυνα, όπως και οι Πορτογάλοι εξάλλου. Goal/goal (1.68) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr