Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: FCSB - Λιντζ Λασκ, σε κακό μομέντουμ!

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 00:34

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες, με όποια θα κάνει τα λιγότερα λάθη, πιθανό να πάρει και τη πρόκριση.

Προκριματικά Europa League: FCSB - Λιντζ Λασκ, σε κακό μομέντουμ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση FCSB - Λιντζ Λασκ.

Πρώτος αγώνας: Λασκ - Στεάουα 1-1

Ώρα:21:30 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 992

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

FCSB

Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα το ματς με την Λίντσερ και να πάρει δίκαια την ισοπαλία. Δεν έχει αρχίσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα και έχασε 2-0 στην έδρα της Χέρμανσταντ. Έχει χάσει μόνο ένα από τα επτά Ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει δώσει (3/3/1) φέτος. Εντός έδρας έχει νικήσει σε μόνο ένα από τα τρία που έχει δώσει (1/1/1) και είχαν τουλάχιστον δύο γκολ ολα.

Αγωνιστικά νέα

Η σημαντική απουσία είναι ο τραυματίας επιθετικός μέσος Μούσι (7 ματς/1 γκολ). Ο κεντρικός αμυντικός Χαρούτς (3 ματς) είναι αμφίβολος.

Λιντζ Λασκ

Η Λίντσερ δεν έχει πολλά να πηγαίνουν με το μέρος της αυτή τη στιγμή. Μοιάζει κουρασμένη, ακόμη δεν έχει μάθει το νέο προπονητή και έχει αρχίσει άσχημα το πρωτάθλημα. Είχε παιχνίδι η ομάδα του Ντάρας και αρκετά δύσκολο εκτός έδρας με την Αούστρια Βιέννης από την οποία έχασε 2-1. Αυτή τη στιγμή δεν έχει νίκη στους τελευταίους τεσσερις αγώνες (0/1/3) για όλες τις διοργανώσεις.

Αγωνιστικά νέα

Έχει επτά απουσίες. Λείπουν ο βασικός τερματοφύλακας Λαγουάλ (4 ματς), ο βασικός μέσος Ζούλι (5 ματς/1 γκολ/4 ασίστ) και οι Λιούμπιτς, Μουστάφα, Φλέκερ, Έντρουπ, Αντράντε.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.1 3.35 3.35 1.92 1.81 1.34 3.05 1.68 2.05 1.28 1.3 1.68
FCSB - Λιντζ Λασκ / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δείχνουν μια αστάθεια το τελευταίο διάστημα, ενώ δυσκολεύονται αρκετά να κερδίσουν. Ισορροπημένο το πρώτο ματς και δίκαιο εκ τους αποτελέσματος. Στα ίδια θα κινηθεί και ο επαναληπτικός, αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν να επιδείξουν κάτι σημαντικό. Χ (3.36) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr