Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: ΑΠΟΕΛ-Ρίγας Σκόλα, εφικτή η ανατροπή

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 00:00

Στη ρεβάνς της ήττας με 2-1 στη Λετονία, και με νέο προπονητή τον Ζοσέ Ντομίνγκες οι Κύπριοι θα επιχειρήσουν να φτάσουν σε σκορ πρόκρισης απέναντι σε μία ομάδα που δεν είναι καλυτερή τους, ή έστω να ισοφαρίσουν τη διαφορά για να παλέψουν για το εισιτήριο στην group stage

Προκριματικά Europa League: ΑΠΟΕΛ-Ρίγας Σκόλα, εφικτή η ανατροπή

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ-Ρίγας Σκόλα
Ώρα έναρξης 20:00, Κωδικός ΟΠΑΠ 971

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. «21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

ΑΠΟΕΛ

Το χαμένο τετ-α-τετ του Κόρμπου στις καθυστερήσεις μπορούσε να αλλάξει πολλά. Οι Κύπριοι έδειξαν ότι έχουν την ποιότητα για την ανατροπή και θα έχουν και νέο προπονητή καθώς ο κόουτς Γκαγέγκο αποτελει παρελθόν. Νέος προπονητής ο Ζοσέ Ντομίνγκες που ήταν στην ομάδα βοηθός προπονητή την περσινή σεζόν. Ο ΑΠΟΕΛ φέτος εντός έδρας στην Ευρώπη είναι αήττητος (1/1/0) και δεν έχει δεχτεί γκολ στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει.
Στο όριο θα κριθεί η συμμετοχη των Σαρφό (3 ματς/1 ασίστ), Πέτροβιτς (4 ματς) και Εντονγκαλά (4 ματς) που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ρίγας Σκόλα

Καλό πρώτο ημίχρονο με τον ΑΠΟΕΛ. Κλείστηκε στο δεύτερο και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Ο κόουτς Μόρος δήλωσε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Η Ρίγας μια ανάσα από το να πετύχει κάτι που το Λετονικό ποδόσφαιρο πέτυχε τελευταία φορά πριν 15 χρόνια. Να έχει ομάδα στους ομίλους του . Είχε ματς πρωταθλήματος στην έδρα της Ρίγα, ντέρμπι κορυφής και κράτησε το +4 με το 0-0.
Η αλλαγή σχήματος σε 3-5-2 στο πρώτο ματς βοήθησε. Ο κόουτς Μόρος έχει αμφίβολο τον μπακ Μάρες (31 ματς/7 γκολ/11 ασίστ). Χτύπησε στο πρωτάθλημα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.54 4 5.5 1.95 1.78 1.34 3.05 1.84 1.85 1.12 1.21 2.37
ΑΠΟΕΛ - Ρίγας Σκόλα / Εκτίμηση

Είναι δεδομένο ότι και για τις δύο ομάδες,«κλεδί» επιτυχίας θα είναι το «μηδέν» στην άμυνα, για διαφορετικούς λόγους. Ο ΑΠΟΕΛ είναι βέβαιο βάσει ρόστερ και ποιότητας ότι μπορεί να πάρει τη νίκη, αρκεί να μη δεχτεί γκολ στην αντεπίθεση την οποία «έχει» η Ρίγας. Από αυτή τη σκοπιά μπορεί την πρόκριση.
1 και under 3,5 στο 2,18 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr