Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Μπεσίκτας - Λουγκάνο, θα δούμε γκολ ξανά!

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 00:26

Μπεσίκτας και Λουγκάνο είναι στην ισορροπία πριν το ματς και ξεκινάνε τη μάχη τους επί ίσους όρους.

Προκριματικά Europa League: Μπεσίκτας - Λουγκάνο, θα δούμε γκολ ξανά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπεσίκτας - Λουγκάνο.

Πρώτος αγώνας: Λουγκάνο - Μπεσίκτας 3-3

Ώρα:21:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 983

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Μπεσίκτας

Έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει την πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι στην Ελβετία. Φυσικά δεν χάθηκε κάτι για την ομάδα του Φαν Γκάστελ αλλά έδειξε ότι ειναι ευάλωτη αν κλειστεί στην άμυνα. Δεν είχε παιχνίδι πρωταθλήματος για να ετοιμαστεί για το δεύτερο ματς όπως και η αντίπαλός της. Αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις (3/1/0) και σε όλα τα παιχνίδια έχει πετύχει δύο ή περισσότερα τέρματα. Αήττητη στο γήπεδό της επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις (5/2/0).

Αγωνιστικά νέα

Παραμένει εκτός αγώνων ο βασικός φορ Αμπουμπακάρ ο οποίος είναι τραυματίας. Κανενα άλλο πρόβλημα.

Λουγκάνο

Στα θετικά ότι δεν παράτησε το παιχνίδι με την Μπεσίκτας στο 1-3 και ισοφάρισε δίκαια για να μείνει ζωντανή για την προκριση. Δεν είχε ματς πρωταθλήματος το σαββατοκύριακο. Στον προηγούμενο γύρο με την Παρτίζαν Βελιγραδίου την πρόκριση την πήρε εκτός μετά από ισοπαλία εντός (2-2). Αυτή την στιγμή μοιάζει λίγο προβληματική αμυντικά. Μετράει τέσσερα συνεχόμενα Goal/Goal σε όλες τις διοργανώσεις δεχόμενη συνολικά εννέα γκολ.

Αγωνιστικά νέα

Έχασε για το δεύτερο παιχνίδι λόγω τιμωρίας τον βασικό κεντρικό μέσο Ντούμπια (9 ματς). Επιστρέφει από τιμωρία ο κεντρικός αμυντικός Χαϊντάρι. Τραυματίες δεν υπάρχουν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.42 4.75 6.35 2.27 1.58 1.47 2.55 1.72 2 1.09 1.16 2.7
Μπεσίκτας - Λουγκάνο / Εκτίμηση

Πολύ επιθετικές ομάδες και οι δύο με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Σίγουρα θα είναι πιο διαβασμένες αυτή τη φορά, αλλά ένα γκολ θα αλλάξει τις ισορροπίες μεταξύ τους. Αν γίνει νωρίς αυτό, τότε σίγουρα θα έχουμε έναν αγώνα όπως και ήταν και ο πρώτος. Over 2.5 (1.66) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr