Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Έλφσμποργκ - Μόλντε, αναγκασμένοι να ρισκάρουν οι Νορβηγοί

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 01:20

Η Έλφσμποργκ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το μικρό προβάδισμά της στη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου και τελευταίου προκριματικού γύρου του Europa League απέναντι στη Μόλντε στην "Boras Arena".

Προκριματικά Europa League: Έλφσμποργκ - Μόλντε, αναγκασμένοι να ρισκάρουν οι Νορβηγοί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Έλφσμποργκ - Μόλντε.

Δεύτερος αγώνας για τα play off του Europa League.

Πρώτος αγώνας: Μόλντε - Έλφσμποργκ 0-1.

Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ και των δύο αγώνων είναι ισόπαλο μετά το τέλος των 90 λεπτών, θα ακολουθήσει παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Ο νικητής του ζευγαριού θα δώσει το παρόν στο League Phase του Europa League, ενώ ο χαμένος στο League Phase του Conference League.

20:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 976

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Έλφσμποργκ

Έχει τον έλεγχο μετά τη νίκη του πρώτου αγώνα η ομάδα του Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Μπορεί στο Σουηδικό πρωτάθλημα να μην ενθουσιάζει αλλά στην Ευρώπη πάει καλά. Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στην Σουηδία και έρχεται από αγώνα με την Γκέτεμποργκ στο πρωτάθλημα όπου νίκησε 3-1. Στην Ευρώπη φέτος αήττητη (6/1/0), έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια και τα τελευταία πέντε ματς έχουν λήξει στο Under 2,5. Πρόβλημα τραυματισμού για τον επιθετικό Φρικ (17 ματς/3 γκολ). Ο στόπερ Χένρικσον διαθέσιμος μετά από τραυματισμό. Κανένα άλλο πρόβλημα για το ματς.

Μόλντε

Τώρα πρέπει να πάει και να ρισκάρει στην Σουηδία για την πρόκριση. Οι απώλειες στην επίθεση στοίχισαν στην ομάδα του Έρλινγκ Μόου στο πρώτο ματς. Ακολούθησε παιχνίδι πρωταθλήματος με την Χαμ Καμ την οποία νίκησε εύκολα 3-0. Είναι λίγο πίσω στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας έχει χάσει και τα δύο παιχνίδια φέτος στην Ευρώπη. Σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόνο μια νίκη εκτός στα τελευταία πέντε ματς (1/1/3). Ο πολύτιμος επιθετικός Γκούλμπραντσεν (11 ματς/2 γκολ/2 ασίστ) παραμένει εκτός. Εκτός ο στόπερ Μπιόρνμπακ (1 ματς) και ο μέσος Μπάκε (10 ματς/2 ασίστ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.32 3.55 2.77 2.15 1.64 1.44 2.65 1.54 2.32 1.41 1.27 1.55
Έλφσμποργκ - Μόλντε / Εκτίμηση

Αν η Έλφσμποργκ μπορέσει να επαναλάβει τη δυνατή της εμφάνιση όπως και στο πρώτο παιχνίδι, είναι δύσκολο να δούμε πώς η Μόλντε θα μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση. Δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν οι γηπεδούχοι έπαιρναν από νωρίς προβάδισμα και είχαν στα χέρια τους τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Αναγκασμένοι να ρισκάρουν οι φιλοξενούμενοι. Προτιμότερη επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.70 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr