Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Πούσκας Ακαντέμια - Φιορεντίνα με τετραπλασιασμό!

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 00:50

Η ουγγρική ομάδα δεν έχει προκριθεί ποτέ στην κύρια κλήρωση οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης και επιδιώκει να πετάξει έξω της δις δευτεραθλήτριας του Conference League, μετά την αξιοπρεπή ισοπαλία 3-3 στον πρώτο αγώνα της Φλωρεντίας.

Προκριματικά Conference League: Πούσκας Ακαντέμια - Φιορεντίνα με τετραπλασιασμό!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πούσκας Ακαντέμια - Φιορεντίνα.

Δεύτερος αγώνας για τα play off του Conference League.

Πρώτος αγώνας: Φιορεντίνα - Πούσκας Ακαντέμια 3-3.

Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ και των δύο αγώνων είναι ισόπαλο μετά το τέλος των 90 λεπτών, θα ακολουθήσει παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Ο νικητής του ζευγαριού θα δώσει το παρόν στο League Phase του Conference League.

22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 1002

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Πούσκας Ακαντέμια

Η Πούσκας Ακαντέμια αιφνιδίασε τη Φιορεντίνα και προηγήθηκε γρήγορα με 2-0, στη συνέχεια πιέστηκε και βρέθηκε πίσω 2-3, αλλά βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 89' σε «στημένη» φάση (κόρνερ) και έβαλε έτσι δύσκολα στην περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης. Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ξεκίνησε απο το 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ όπου απέκλεισε με δύο νίκες με 3-0 την Ντνιέπρ, ενώ στη συνέχεια άφησε εκτός την Αραράτ Αρμένια (1-0 εκτός, 3-3 εντός). Το Σαββατοκύριακο δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα, προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα εν όψει της ρεβάνς.

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα έδειξε χαρακτήρα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2, αλλά δε μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα της, έμεινε στην ισοπαλία και γενικά παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Στο ιταλικό πρωτάθλημα, έφερε ισοπαλία 0-0 εντός έδρας με τη Βενέτσια. Δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δε μπόρεσε να φτάσει στο γκολ. Σε τρία παιχνίδια στις δύο διοργανώσεις έχει φέρει ισάριθμες ισοπαλίες (στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έμεινε στο 1-1 στο εκτός έδρας ματς με την Πάρμα). Γενικά, δεν έχει πραγματοποιήσει το ξεκίνημα που επιθυμούσε. Εκτός ο επιθετικός Γκούντμουντσον.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.25 3.85 1.58 2.15 1.62 1.44 2.55 1.67 2.02 2.22 1.22 1.12
Πούσκας Ακαντέμια - Φιορεντίνα / Εκτίμηση

Η Φιορεντίνα δεν έχει ακόμη λάμψει τη φετινή σεζόν και μετράει τρεις σερί ισοπαλίες. Θα μπορούσε να αποτύχει απέναντι σε μια ομάδα με κίνητρο από την Ουγγαρία, που θέλει να σημειώσει μια πρωτοφανή επιτυχία εις βάρος των "βιόλα". Αξίζει ο τετραπλασιασμός της ισοπαλίας. Χ σε απόδοση 4.00 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr