Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Πάφος - Κλουζ, θέλουν να το ξανακάνουν οι Κύπριοι

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 00:15

Η Πάφος αντιμετωπίζει στο «Αλφαμέγα» της Λεμεσού την Κλουζ για τα πλέι οφ του Conference League και θέλει να ανατρέψει τη νίκη με 1-0 των Ρουμάνων στο πρώτο ματς για να πάρει το εισιτήριο για τo League Phase του θεσμού.

Προκριματικά Conference League: Πάφος - Κλουζ, θέλουν να το ξανακάνουν οι Κύπριοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πάφος - Κλουζ.

Δεύτερος αγώνας για τα play off του Conference League.

Πρώτος αγώνας: Κλουζ - Πάφος 1-0.

Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ και των δύο αγώνων είναι ισόπαλο μετά το τέλος των 90 λεπτών, θα ακολουθήσει παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Ο νικητής του ζευγαριού θα δώσει το παρόν στο League Phase του Conference League.

20:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 976

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Πάφος

Το ματς δεν θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Κυριακίδης» την Πάφο, αλλά στο «Αλφαμέγα» της Λεμεσού που πληροί τις προϋποθέσεις της ΟΥΕΦΑ. Εκεί οι γαλάζιοι θα επιδιώξουν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την μεγάλη πρόκριση στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης, Ξεσηκωμός στον κόσμο, η διοίκηση έβαλε φθηνό εισιτήριο για μεγαλύτερη προσέλευση. Δύο φορές στους προηγούμενους γύρους πήγε στη ρεβάνς στο νησί χαμένη και όμως κατάφερε αν το γυρίσει στην παράταση, θα επιδιώξει αν τριτώσει το καλό και κόντρα στους Ρουμάνους. Πλήρης η αποστολή, πήρε και ρεπό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για να αγωνιστούν ξεκούραστοι οι παίκτες.

Κλουζ

Η Κλουζ ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς αλλά ολιγώρησε έπειτα από το γρήγορο γκολ και παρόλο που είχε την υπεροχή δεν πίεσε τόσο όσο θα της έδινε το δικαίωμα σε ένα ακόμα γκολ που θα κλείδωσε την πρόκριση, Τώρα θα πάνε με οριακό προβάδισμα στο νησί, όπου την έχουν… πατήσει άλλοι πριν από αυτούς στη φετινή διοργάνωση. Βρίσκεται πάντως σε εξαιρετική κατάσταση. Μόνο νίκες μετρά τον τελευταίο μήνα έχοντας συμπληρώσει πέντε σερί τρίποντα εντός και εκτός συνόρων. Το εντυπωσιακό είναι πως σε αυτά τα πέντε ματς δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.81 3.6 3.95 1.97 1.74 1.35 2.9 1.65 2.05 1.21 1.24 1.9
Πάφος - Κλουζ / Εκτίμηση

Η Πάφος για 3η φορά καλείται να φτάσει σε ανατροπή μετά τα ματς με Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ 1948 και αυτή τη φορά στην έδρα που δήλωσε για τα ευρωπαϊκά ματς, το στάδιο «Αλφαμέγα». Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο δήλωσε πεπεισμένος ότι η ομάδα του μπορεί να το ξανακάνει, αλλά ο Ισπανός τεχνικός παραδέχθηκε ότι δύναμη της αντιπάλου είναι η εμπειρία που έχει στην Ευρώπη. Ο ενθουσιασμός και το πάθος των Κύπριων θα λυγίσουν εύκολα ή δύσκολα τους Ρουμάνους. 1 σε απόδοση 2.05 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr