Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Ιένα-Λεβερκούζεν, ο λόγος στις ρεζέρβες

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 - 00:00

Μια ομάδα τέταρτης κατηγορίας θα υποδεχτεί την αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις Λέβερκουζεν για το θαύμα, σε ένα ματς για τη φάση των 32 του Κυπέλλου, στο οποίο φυσικά δεν... υπάρχει σημείο

Κύπελλο Γερμανίας: Ιένα-Λεβερκούζεν, ο λόγος στις ρεζέρβες

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ιένα-Μπάγερ Λεβερκούζεν
Ώρα: 19:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 880

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ιένα

Εξαιρετική εκκίνηση στην κατηγορία της η ομάδα του Χένινγκ Μπούργκερ η οποία νίκησε εκτός έδρας την Πλάουεν 4-1 και έκανε το πέντε στα πέντε. Πρωτοπόρος στην κατηγορία της και με καλή ψυχολογία πριν από πολύ δύσκολο αγώνα.
Νέα απώλεια με μυϊκό πρόβλημα ο κεντρικός αμυντικός Βεντ (1 ματς). Μόνιμα εκτός οι Χένε, Χόπε, Σμίλα (2 ματς), Πέτερμαν (2 ματς/1 ασίστ) και Λεντερ (3 ματς/1 γκολ/3 ασίστ). Η κατάσταση δεν είναι ιδανική για τον κόουτς Μπούργκερ.
Πέρυσι αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο με ήττα εντός έδρας 5-0 από την Χέρτα

Λεβερκούζεν

Κατέκτησε ήδη το Σούπερ Καπ στα πέναλτι ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις την Στουτγκάρδη. Στο πρωτάθλημα νίκησε στην πρεμιέρα την Γκλάντμπαχ εκτός έδρας με γκολ στο 101ο λεπτό του αγώνα. Παραμένει αήττητη και δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι από πέρσι. Τα γκολ στο τέλος των αγώνων συνεχίζονται. Αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις για 42 παιχνίδια (36/6/0) η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο.
Η μοναδική σημαντική απώλεια λόγω τραυματισμού είναι ο μέσος Παλάσιος ο οποίος θα επιστρέψει στην δράση μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Τιμωρημένο για δύο παιχνίδια το νέο απόκτημα, ο μέσο-επιθετικός Τεριέ.
Πέρυσι κατέκτησε το τρόπαιο επικρατώντας 1-0 της Κάιζερσλαουτερν στον μεγάλο τελικό.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
18 11.5 1.04 5.75 1.09 2.95 1.32 7.15
Ιένα - Λεβερκούζεν / Εκτίμηση

O ίδιος ο Αλόνσο έχει προαναγγείλει rotation στο συγκεκριμένο παιχνίδι τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει βάθος και ότι εμπιστεύεται κάθε παίκτη. Προφανώς, αυτό δεν αλλάζει κάτι στους συσχετισμούς, αρκεί αυτοί που θα παίξουν να είναι σοβαροί. Πάμε να παίξουμε με τα γκολ της Λεβερκούζεν και τα ημίχρονα.
2/2 Η/Τ + NG + φιλοξενούμενη over 3,5 γκολ στο 2,42 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr