Ποδόσφαιρο

Kύπελλο Αμερικής: Σιάτλ Σάουντερς - Λος Άντζελες, σκοράρουν εύκολα οι φιλοξενούμενοι!

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 - 00:34

Σούπερ ημιτελικός στο κύπελλο Αμερικής, με δύο ομάδες που σκοράρουν εύκολα και υπόσχονται μια δυνατή μάχη. 

Kύπελλο Αμερικής: Σιάτλ Σάουντερς - Λος Άντζελες, σκοράρουν εύκολα οι φιλοξενούμενοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σιάτλ Σάουντερς - Λος Άντζελες.

Ώρα:05:30 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 930

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σιάτλ Σάουντερς

Σταθερά ανταγωνιστικό παρουσιάζεται και φέτος το Σιάτλ. Στο πρόσφατο Λιγκς Καπ Κεντρικής και Β. Αμερικής ξεπέρασε τη φάση των ομίλων για να αποκλειστεί απο το Λος Αντζελες στα προημιτελικά, ενώ στο πρωτάθλημα έχει παγιωθεί στις πρώτες θέσεις. Το Σάββατο επικράτησε εκτός έδρας της Μινεσότα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και μετρά έξι νίκες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το Κύπελλο, έχοντας πάντως συμπληρώσει μια δεκαετία από την τελευταία “κούπα”.

Αγωνιστικά νέα

Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Παραμένει εκτός ο χρήσιμος αμυντικός Μπέικερ, δεν επηρεάζει αντιθέτως η απουσία του αναπληρωματικού επιθετικού Μπραουντιγιο Ροντρίγκεζ.

Λος Άντζελες

Εξαιρετικά κυλά η σεζόν για το Λος Αντζελες που πρωταγωνιστεί σε όλα τα μέτωπα. Την Κυριακή στο Λιγκς Καπ Κεντρικής και Βορείου Αμερικής, ηττήθηκε στον τελικό του Λιγκς Καπ, συνεχίζει στο Κύπελλο ενώ πρωταγωνιστεί και στο πρωτάθλημα. Δεν έχει δώσει πάντως αγώνα πρωταθλήματος απο τις 21 Ιουλίου, αλλά αν και “χρωστά” αρκετά ματς λόγω αναβολών, παραμένει στην καταδίωξη της κορυφής. Συμμετέχει στα ημιτελικά του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Αγωνιστικά νέα

Δεν υπολογίζονται οι αναπληρωματικοί Μίλερ (ε) και Ντελαβάλε (α). Ο Ούγκο Γιορίς έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.6 3.1 2.85 1.84 2.02 1.34 3.45 1.71 1.97 1.45 1.4 1.52
Σιάτλ Σάουντερς - Λος Άντζελες / Εκτίμηση

Μία μόλις ήττα έχει το Λος Άντζελες το τελευταίο διάστημα, το οποίο δείχνει να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Μπορεί να σκοράρει με ευκολία σε οποιαδήποτε έδρα. Μπορεί να βοηθήσει και στο σκοράρισμα το Σιάτλ και να έχουμε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι, παρά τη κομβικότητά του. Over 2.5 (1.85) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr