Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ερυθρός Αστέρας - Μπόντο Γκλιμτ, με τον παράγοντα έδρα!

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 - 00:15

Ο Ερυθρός θα τα παίξει όλα για όλα σήμερα, απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Μπόντο Γκλιμτ. 

Προκριματικά Champions League: Ερυθρός Αστέρας - Μπόντο Γκλιμτ, με τον παράγοντα έδρα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας - Μπόντο Γκλιμτ.

Πρώτος αγώνας: Μπόντο Γκλιμτ – Ερυθρός Αστέρας 2-1

Ώρα:22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 910

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε πρόβλημα από το ταχυδυναμικό παιχνίδι της Μπόντο Γκλιμτ, άργησε να προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες του συνθετικού χλοοτάπητα και βρέθηκε να χάνει το 2-0, ενώ γλίτωσε τα χειρότερα πριν βρει το 2-1 σε στατική φάση. Η οριακή ήττα διατηρεί ακέραιο ένα μεγάλο κομμάτι πιθανοτήτων αναφορικά με την πρόκριση, αισιόδοξος εν όψει της ρεβάνς δηλώνει ο τεχνικός Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Σερβίας το περασμένο τριήμερο, με 4-1-0 στο ξεκίνημα, είναι φαβορί για τον 8ο διαδοχικό τίτλο.

Aγωνιστικά νέα

Αναμένεται να λείψουν οι Λούτσιτς (ε.) και Γκλάζερ (τ.), οι οποίοι δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν αναφέρθηκαν έτερα αγωνιστικά προβλήματα στη σερβική ομάδα.

Μπόντο Γκλιμτ

Η Μπόντο Γκλιμτ δεν έπιασε την καλύτερη δυνατή απόδοση στο πρώτο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά πανηγύρισε τη δίκαιη νίκη και καλείται να προστατέψει το προβάδισμα στο Βελιγράδι. Μπορεί να έχει κάνει σημαντικές πορείες σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων η πρωταθλήτρια Νορβηγίας, ωστόσο ψάχνει την πρώτη παρουσία της σε γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ και ο ενθουσιασμός συνοδεύεται από την ανάλογη πίεση. Ουδέν πρόβλημα στην εγχώρια λίγκα, πέρασε με 6-0 το εμπόδιο της Σάρπσμποργκ, αν και έπαιξε με αλλαγές.

Aγωνιστικά νέα

Σταθερά εκτός δράσης λόγω τραυματισμού οι Ομάρ (α. 11/0), Βέτι (μ. 9/0), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα μετά το τελευταίο ματς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3.8 3.3 2.3 1.57 1.51 2.42 1.52 2.37 1.32 1.25 1.77
Ερυθρός Αστέρας - Μπόντο Γκλιμτ / Εκτίμηση

Τρομεχή μάχη θα γίνει στο Βελιγράδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν μέχρι τελικής πτώσης τη πρόκριση. Ο Ερυθρός θα θελήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να φτάσει στη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση. Η Μπόντο όμως είναι αξιόλογη και επιθετική ομάδα΄, που μπορεί να κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Goal/goal (1.57) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr