Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Σλάβια-Λιλ, ανοίγει το... ροντέο

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 - 00:00

Έχοντας μπροστά τους ένα... βουνό δύο τερμάτων, οι Τσέχοι καλούνται να κάνουν μία μεγάλη ανατροπή, αλλά με μία αντίπαλο όπως η Λιλ, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Οι Γάλλοι εμφανίστηκαν κυρίαρχοι και δεμένοι στο πρώτο ματς και έχουν απόλυτο πλεονέκτημα

Προκριματικά Champions League: Σλάβια-Λιλ, ανοίγει το... ροντέο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σλάβια – Λιλ
Ώρα: 22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 911

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σλάβια Πράγας

Η Σλάβια Πράγας παρατάχθηκε επί της ουσίας για το 0-0 στην έδρα της Λιλ και παρά το ότι αμύνθηκε αποτελεσματικά για μεγάλα διαστήματα, μετά την ανάπαυλα δεν κατάφερε να κρατήσει μακριά τους κινδύνους και δέχθηκε δικαίως δύο γκολ. Η «καθαρή» ήττα την καθιστά απόλυτο αουτσάιντερ για την πρόκριση, άπαντες εντός της ομάδας δηλώνουν ότι θα το παλέψουν. Δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Τσεχίας, στο οποίο μέχρι στιγμής έχουν πετάξει δύο βαθμούς (4-1-0) και έχει δεχθεί μόνο ένα τέρμα.
Με πρόβλημα για ακόμη μία φορά οι Στάνεκ (τ. 12 συμ.), Ζμρίζλι (α. 12/3), Βλτσεκ (α. 1/0), Φίλα (ε. 3/1), ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας έχει τεθεί ο Βάλεμ (μ. 2/1). Δεν προέκυψαν απρόοπτα.

Λιλ

Η Λιλ δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς στα δίχτυα της Σλάβια Πράγας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά την ανάπαυλα έγινε πιο απλή και γρήγορη, έφτιαξε τις προϋποθέσεις και πήρε δικαίως το 2-0 που ισοδυναμεί με... μισή πρόκριση. Το πιο σημαντικό εφόδιο εν όψει της ρεβάνς είναι η αμυντική λειτουργία της, η οποία άγγιξε το άριστο. Προ των πυλών του ομίλου του κορυφαίου θεσμού για 7η φορά η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό. Το Σάββατο έπαιξε με αρκετούς βασικούς και νίκησε 2-0 την Ανζέ (έχει 2-0-0 στην Α' Γαλλίας).
Τιμωρημένος παραμένει ο Μαντί (α. 16/1 Βιγιαρεάλ), εκτός δράσης σταθερά λόγω τραυματισμού οι Μπενταλέμπ (μ. 25/0), Ουμτιτί (α. 6/0) και λογικά ο Γκόμες (μ. 31/0).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.35 3.25 3.05 1.74 2.02 1.27 3.5 1.78 1.91 1.37 1.32 1.57
Σλάβια Πράγας - Λιλ / Εκτίμηση

Με τέτοιο σκορ στο πρώτο ματς, η Σλάβια θα πρέπει να μπει επιθετικά από το πρώτο λεπτό για να πετύχει όσο νωρίτερα γίνεται το γκολ που θα την ξαναβάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η Λιλ όμως έχει δείξει ότι δεν είναι ομάδα που συγχωρεί τα κενά στην άμυνα, και τέτοια, μοιραία, θα υπάρξουν. Το ματς, λογικά, θα ανοίξει.
G/G και over 2,5 στο 2,33 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr