Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Σάλτσμπουργκ - Ντιναμό Κιέβου, σφραγίζουν το εισιτήριο οι "ταύροι"

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 - 01:30

Η Σάλτσμπουργκ έβγαλε σημαντικό διπλό στο πρώτο παιχνίδι (0-2) και θέλει να το... τελειώσει στην έδρα της ώστε να πάρει το εισιτήριο για την League Phase του Champions League.

Προκριματικά Champions League: Σάλτσμπουργκ - Ντιναμό Κιέβου, σφραγίζουν το εισιτήριο οι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σάλτσμπουργκ - Ντιναμό Κιέβου.

Δεύτερος αγώνας για τα play off του Champions League.

Πρώτο ματς Ντιναμό Κιέβου - Σάλτσμπουργκ 0-2.

Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ και των δύο αγώνων είναι ισόπαλο μετά το τέλος των 90 λεπτών, θα ακολουθήσει παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Ο νικητής του ζευγαριού θα δώσει το παρόν στο League Phase του Champions League, ενώ ο ηττημένος στην αντίστοιχη του Europa League.

Ώρα:22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 854, COSMOTE SPORT 7

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σάλτσμπουργκ

Η Σάλτσμπουργκ ήταν εμφανώς ανώτερη της Ντιναμό Κιέβου, έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι (33’, 34’, 57’, 84’, 87’), ενώ κατάφερε να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα. Βέβαια, χρειάστηκε και την τύχη προκειμένου να πάρει «καθαρή» νίκη, καθώς η εστία της απειλήθηκε σε ουκ ολίγες ευκαιρίες (26’, 37’, 51’, 54’, 73’, 83’ δοκάρι, 93’). Ψάχνει την είσοδο στο γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ για 7η διαδοχική σεζόν και ενώ στις προηγούμενες έξι είχε μόλις μία παρουσία στους «16». Δεν είχε αγώνα για το αυστριακό πρωτάθλημα, στο οποίο έχει το απόλυτο (3-0-0). Την ύστατη στιγμή αναμένεται να αποφασιστεί η παρουσία ή μη του Τέρζιτς (α. 3/0, 18/0), εκτός δράσης σε σταθερή βάση οι Φερνάντο (ε. 11/4), Γκουίντο (α. 18/0), Κονατέ (ε. 29/20).

Ντιναμό Κιέβου

Η Ντιναμό Κιέβου δεν ανταποκρίθηκε σωστά στις απαιτήσεις της αναμέτρησης με τη Σάλτσμπουργκ, δέχθηκε δύο γκολ και γλίτωσε από πολλά περισσότερα, αλλά με τη σειρά της έβγαλε πλήθος ευκαιριών και θα μπορούσε να προβληματίσει αρκετά την αντίπαλό της. Η ουκρανική ομάδα εντυπωσιάζει με την επιθετική παρουσία της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και αυτή τη φορά αποδείχθηκε άστοχη. Δεν είχε υποχρεώσεις εντός συνόρων το περασμένο τριήμερο και ενώ έχει ξεκινήσει με «δύο στα δύο». Εκτός δράσης σταθερά λόγω τραυματισμού οι Σεπέλεφ (μ. 21/2), Ντιάτσουκ (α. 19/1), χτύπησε στο τελευταίο ματς και δίνεται αμφίβολος ο Πονομαρένκο (ε. 8/1).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.6 4.5 4.75 2.75 1.41 1.67 2.1 1.47 2.5 1.18 1.2 2.25
Σάλτσμπουργκ - Ντιναμό Κιέβου / Εκτίμηση

Με προβάδισμα δύο τερμάτων μπαίνει στο δεύτερο παιχνίδι η Σάλτσμπουργκ και τώρα στην "Red Bull Arena" oκαλείται να τελειώσει τη δουλειά απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στη νέα φάση των ομίλων του Champions League. Θα βγουν μπροστά για την ανατροπή οι Ουκρανοί και οι "ταύροι" έχουν την ποιότητα να το εκμεταλλευτούν αυτό. 1 και Over 2.5 σε απόδοση 2.25 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr