Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Γαλατασαράι - Γιουνγκ Μπόις, θα μιλήσει η έδρα

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 - 01:15

Η Γαλατά με "όπλο" την καυτή της έδρα θα ψάξει την ανατροπή κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις και το εισιτήριο για την League Phase του Champions League.

Προκριματικά Champions League: Γαλατασαράι - Γιουνγκ Μπόις, θα μιλήσει η έδρα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γαλατασαράι - Γιουνγκ Μπόις.

Δεύτερος αγώνας για τα play off του Champions League.

Πρώτο ματς Γιουνγκ Μπόις – Γαλατασαράι 3-2.

Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ και των δύο αγώνων είναι ισόπαλο μετά το τέλος των 90 λεπτών, θα ακολουθήσει παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Ο νικητής του ζευγαριού θα δώσει το παρόν στο League Phase του Champions League, ενώ ο ηττημένος στην αντίστοιχη του Europa League.

Ώρα:22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 853, COSMOTE SPORT 2

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Γαλατασαράι

Η Γαλατά είχε πολύ καλές ιδέες στο επιθετικό κομμάτι, αλλά αποδείχθηκε σπάταλη στο πρώτο στάδιο του ματς με τη Γιουνγκ Μπόις. Αμυντικά είχε σοβαρό πρόβλημα και βρέθηκε να χάνει 2-0, αλλά η είσοδος του φορ Μπατσουαγί άλλαξε τα πράγματα, ο Βέλγος σημείωσε δύο γκολ, με την οριακή ήττα να έρχεται στο τελευταίο πεντάλεπτο. Η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ (στην εξέδρα λόγω τιμωρίας) κυνηγάει την 14η παρουσία στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είχε υποχρεώσεις για το τουρκικό πρωτάθλημα το περασμένο τριήμερο. Τιμωρημένος ο Μπαρντακτσί (α. 2/0, 27/4), εξέτισε ο Αϊχάν (α. 1/0, 35/1), εκτός λίστας οι υπό αποχώρηση Ανταλιαλί (μ.), Σέρτζιο Ολιβέιρα (μ. 12/1), Τσικαλντάου (μ.), Αϊντίν (μ.) και Ντερβίσογλου (ε. 11/0).

Γιουνγκ Μπόις

Η Γιουνγκ Μπόις είχε ξεκάθαρο επιθετικό πλάνο κόντρα στη Γαλατά, αλλά παρά το ότι προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά, δεν μπορούσε να κρατήσει καλά ανασταλτικά και έτσι αρκέστηκε στην οριακή νίκη. Η ελβετική ομάδα μπορεί να εκμεταλλευτεί τον χώρο που θα βρει στην Κωνσταντινούπολη, πλην όμως άπαντες αναγνωρίζουν ότι η πρόκριση δεν είναι εύκολο εγχείρημα. Δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα το περασμένο τριήμερο, οφείλει στη συνέχεια να προσέξει την παρουσία της, καθώς παραπαίει, με 0-2-3 στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Αμφίβολος λόγω τραυματισμού δίνεται ο πολύπειρος Βον Μπάλμος (τ. 5/22 συμ.), εκτός δράσης εκ νέου οι Φάιφερ (α.), Γιάνκο (α.), Ιμερι (μ. 4/0), Λάκομι (μ. 2/0), Κόντε (ε.).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.32 5.5 7.75 3.2 1.31 1.92 1.81 1.52 2.35 1.07 1.14 3.2
Γαλατασαράι - Γιουνγκ Μπόις / Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες ήταν καλά... κουμπωμένες στην Ελβετία και δεδομένων των αμυντικών προβλημάτων και των δύο πλευρών, θα μπορούσε να υπάρξει άφθονη δράση στα καρέ των τερμάτων σε αυτό το δεύτερο παιχνίδι. Ίσως χρειαστούν ακόμη και παράταση και πέναλτι για να χωρίσουν τις διαφορές τους, με τη γηπεδούχο Γαλατά να περνάει και πάλι στη φάση των ομίλων. 1 και Over 2.5 σε απόδοση 1.69 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr