Ποδόσφαιρο

US Open Cup: Κάνσας - Ίντι Ιλέβεν, ματς με ξεκάθαρο φαβορί

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 - 15:00

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/8, 03:00) Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι και Ίντι Ιλέβεν παίζουν για τα ημιτελικά του US Open Cup  στο "Children's Mercy Park", με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

US Open Cup: Κάνσας - Ίντι Ιλέβεν, ματς με ξεκάθαρο φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι - Ίντι Ιλέβεν.

Νόκ άουτ αγώνας για τα ημιτελικά του US Open Cup.

Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα ακολουθεί παράταση. Αν δεν υπάρξει νικητής μετά το έξτρα 30λεπτο ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.

Ο νικητής θα παίξει στον τελικό με Σιάτλ ή Λος Άντζελες.

Ώρα: 03:00 κωδ. ΟΠΑΠ: 858

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι

Το Κύπελλο φαντάζει το… σωσίβιο της σεζόν για το Κάνσας που δεν πείθει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Λιγκς Καπ Κεντρικής και Βορείου Αμερικής κινήθηκε στην μετριότητα καθώς αποκλείστηκε στη φάση των “32” ενώ στο πρωτάθλημα… βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις. Έδειξε πάντως σημάδια αντίδρασης το βράδυ του Σαββάτου, καθώς στην επανέναρξη του MLS επικράτησε εύκολα του Ορλάντο. Έχει κατακτήσει τέσσερις φορές στην ιστορία του το Κύπελλο. Ο βασικός επιθετικός Αγκάντα αποβλήθηκε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και θα χάσει τον ημιτελικό. Δεν υπολογίζεται και ο βασικός μέσος Ραντόγια, εκτός και οι χρήσιμοι Ροντρίγκεζ και Ερνάντεζ (μέσοι).

Ίντι Ιλέβεν

Να… γράψει ιστορία θα επιδιώξει η άσημη Ίντι Ιλίβεν. Η ομάδα του Σον Μακόλι αγωνίζεται για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ούσα άλλωστε η μοναδική εναπομείνασα εκπρόσωπος της Β’ Κατηγορίας. Έχει αναστατώσει ήδη τα φαβορί, καθώς αρχικά απέκλεισε το Σικάγο, ξεπέρασε στη συνέχεια δύο αντιπάλους ιδίου… βεληνεκούς, ενώ πραγματοποίησε την απόλυτη έκπληξη στα προημιτελικά όπου ξεπέρασε το εμπόδιο της ισχυρής Ατλάντα με εκτός έδρας πρόκριση. Το Κύπελλο έχει περάσει σε πρώτο πλάνο όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λας Βέγκας Νάιτς και βρίσκεται πλέον σε… ελεύθερη πρώτη βαθμολογικά, καθώς έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι - Ίντι Ιλέβεν / Εκτίμηση

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και... κατηγορίας. Θέλει να διακριθεί μέσω του Κυπέλλου τη φετινή σεζόν η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι και κόντρα στην Ίντι Ιλέβεν που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία των ΗΠΑ έχει την ευκαιρία να φτάσει μέχρι τον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο. 1 και Over 2.5 σε απόδοση 1.86 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr