Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Κερδίζουν τα φαβορί!

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 - 00:05

Και οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ρίχονται σήμερα στη μάχη του Λιγκ Καπ Αγγλίας. 

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Κερδίζουν τα φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Η Έβερτον, υπέκυψε 4-0 εκτός στην Τότεναμ για τη δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και έχει δύο σερί ήττες με τέρματα 0-7, για να βρεθεί από νωρίς ουραγός. Ο Σον Ντάις είναι σε απόγνωση, καθώς λεφτά δεν υπάρχουν για μεταγραφικές ενισχύσεις και θα βολευτεί με αυτούς που έχει. Όλες οι νίκες της μέσα στο 2024, ήταν εντός έδρας, με ανέπαφες εστίες. Θα γίνουν αλλαγές, με Βιρζίνια (τερμ.), Ο' Μπράιεν (μπακ), Λίντστρεμ, Εντιάι (μέσοι) στην ενδεκάδα. Eκτός Πάτερσον, Κόουλμαν, Μπράνθγουεϊτ (μπακ), Γκάρνερ (μέσος), Τσερμίτι (επιθετικός), επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Γιανγκ.

Η Ντόνκαστερ κέρδισε 1-0 εντός τη Μόρκαμ για τη Λιγκ 2 και τα πηγαίνει αρκετά καλά, με δύο νίκες σε τρία ματς πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γκραντ ΜακΚαν, χωρις ιδιαίτερη πίεση, θέλει εκδίκηση από την Έβερτον, που τερμάτισε την περσινή πορεία της στο Λιγκ Καπ στον ίδιο ακριβώς γύρο, με ήττα 2-1 εντός με ανατροπή! Δεν έχει κερδίσει την Έβερτον σε οποιαδήποτε διοργάνωση από το 1953, δεν έχει περάσει από τον δεύτερο γύρο Λιγκ Καπ, από το 2017-18. Eκτός οι μπακ Γουντ (αρχηγός) και Μάξγουελ, καθώς και ο μέσος Κλόουζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Έβερτον όπως είναι φυσικό, θα ψάξει μια αντίδραση και μια νίκη εδώ, για να αναπτερώσει το ηθικό της. Το θέμα είναι πως θα το πετύχει αυτό. Under 3.5 (1.68) στη Βetsson.

ΛΕΣΤΕΡ - ΤΡΑΝΜΙΡ

Η Λέστερ, στην έδρα της Φούλαμ βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε προσωρινά, για να υποστεί την πρώτη ήττα της σεζόν με 2-1. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, έχει πληρώσει γκολ – γκολ και στα δύο πρώτα παιχνίδια Πρέμιερ Λιγκ. Εντός έδρας όμως παραμένει δυνατή, με τον αρχηγό Βάρντι να σκοράρει τρία σερί επίσημα ματς εκεί. Εκτός Στόλαρτσικ, Κόουντι (μπακ), Ντάκα (επιθετικός), αμφίβολος ο μπακ Τόμας. Aναμένεται να ξεκινήσουν τα δύο νέα αποκτήματα, ο μέσος Σκιπ και ο επιθετικός Αγιού, που ήρθε από την Κρίσταλ, Πάλας, ενώ θα γίνουν κι άλλες αλλαγές.

Αήττητη συνεχίζει τη σεζόν η Τρανμίρ σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες σε τέσσερα ματς. Η ομάδα του Νάιτζελ Άντκινς, κέρδισε 1-0 εντός τη Γουόλσολ για τη Λιγκ 2 και δεν έχει δεχτεί καν γκολ σε τέσσερα ματς για τις δύο διοργανώσεις. Πέρσι, είχε αποκλειστεί όμως από τη Λέστερ στον ίδιο γύρο του θεσμού, με ήττα 2-0 εντός έδρας, από γκολ των Βάρντι και Εντιντί. Πολλά προβλήματα τραυματισμών στο ξεκίνημα της σεζόν, λείπουν οι Ντράινστεϊλ, Μπράντσο (μπακ), Φίνλι, Χοκς (μέσοι) και Τέιλορ, Νόρις (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Λέστερ έδειξε ότι είναι μια επιθετική ομάδα και τέτοιες αντιπάλους τις καθαρίζει εντός έδρας. Η Τρανμίρ δεν είναι ομάδα που μπορεί να κοντράρει στα ίδια τις αλεπούδες. 1 & over 1.5 (1.65) στη Βetsson.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΝΟΡΙΤΣ

Η Πάλας δεν δείχνει σε καμία περίπτωση το περσινό πρόσωπο των τελευταίων αγώνων, καθώς οι αποχωρήσεις βασικών την έχουν επηρεάσει, χάνοντας 2-0 εντός από τη Γουέστ Χαμ και παραμένοντας άποντη στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάζνερ όμως, έχει παράδοση σε εντός έδρας ματς με ομάδες μικρότερης κατηγορίας στο Λιγκ Καπ, έχοντας κερδίσει και τα επτά τελευταία τέτοια. Θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Τζόνστον να αντικαθιστά τον Χέντερσον κάτω από τα δοκάρια, ενώ αναμένεται να ξεκουραστεί ο επιθετικός Ματετά. Εκτός ο επιθετικός Φράνσα, αμφίβολος ο μέσος Χιούζ.

Η Νόριτς, βρέθηκε μπροστά εντός με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Τσάμπιονσιπ, αλλά περιορίστηκε σε δεύτερη σερί ισοπαλία και δεν έχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιοχάνες Θόρουπ, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη εστία στα τέσσερα φετινά επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Σάρτζεντ σκοράρει σε δύο σερί ματς. Έχει πολύ κακή παράδοση με Πάλας, την οποία έχει κερδίσει μόνο δύο φορές στα τελευταία 21 μεταξύ τους, ενώ η τελευταία φορά που τη νίκησε στο Λονδίνο, ήταν το 1996. Εκτός οι μέσοι Φάσναχτ, Σόρενσεν και ο επιθετικός Μπαρνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Tα καναρίνια μπορούν να προβληματίσουν την άμυνα της Κρίσταλ Πάλας, η οποία δείχνει μέχρι στιγμής να έχει αρκετά θέματα. Goal/goal (1.78) στη Βetsson.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΚΡΟΟΥΛΙ

Η Μπράιτον, έχει κάνει τρομερό ξεκίνημα με δύο στα δύο στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς κέρδισε 2-1 εντός τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με γκολ στις καθυστερήσεις από τον Ζοάο Πέδρο. Η ομάδα του Φάμπιαν Χούρτσελερ, σκόραρε και στα δύο πρώτα ματς με Γουέλμπεκ. Είναι απόλυτο φαβορί απέναντι στην Κρόουλι, ακόμα και με το ευρύ rotation που αναμένεται να γίνει στην ενδεκάδα. Eκτός ο μέσος Μαρτς, αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Φερμπρούχεν (θα παίξει ο τρίτος γκολκίπερ Ράσγουορθ, στον πάγκο ο Στιλ), αμφίβολος ο μπακ Εστουπινιάν, ο μέσος Βίφερ και οι επιθετικοί Φέργκιουσον, Γκρούντα.

Η Κρόουλι, λύγισε 1-0 στην έδρα της Γουίγκαν και υπέστη την πρώτη φετινή της ήττα στη Λιγκ 1, όπου παρότι νεοφώτιστη, δεν δείχνει καθόλου ψαρωμένη μέχρι στιγμής. Η ομάδα του Σκοτ Λίντσι, έμεινε για πρώτη φορά χωρίς γκολ φέτος, όμως στον αντίποδα, έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία σε πέντε επίσημα ματς, τα τρία εκ των οποίων πλήρωσαν το over 2.5. Έχει κερδίσει δύο από τα τρία τελευταία ματς στο Λιγκ Καπ, απέναντι σε ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ. Eκτός ο μπακ Κόνροϊ, ο μέσος Χόλοχαν και ο επιθετικός Φόρστερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εύκολο βράδυ αναμένεται να έχει η Μπράιτον, η οποία να πιάσει λίγο πάνω από το μισό της απόδοσής της, θα κερδίσει με καλή διαφορά. 1 & over 2.5 (1.65) στη Betsson.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΣΙΤΙ - ΦΟΥΛΑΜ

Αποφασισμένη για καλή σεζόν δείχνει η Μπέρμιγχαμ, που πέρασε από την έδρα της Λέιτον Όριεντ με 2-1 στη Λιγκ 1 και πήρε τρίτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, όπου είναι αήττητη σε τέσσερα ματς, με μία ισοπαλία. Η oμάδα του Κρις Ντέιβις, σκοράρει σε όλα τα ματς, αλλά παράλληλα, έχει μόνο μία ανέπαφη εστία. Έχει πέντε σερί νίκες από τη Φούλαμ σε όλες τις διοργανώσεις, τελευταία νίκη εντός στα μεταξύ τους, το 2018. Εκτός ο μέσος Χάρις που ανήκει στη Φούλαμ και ο μπακ Γκάρντνερ-Χίκμαν, αμφίβολος ο στόπερ Σάντερσον.

Η Φούλαμ δείχνει καλό πρόσωπο στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς μετά την οριακή ήττα στην 1η Αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ από τη Γιουνάιτεντ, κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τη Λέστερ με 2-1 στη συνέχεια και να πάρει την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, έφτασε ψηλά πέρσι στο Λιγκ Καπ, αποκλείοντας μεταξύ άλλων εκτός έδρας τις Ίπσουιτς και Έβερτον. Θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα για Μπέρμιγχαμ, ο Μπέντα μπορεί να παίξει στο τέρμα και ο Στάνσφιλντ στην επίθεση, έχοντας πετύχει πέρσι 12 γκολ ως δανεικός στην Μπέρμιγχαμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε πολύ τίμιες αποδόσεις το διπλό για τη Φούλαμ, η οποία έχει τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από τις υπόλοιπες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ σήμερα. Παρόλα αυτά μπορεί να κερδίσει μια ομάδα κατώτερης κατηγορίας. 2 (1.64) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr