Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Σπάρτα Πράγας - Μάλμε, καθαρίζει και περνάει!

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 - 00:55

Η Σπάρτα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και θέλει να κλειδώσει τη πρόκριση!

Προκριματικά Champions League: Σπάρτα Πράγας - Μάλμε, καθαρίζει και περνάει!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σπάρτα Πράγας - Μάλμε.

Δεύτερος αγώνας της σειράς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ και των δύο αγώνων είναι ισόπαλο μετά το τέλος των 90 λεπτών, θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί, στα πέναλτι. Ο νικητής προκρίνεται στη League Phase του θεσμού, ο ηττημένος στην αντίστοιχη του Γιουρόπα Λιγκ.

Α’ ματς Μάλμε – Σπάρτα Πράγας 0-2


Ώρα: 22:00 κωδ. ΟΠΑΠ: 855

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Σπάρτα Πράγας

Η Σπάρτα Πράγας παρουσιάστηκε άριστα διαβασμένη στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Μάλμε, δεν επέτρεψε ιδιαίτερη επιθετική δραστηριότητα στον αντίπαλο και από τη στιγμή που βρήκε δίχτυα και στα δύο ημίχρονα, πανηγύρισε την «καθαρή» και δίκαιη νίκη. Με απολογισμό 4-1-0 στα προκριματικά η τσεχική ομάδα, η οποία πέρυσι έφτασε στους «16» του Γιουρόπα. Για την εγχώρια λίγκα προβλημάτισε με τη Σλοβάτσκο, αλλά πήρε τουλάχιστον το 2-2, παίζοντας με πολλές αλλαγές. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών.

Αγωνιστικά νέα

Αναμένεται να λείψουν λόγω τραυματισμού οι Ιμανόλ (α. 9/0 Μπιλμπάο), Παβέλκα (μ. 2/0), ωστόσο το περασμένο τριήμερο ξεκούρασε παίκτες, δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα.

Μάλμε

Η Μάλμε δεν μπορούσε να μπει με αξιώσεις στη μεγάλη περιοχή της Σπάρτα Πράγας, από την άλλη δεν περιόρισε την επιθετική δράση του αντιπάλου και έτσι ηττήθηκε με σκορ που δεν ανατρέπεται κάθε μέρα. Πρώτο Under και N/G φέτος στην Ευρώπη για τους πρωταθλητές Σουηδίας, η λογική υπαγορεύει ότι τους περιμένει ο όμιλος του Γιουρόπα. Το Σάββατο έπαιξε στην έδρα της Κάλμαρ για την εγχώρια λίγκα, παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, άνοιξε (9’) και έκλεισε (77’) το σκορ, δεν βρήκε κάτι περισσότερο από το 2-2. Σταθερά στο ρετιρέ.

Αγωνιστικά νέα

Πουλήθηκε για 11 εκατ. ευρώ ο παικταράς Νανάσι (μ.-ε. 4/3, 17/6, 9 ασίστ). Εκτός οι Τίνερχολμ (α. 3/0), Μοϊσάντερ (α. 2/0), Βέκια (μ. 2/1).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.85 3.7 3.95 2.12 1.67 1.44 2.65 1.6 2.2 1.25 1.28 1.85
Σπάρτα Πράγας - Μάλμε / Εκτίμηση

Η Μάλμε έδειξε πως έχει χτυπητές αδυναμίες και η επιθετική γραμμή των Τσέχων τη τιμώρησε. Η Σπάρτα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εντός έδρας βγάζει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική. Θα τελειώσει την υπόθεση πρόκριση μια και καλή. 1 (1.91) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr