Ποδόσφαιρο

Β' Ιταλίας: Επιλογές που ποικίλουν...

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 - 01:00

Με επτά αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Β' Ιταλίας και οι στοιχηματικές επιλογές... ποικίλλουν.  

Β' Ιταλίας: Επιλογές που ποικίλουν...

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Β' Ιταλίας.

ΚΑΡΑΡΕΖΕ - ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ

Η Καραρέζε είχε παθητικό ρόλο στην έδρα της Κρεμονέζε στο μεγαλύτερο διάστημα, κατάφερε ενίοτε να την κρατήσει μακριά από την περιοχή της, αλλά δεν άξιζε το θετικό αποτέλεσμα και δικαίως ηττήθηκε, έστω και με γκολ στο παρά δύο. Μπορεί να μην έχει βαθμό η νεοφώτιστη, πλην όμως η παρουσία της είναι ανταγωνιστική και δεν μπορεί να ζητήσει κάτι περισσότερο. Τιμωρημένος ο σκληροτράχηλος Ιγιάνες (α. 1/0, 37/1), εκτός ο εφεδρικός Σέφερ Μπράκο (α.).

Η Σουντιρόλ ήταν ανώτερη της Σαλερνιτάνα ως προς την απόδοση, αλλά δεν είχε την καλύτερη αμυντική συμπεριφορά. Προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε ισάριθμες και το σημαντικό είναι ότι δεν σταμάτησε να ψάχνει τη νίκη, για να την πάρει στις καθυστερήσεις με το γκολ του Ρόβερ. «Δύο στα δύο», ο ίδιος παίκτης της είχε δώσει τη νίκη στην πρεμιέρα, πάλι στο φινάλε. Πλατιά χαμόγελα για την ομάδα του Φέντε Βαλέντε, μπροστά στο κοινό της μπορεί να λυγίζει οποιονδήποτε αντίπαλο. Προς την έξοδο οι Ελ Καουακιμπί (α. 7/1), Ζεντάντκα (μ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Καραρέζε δείχνει να είναι ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και η Σουντιρόλ ικανή να συνεχίσει το πρωτάθλημα όπως ακριβώς το ξεκίνησε. Στο ουδέτερο "Γκαριμπάλντι" (Πίζα) λόγω έργων στη φυσική έδρα των γηπεδούχων θα διεξαχθεί το ματς, οπότε οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν να φοβηθούν κάτι. 2 Draw No Bet σε απόδοση 1.80 από την Betsson.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ - ΠΑΛΕΡΜΟ

Η Κρεμονέζε ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης με την Καραρέζε και παρά το ότι δεν είχε το πιο ξεκάθαρο επιθετικό πλάνο, βρήκε τις ευκαιρίες που χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη. Δεν τις εκμεταλλεύτηκε, πλην όμως επέμεινε και βρήκε τη λύση με ένα πέναλτι στο παρά δύο. Είχε απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς η ομάδα του Τζοβάνι Στρόπα, καθώς είχε απογοητεύσει στην πρεμιέρα. Τιμωρημένος ο Πίκελ (μ. 2/0, 31/3), το παλεύουν οι Μπουοναϊούτο (ε. 21/1), Κολόκολο (μ. 1/0), προς την έξοδο οι Βαλτζανία (μ.), Μπερτολάτσι (μ. 6/0), Οκερέκε (ε. 17/2), Αφένα-Τζιάν (ε. 7/0).

Η Παλέρμο έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στην έδρα της Πίζα, δέχθηκε γκολ και στα δύο ημίχρονα, απειλήθηκε σαφώς περισσότερο απ' ό,τι απείλησε και δεν δικαιούται να έχει το παραμικρό παράπονο για την ήττα. Με άδεια χέρια στις πρώτες δύο αγωνιστικές οι Σικελοί του Αλέσιο Ντιονίζι και ενώ θεωρούνται μεγάλο φαβορί για την άνοδο, είναι προφανές ότι η πίεση κάνει την εμφάνισή της και αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις αν δεν προκύψει άμεση αντίδραση. Εκτός ο Γκομίς (τ. 1 συμ.), δύσκολα οι Μπαρτόλο (3ος τ.) και Λουτσόνι (α.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Σικελοί είναι από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, αλλά η εικόνα τους μέχρι στιγμής είναι προβληματική. Όχι ότι η Κρεμονέζε εντυπωσιάζει, αλλά μία νίκη την έχει κάνει. Δεν την παίρνει για άλλη ήττα την Παλέρμο, οπότε θα είναι πιο μαζεμένη. Under 2.5 σε απόδοση 1.90 από την Betsson.

ΜΠΑΡΙ - ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Η Μπάρι έκανε σπουδαίο ξεκίνημα στην έδρα της Μόντενα, έχασε δύο ευκαιρίες (2', 12') και προηγήθηκε με την τρίτη. Έδειχνε ότι μπορούσε να διατηρήσει τον έλεγχο, αλλά δέχθηκε το 1-1 σε κομβικό σημείο και μετά την ανάπαυλα έριξε στροφές, το ματς γύρισε. Με άδεια χέρια για δεύτερη αγωνιστική η ομάδα του Μορένο Λόνγκο, μπορεί να μην είχε τα χάλια της πρεμιέρας, πλην όμως πνευματικά οφείλει να γίνει πιο σκληρή για να ανταποκριθεί. Αμφίβολος ο Μαϊέλο (μ. 1/0), προς την έξοδο ο Ντ’ Ερικο (μ.), χωρίς απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Σασουόλο είχε καλές στιγμές στο επιθετικό κομμάτι κόντρα στην Τσεζένα. Το 1-0 δεν ήταν αρκετό, ισοφαρίστηκε, αλλά απείλησε πολύ περισσότερο από τον αντίπαλό της και έτσι βρήκε το 2-1, το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για τη νίκη. Με 1-1-0 στα δύο πρώτα ματς, οι «νεροβέρντι» δεν έχουν κάνει σημαντική πρόοδο στο αμυντικό σκέλος, κάθε άλλο, πλην όμως το επίπεδο στη Β' Ιταλίας δεν έχει σχέση με την Α', οπότε προς το παρόν δεν πληρώνει πανάκριβα τα λάθη της. Εκτός οι άλλοτε ηγετικοί Κονσίλι (τ.), Λόπεζ (μ.), Μπεράρντι (ε.), Λοριεντέ (μ.-ε.), δύσκολα ο Βολπάτο (μ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ζητείται επειγόντως αντίδραση για την Μπάρι, που παρουσιάζει κάκιστη εικόνα και οφείλει να διορθωθεί αλλά και να... επιτεθεί. Η Σασουόλο είναι σε καλό φεγγάρι, έχει 4 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά παρουσιάζει κάποια αμυντικά κενά. G/G σε απόδοση 1.77 από το Pamestoixima.gr.

ΡΕΤΖΙΑΝΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ

Η Ρετζιάνα παρατάχθηκε με αμυντικό προσανατολισμό στην έδρα της Σαμπντόρια, δεν είχε άλλη επιδίωξη από το 0-0 κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και όχι μόνο έπαιξε εξαιρετική άμυνα, αλλά βρήκε και το γκολ της τυχερής νίκης έπειτα από τραγικό λάθος αντιπάλου. Το ξεκίνημα με 1-1-0 στο πρωτάθλημα είναι δεδομένα πιο καλό από αυτό που θα άξιζε, το ζητούμενο είναι να επιδείξει και την απαραίτητη βελτίωση. Αναμένεται να λείψει λόγω τραυματισμού ο Σαμπιρίζι (α. 1/0), με θέμα και οι βασικοί Τζίρμα (μ.), Καμπάσι (μ.), Πετινάρι (ε.).

Η Μπρέσια είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης κόντρα στην Τσιταντέλα, αλλά τη σταμάτησε δύο φορές το δοκάρι (1', 30'), δεν εκμεταλλεύτηκε το ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 58', στο επόμενο πεντάλεπτο δέχθηκε το γκολ και έμεινε άδοξα με άδεια χέρια. Δεν εξαργύρωσε τη νίκη της πρεμιέρας η ομάδα του Ρολάντο Μαράν, πλην όμως η απόδοσή της κυμαίνεται σε πολύ καλό επίπεδο και ενδέχεται να διαγράψει υπερβατική πορεία για δεύτερη σερί σεζόν. Τραυματίας ο ηγετικός Μοντσίνι (ε. 35/11), χωρίς έτερα κενά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σφιχτή ομάδα η Μπρέσια, δεν βάζει ούτε τρώει γκολ εύκολα και θέλει να αφήσει πίσω της την απρόσμενη ήττα από την Τσιταντέλα την προηγούμενη αγωνιστική. Δύσκολα θα καταφέρει η Ρετζιάνα να επιβληθεί και να ανοίξει τον ρυθμό του ματς στην έδρα της. Under 2.5 σε απόδοση 1.60 από την Betsson.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Η Σαλερνιτάνα ήταν αισθητά χειρότερη από τη Σουντιρόλ στον ιταλικό Βορρά και μπορεί να μην πτοήθηκε από το ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και να βρήκε ισάριθμες την ισοφάριση, αλλά έμεινε με άδεια χέρια στην εκπνοή. Δεν πρόκειται για άδικη κατάληξη, πλήρωσε κυρίως τις αρρυθμίες στα μετόπισθεν. Τα οικονομικά προβλήματα την ταλαιπωρούν και καθιστούν το ρόστερ ημιτελές. Εκτός οι Ματζόρε (μ. 1/0), Ρεν-Αντελαΐντ (μ. 25/2 Μόλενμπεκ), Σφάιτ (μ. 1/0), Γκιλιόνε (α.), Νταλμόντε (μ.), αμφίβολοι οι Κουλιμπαλί (μ. 1/0) και Λεγκόφσκι (μ.).

Η Σαμπντόρια ήταν το ακλόνητο φαβορί στο εντός έδρας ματς με τη Ρετζιάνα, είχε την απόλυτη εδαφική υπεροχή, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει σοβαρά. Το ματς πήγαινε... καρφί για 0-0, αλλά ένα σοβαρό ατομικό λάθος στην επιθετική μετάβαση έφερε το γκολ της ήττας. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο δεν εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της έδρας πέρυσι και υπάρχει η ανασφάλεια μήπως συμβεί κάτι ανάλογο φέτος. Εξέτισε ο Ιωάννου (α. 1/0), τραυματίας ο Εστάνις Πεδρόλα (μ.-ε.), δύσκολα ο Μπορίνι (ε.), στον… αέρα οι Λεόνι (α.), Τζιρέλι (μ.), Πόλι (ε.) και Ντάντα (ε.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο όβερ μετράει σε ισάριθμες αγωνιστικές η αλλοπρόσαλλη Σαλερνιτάνα, που έχει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα. Η Σαμπντόρια είναι πιο ομάδα αυτή τη στιγμή και αξίζει να στηριχτεί η κόντρα και να ποντάρεις έστω και πιο safe στην ομάδα του Αντρέα Πίρλο. 2 Draw No Bet σε απόδοση 2.05 από την Betsson.

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ - ΠΙΖΑ

Η Τσιταντέλα είχε αρκετά προβλήματα στην έδρα της Μπρέσια. Γλίτωσε δύο φορές από το δοκάρι (1', 30'), έμεινε με 10 παίκτες στο 58', αλλά βρήκε το γκολ στο επόμενο πεντάλεπτο και πανηγύρισε μία... ουρανοκατέβατη νίκη. Στην πρεμιέρα άξιζε τη νίκη και έμεινε με άδεια χέρια, ακολούθησε η αντίθετη κατάληξη, είναι προφανές ότι η απόδοση δεν συνάδει με τα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, έχει την εμπειρία για την επιβίωση, παρά το κλασικά χαμηλό μπάτζετ. Τιμωρημένος ο Παβάν (α. 1/0, 31/1), με πρόβλημα οι Νέγκρο (α. 20/2) και Τροντσίν (μ.).

Η Πίζα μπήκε με γκολ στο ματς με την Παλέρμο, βρήκε δίχτυα και στα δύο ημίχρονα, ήταν εμφανώς ανώτερη και δεν έκανε λάθος, για να πανηγυρίσει τη σημαντική και δίκαιη νίκη. Πολύ καλά στοιχεία για τρία ημίχρονα από την ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι, η οποία πέρυσι δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη οκτάδα, αλλά φέτος έχει εμφανίσει βελτίωση με το «καλημέρα» και αν επιδείξει την ανάλογη συνέπεια, η λογική υπαγορεύει ότι θα διαγράψει θετικότατη πορεία. Θα λείψει για καιρό ο Εστέβες (α.), χωρίς έτερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φτιαγμένη για κάτι καλό τη φετινή αγωνιστική περίοδο δείχνει η Πίζα και μέχρι στιγμής φαντάζει ομάδα οκτάδας. Βρίσκει δίχτυα και παίζει με αυτοπεποίθηση. Από την άλλη, η Τσιταντέλα τα παλεύει τα παιχνίδια της , αλλά δεν παρουσιάζει μια σταθερότητα σε αυτό το κομμάτι της σεζόν. Προτιμότερη επιλογή το G/G σε απόδοση 1.83 από την Betsson.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ - ΜΟΝΤΕΝΑ

Η Φροζινόνε χρειάστηκε ένα εικοσάλεπτο για να βρει τα πατήματά της στην έδρα της Σπέτσια, αλλά ήταν εξαιρετική για το επόμενο μισάωρο. Είχε δοκάρι (34'), σκόραρε στην επόμενη καλή στιγμή και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα, αλλά ισοφαρίστηκε με ένα πέναλτι από το πουθενά, έχασε το κουράγιο της και δέχθηκε την ανατροπή στις καθυστερήσεις. Μόλις ένας βαθμός σε δύο ματς, την αδικεί αυτή η συγκομιδή, αλλά υπάρχει προοπτική. Αμφίβολος ο Τζέλι (μ. 1/0), προς την έξοδο οι αμυντικοί Τσιταντίνι, Σιμίνσκι, Πάχιτς και οι επιθετικοί Κάζο, Μπέγκιτς, Κανότο.

Η Μόντενα μπήκε... υπνωτισμένη στο ματς με την Μπάρι, γλίτωσε το γκολ (2', 12'), για να το δεχθεί στην επόμενη καλή φάση του αντιπάλου. Δεν έχει ικανή να βγάλει πειστική αντίδραση, πλην όμως ισοφάρισε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και αυτή η εξέλιξη αφαίρεσε το κουράγιο από τον αντίπαλο. Άσκησε πίεση, το γύρισε και κράτησε εύκολα το 2-1. Πρώτοι βαθμοί για την ομάδα του Πιερπάολο Μπίζολι (στην εξέδρα), έχει προοοπτική. Στον… αέρα οι Ουκάντα (α. 25/0), Πόνσι (α. 26/1), Τρεμολάντα (μ. 25/3), Στρίτζολο (ε. 26/6) και Ντι Στέφανο (ε. 5/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχει ποιότητα η Φροζινόνε και θεωρείται ένα από τα φαβορί για την άνοδο, αλλά μέχρι στιγμής δεν το δείχνει με την απόδοσή της. Ανοικτά και τα δύο ματς που έδωσαν στην αρχή της σεζόν οι δύο ομάδες και περιμένουμε να επαληθευθεί το όβερ που διπλασιάζει. Over 2.5 σε απόδοση 2.00 από την Betsson.

Βαθμολογία -

26/08/2024Serie B: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σουντιρόλ Σουντιρόλ 6 2 2 0 0 5 3 2
2 Πίζα Πίζα 4 2 1 1 0 4 2 2
3 Γιούβε Στάμπια Γιούβε Στάμπια 4 2 1 1 0 3 1 2
4 AC Μάντοβα AC Μάντοβα 4 2 1 1 0 5 4 1
5 Σπέτσια Σπέτσια 4 2 1 1 0 4 3 1
6 Ρετζιάνα Ρετζιάνα 4 2 1 1 0 3 2 1
7 Σασουόλο Σασουόλο 4 2 1 1 0 3 2 1
8 Σαλερνιτάνα Σαλερνιτάνα 3 2 1 0 1 4 4 0
9 Τσεζένα Τσεζένα 3 2 1 0 1 3 3 0
10 Κοζέντσα Κάλτσιο Κοζέντσα Κάλτσιο 3 2 1 0 1 3 3 0
11 Μόντενα Μόντενα 3 2 1 0 1 3 3 0
12 Τσιταντέλα Τσιταντέλα 3 2 1 0 1 2 2 0
13 Μπρέσια Μπρέσια 3 2 1 0 1 1 1 0
14 Κρεμονέζε Κρεμονέζε 3 2 1 0 1 1 1 0
15 Καταντζάρο Καταντζάρο 2 2 0 2 0 1 1 0
16 Φροζινόνε Φροζινόνε 1 2 0 1 1 3 4 -1
17 Σαμπντόρια Σαμπντόρια 1 2 0 1 1 2 3 -1
18 Καραρέζε Καραρέζε 0 2 0 0 2 1 3 -2
19 Μπάρι 1908 Μπάρι 1908 0 2 0 0 2 2 5 -3
20 Παλέρμο Παλέρμο 0 2 0 0 2 0 3 -3
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr