Ποδόσφαιρο

Α' Ολλανδίας: Θα... κουνηθούν τα δίχτυα

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 - 02:10

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας και περιμένουμε να δούμε γκολ και θέαμα.

Α' Ολλανδίας: Θα... κουνηθούν τα δίχτυα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ολλανδίας.

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Εξαιρετική εμφάνιση από τη Γκρόνιγκεν που δεν… κρύφτηκε στο Βααλβάικ, “ανίχνευσε” τις αρκετές αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων και θριάμβευσε στο “Μαντεμάκερς”. Οι νεοφώτιστοι έχουν ξεκινήσει με δύο στα δύο τη σεζόν και από νωρίς δείχνουν διάθεση να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από την παραμονή στην κατηγορία. Κόντρα στην Αλκμάαρ θα μετρήσει ουσιαστικά τις δυνάμεις της, χωρίς νέα προβλήματα αλλά και δίχως τον περυσινό πρώτο σκόρερ Πόστεμα (18 γκολ) που δεν έχει αγωνιστεί φέτος.

Αποστολή εξετελέσθη για την Αλκμααρ που δεν χρειάστηκε να ανεβάσει στροφές, αλλά παρουσιάστηκε σοβαρή αμυντικά και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ναϊμέγκεν. Δύο ματς, δυο νίκες χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ για την ομάδα του Μάρτενς Μέρτενς που έχει ξεκινήσει θετικά τη σεζόν, ούσα απρόσμενα εξαιρετική στα μετόπισθεν. Δεύτερη αγωνιστικής ποινής για τον βασικό στην πρεμιέρα στόπερ Ντέκερ, αμφίβολος δίνεται ο βασικός τερματοφύλακας Ζουτ, νέο πρόβλημα ο χρήσιμος μέσος Μπέλιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκρόνιγκεν εντυπωσιάζει σε αυτό το σημείο της σεζόν και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και τώρα ήρθε η ώρα να κοντραριστεί με μια δυνατή ομάδα όπως η Αλκμάαρ, η οποία μετράει δύο στα δύο και αυτή αλλά με πιο μεστές εμφανίσεις. Ανοικτό αναμένεται το ματς. Over 2.5 σε απόδοση 1.72 από την Betsson.

ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΒΙΛΕΜ

Η Χεράκλες έβαλε δύσκολα στην Αϊντχόφεν χάρη στο γρήγορο γκολ αλλά σταδιακά έχασε μέτρα και στην επανάληψη, παραδόθηκε στη πίεση των περυσινών πρωταθλητών. Οι Αλμελόερς παραμένουν χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές, δεν έχουν σκοράρει σε κανονική ροή αγώνα και δείχνουν πως χρειάζονται... πίστωση χρόνου έχοντας προχωρήσει σε σαρωτικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Δεν υπολογίζονται και πάλι οι βασικότατοι πέρυσι Χορνκαμπ (πρώτος σκόρερ) και Χόχμα (στόπερ).

Πρώτη φετινή νίκη για τη Βίλεμ που “πάτησε” στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο όπου σκόραρε δις σε λιγότερο από δέκα λεπτά και έκαμψε δίκαια την αντίσταση της Γκο Αχέντ Ιγκλς. Είχε προηγηθεί και η εκτός έδρας ισοπαλία στην έδρα της ισχυρής Φέγενορντ, με το... μπάσιμο στη νέα σεζόν να κρίνεται θετικό και με το παραπάνω για τους “τρικολόρ”. Χωρίς νέα προβλήματα, ξανά εκτός ο βασικός πέρυσι στόπερ Σχούτεν, δεν υπολογίζεται και ο χρήσιμος μπακ φαν Μπέρκελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χέρακλες ψάχνει την πρώτη της νίκη και να πάρει ψυχολογία καθώς οι εμφανίσεις της είναι μέτριες. Η Βίλεμ από την άλλη έχει ξεκινήσει καλά, της έχουν πάει όλα όπως τα ήθελε μέχρι στιγμής και την παίρνει να ρισκάρει. Προτιμότερη επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.69 από την Betsson.

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Η Σπάρτα παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο Ενσέντε έχοντας και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη δεν… πτοήθηκε από το γκολ της Τβέντε ρίσκαρε και κατάφερε να σώσει τον βαθμό στις καθυστερήσεις. Δύο ματς, δύο ισοπαλίες για τους Ροτερντάμερς που ορθώς ποντάρουν στην ομοιογένεια τους καθώς έχουν προχωρήσει σε μετρημένες μεταβολές συγκριτικά με την περυσινή σεζόν. Χωρίς νέα προβλήματα, ο βασικός Λαουρίτσεν βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Η Φέγενορντ... γλίτωσε μόλις μετά από 40 δευτερόλεπτα, αλλά σταδιακά επέβαλλε τον... νόμο της και θριάμβευσε στο Τσβόλε. Πρώτο φετινό τρίποντο για την ομάδα του Μπριν Πρίσκε που... άφησε στην άκρη το 3-4-3 της πρεμιέρας και δικαιώθηκε με το... παραδοσιακό 4-3-3. Έχει αρκετά “ανοιχτά” μεταγραφικά ζητήματα, “χάλασε” πάντως η μετακίνηση του βασικού μέσου Στενχς στη Σάρλοτ. Σταθερά εκτός ο βασικός πέρυσι μπακ Χαρτμαν, δεν υπολογίζεται και ο χρήσιμος στόπερ Τράουνερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φέγενορντ πήρε φόρα με την εμφατική της νίκη κόντρα στην Τσβόλε και έτσι θέλει να συνεχίσει. Έχει την ποιότητα να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Σπάρτα Ρότερνταμ, που στα δύο πρώτα ματς της σεζόν παίζει πολύ κλειστά και έχει φέρει δύο ισοπαλίες. 2 και Over 2.5 σε απόδοση 1.93 από την Betsson.

ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΒΑΑΛΒΑΙΚ

Νέα προβληματική εμφάνιση από τη Γκο Αχέντ Ιγκλς που δέχτηκε γκολ στο κάκιστο πρώτο ημίχρονο στο Τίλμπουρχ και παρότι ρίσκαρε στο τελευταίο ημίωρο, δεν κατάφερε να επιστρέψει στο σκορ. Χωρίς βαθμό αλλά και γκολ μετά από δύο αγωνιστικές ενώ είχε προηγηθεί και ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ επιβεβαιώνοντας έτσι τα προγνωστικά που προδίκαζαν δύσκολη σεζόν ένεκα των σημαντικών αποχωρήσεων. Νέο πρόβλημα ο μπακ Τιρπάν, ανέτοιμος ο βασικός πέρυσι εξτρέμ Εντβάρντσεν.

Νέα προβληματική εμφάνιση από τη Βααλβάικ που παρέπαιε αμυντικά και μοιραία απέτυχε να σώσει έστω τον βαθμό κόντρα στην ιδίων στόχων Βααλβάικ. Δύο ματς, δύο ήττες για την ομάδα του Χενκ Φρέιζερ που έχει… προλάβει να δεχτεί ήδη επτά τέρματα και από νωρίς επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που προδίκαζαν δύσκολη σεζόν φέτος. Τιμωρημένος ο βασικός επιθετικός Ζαβάντα, αναμένονται τουλάχιστον τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Xωρίς βαθμό και γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, που καλούνται να βγάλουν αντίδραση. Προβληματική εικόνα έχουν και οι φιλοξενούμενοι, που κι αυτοί έχουν μηδέν βαθμούς. Η σεζόν προμηνύεται δύσκολη και για τους δυο. Για να πάρουν κάτι πρέπει να ρισκάρουν και άμα ρισκάρουν θα ανοίξει το ματς. Προτιμότερη επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.63 από την Betsson.

Βαθμολογία -

24/08/2024Eredivisie
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Αϊντχόφεν Αϊντχόφεν 6 2 2 0 0 8 2 6
2 Φορτούνα Σιτάρντ Φορτούνα Σιτάρντ 6 2 2 0 0 5 0 5
3 Γκρόνινγκεν Γκρόνινγκεν 6 2 2 0 0 6 2 4
4 Άλκμααρ Άλκμααρ 6 2 2 0 0 2 0 2
5 Φέγενορντ Φέγενορντ 4 2 1 1 0 6 2 4
6 Βίλεμ Βίλεμ 4 2 1 1 0 3 1 2
7 Τβέντε Τβέντε 4 2 1 1 0 3 2 1
8 Ουτρέχτη Ουτρέχτη 4 2 1 1 0 2 1 1
9 Άγιαξ Άγιαξ 3 2 1 0 1 2 2 0
10 Μπρέντα Μπρέντα 3 2 1 0 1 3 5 -2
11 Σπάρτα Ρότερνταμ Σπάρτα Ρότερνταμ 2 2 0 2 0 1 1 0
12 Χέρενφεν Χέρενφεν 1 2 0 1 1 1 2 -1
13 Χέρακλες Χέρακλες 1 2 0 1 1 1 3 -2
14 Ναϊμέγκεν Ναϊμέγκεν 0 2 0 0 2 1 3 -2
15 Άλμερε Σίτι Άλμερε Σίτι 0 2 0 0 2 0 4 -4
16 Γκόου Αχέντ Ιγκλς Γκόου Αχέντ Ιγκλς 0 2 0 0 2 0 4 -4
17 Βααλβάικ Βααλβάικ 0 2 0 0 2 2 7 -5
18 Τσβόλε Τσβόλε 0 2 0 0 2 1 6 -5
Champions League
Champions League Qualification
UEFA Europa League Qualification
Qualification Playoffs
Relegation Playoff
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr