Ποδόσφαιρο

Α' Δανίας: Ιδανικό στήριγμα η Μπρόντμπι!

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 - 00:19

Πολύ ωραίες αναμετρήσεις σήμερα στο πρωτάθλημα της Δανίας, με κυριότερο ντέρμπι, αυτό ανάμεσα σε Νόρτζελαντ και Κοπεγχάγη. 

Α' Δανίας: Ιδανικό στήριγμα η Μπρόντμπι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Δανίας.

ΒΕΙΛΕ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Ακόμα μια ήττα κατέγραψε η Βέιλε στο πρωτάθλημα, προερχόμενη από το ματς κόντρα στην Άαρχους. Ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 εκτός έδρας. Προσπάθησε αρκετά κόντρα στην αντίπαλό της, αλλά οι προσπάθειές της δεν ήταν αρκετές. Η Άαρχους εκμεταλλεύτηκε όλα τα κενά στην άμυνά της και σκόραρε όποτε ήθελε. Αυτή ήταν η 5η σερί ήττα στο πρωτάθλημα, μη έχοντας πανηγυρίσει ούτε βαθμό μέχρι στιγμής. Τρία από αυτά τα παιχνίδια έληξαν γκολ-γκολ και οβερ 2.5. Χωρίς απουσίες.

Η Σίλκεμποργκ γρήγορα ξεπέρασε τον ευρωπαϊκό της αποκλεισμό. Δεν κάθισε να κλάψει τη μοίρα της, αντιθέτως, κέρδισε τη Νόρτζελαντ με το φανταστικό 4-1. Παρότι υστέρησε σε αρκετές κατηγορίες και άφησε τη κυριαρχία του παιχνιδιού στη Νόρτζελαντ, πέτυχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, παίρνοντας εμφατικά τη νίκη. Έτσι έχει ξεκινήσει ιδανικά τη χρονιά όπως είχε κάνει και πέρυσι, με την ομάδα να βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από πέντε αγωνιστικές. Εξάλλου έμεινε εκτός Ευρώπης, οπότε έχει ένα βάρος λιγότερο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε τραγική κατάσταση η Βέιλε. Η σοβαρή Σίλκεμποργκ αν δείξει θέληση και πειθαρχία θα το πάρει το ματς. 2 (2.03) στη Betsson.

ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Η Νόρτζελαντ δεν κατάφερε να μετατρέψει τη στοιχειώδη υπεροχή της σε τρεις βαθμούς κόντρα στη Σίλκεμποργκ. Αντίθετα μάλιστα, ηττήθηκε με το βαρύ 4-1. Σε καμία περίπτωση το σκορ δεν είναι αντάξιο της εικόνας του παιχνιδιού, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα μπροστά της έχει ένα πολύ δυνατό ντέρμπι και δεν θέλει να επαναλάβει ίδια εμφάνιση. Αυτή ήταν εξάλλου και η πρώτη ήττα στη χρονιά μετά από πέντε αγωνιστικές. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

Η Κοπεγχάγη μάλλον ξέμεινε από δυνάμεις και από ιδέες στο παιχνίδι κόντρα στη Βίμποργκ. Δεν κατάφερε να κερδίσει μέσα στην έδρα της, μένοντας στο 1-1. Βρέθηκε να χάνει στο 58ο λεπτό, με την απάντηση να έρχεται μετά από ένα εικοσάλεπτο. Πίεσε αρκετά για να πάρει ολόκληρο το τρίποντο αλλά δεν αποδείχθηκε τόσο εύστοχη. Δεν έχει χάσει, ενώ είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας. Τη Πέμπτη έδινε παιχνίδι με τη Κιλμάρνοκ για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Εκεί κέρδισε στο φινάλε του ματς με δύο γκολ και πήρε ουσιαστικό προβάδισμα πρόκρισης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες έχουν κοινούς στόχους. Η Κοπεγχάγη έχει και την Ευρώπη μπροστά της, αλλά εκεί είναι πιο απλά τα πράγματα μετά το 2-0. Over 2.5 (1.65) στη Betsson.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Η Μπρόντμπι δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα κόντρα στην Άαλμποργκ τη περασμένη αγωνιστική. Τη κέρδισε με 0-4 εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που δεν χρειάστηκε να σπαταλήσει πολλές δυνάμεις. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού όπως και τη κυριαρχία. Το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο, αφού συνάντησε ελάχιστη αντίσταση. Αυτή ήταν η 3η νίκη της σε 5 αγωνιστικές και προσπαθεί να φτιάξει τη ψυχολογία της για τη συνέχεια. Τέσσερις οι απουσίες της για αυτό το ματς.

Η Ράντερς δείχνει να ξεχνάει γρήγορα το καλό της ξεκίνημα στη χρονιά, φτάνοντας σε μία ακόμη ήττα. Έχασε από τη Σοντέρισκε εντός έδρας με 1-2, δίνοντάς της τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Αν και προηγήθηκε νωρίς στο ματς, δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Είχε τη κατοχή και τις φάσεις, αλλά της έλειψε η ευστοχία, κάτι που είχε η Σοντέρισκε. Η Ράντερς δείχνει να έχει αμυντικά προβλήματα, αφού σε 5 αναμετρήσεις έχει επαληθεύσει 4 φορές το γκολ-γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η στοχοπροσήλωση του πρωταθλήματος της έχει μείνει πλέον της Μπρόντμπι, άρα θα πρέπει να κερδίζει τέτοια ματς μέσα στην έδρα της ειδικά. 1 (1.74) στη Betsson.

Βαθμολογία -

24/08/2024Superliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Άαρχους Άαρχους 13 6 4 1 1 17 5 12
2 Σίλκεμποργκ Σίλκεμποργκ 12 5 4 0 1 11 5 6
3 Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη 11 5 3 2 0 9 4 5
4 Μίντιλαντ Μίντιλαντ 11 5 3 2 0 9 4 5
5 Μπρόντμπι Μπρόντμπι 10 5 3 1 1 11 5 6
6 Νόρντζελαντ Νόρντζελαντ 8 5 2 2 1 8 7 1
7 Ράντερς Ράντερς 7 5 2 1 2 8 8 0
8 Άαλμποργκ Άαλμποργκ 6 6 2 0 4 5 16 -11
9 Σοντερίσκε Σοντερίσκε 4 5 1 1 3 3 9 -6
10 Βίμποργκ Βίμποργκ 2 5 0 2 3 9 13 -4
11 Λίνγκμπι Λίνγκμπι 2 5 0 2 3 3 8 -5
12 Βέιλε Βέιλε 0 5 0 0 5 4 13 -9
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr