Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Οφείλει να κερδίσει η Ραπίντ!

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 - 00:05

Τρία παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος από το πρωτάθλημα της Αυστρίας. 

Α' Αυστρίας: Οφείλει να κερδίσει η Ραπίντ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Αυστρίας.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ – ΓΚΡΑΤΣΕΡ

Δεν κατάφερε να σταματήσει τον καυτό Γκουστάβο Σάντος και ηττήθηκε δίκαια στην έδρα της Άλταχ. Έχασε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και είχε ξανά κακή εικόνα αμυντικά η ομάδα του Ντίτμαρ Κούμπαουερ ο οποίος πρέπει να βελτιώσει την εικόνα και σύντομα. Στο γήπεδό της η Βόλφσμπεργκερ μετράει τέσσερα Goal/Goal στα πέντε τελευταία ματς ενώ έχει κρατήσει το μηδέν αμυντικά μόνο μια φορά στα τελευταία δέκα. Επιστρέφει από τιμωρία ο κεντρικός αμυντικός Βίμερ (2 ματς). Κανένα σημαντικό πρόβλημα για το ματς.

Δίκαιο αποτέλεσμα με την Μπλάου-Βάις Λίντσερ με την ομάδα να επιστρέφει από το 0-2 για την ισοπαλία. Το πρόβλημα ήταν η ευκολία με την οποία δέχτηκε δύο γκολ. Έρχεται άλλο ένα δύσκολο ματς για μια ομάδα που δεν έχει νίκη φέτος (0/2/1) ενώ ακόμη και στο κύπελλο απέκλεισε τους ερασιτέχνες της Βέλντεν στα πέναλτι. Ο κόουτς Μέσνερ είναι υπό πίεση και αντιμετωπίζει μια ομάδα την οποία ξέρει καλά καθώς ήταν στις ακαδημίες επτά χρόνια. Εκτός ο στόπερ Κρόιτσριγκλερ (1 ματς).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες αρέσκονται σε επιθετικό και ανοιχτό ποδόσφαιρο. Συνήθως μας προσφέρουν γκολ στις αναμετρήσεις τους. Over 2.5 (1.70) στη Betsson.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΛΙΝΤΣΕΡ

Προηγήθηκε γρήγορα στο παιχνίδι με την Χάρτμπεργκ αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει. Η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα καθώς και οι δύο ομάδες μπορούσαν να νικήσουν με τις ευκαιρίες που έφτιαξαν. Αήττητη για δύο αγώνες (1/1/0) αλλά και πάλι έδωσε πολλές φάσεις στον αντίπαλο. Έχει δεχτεί γκολ και στα τρία παιχνίδια της φέτος. Στο γήπεδό της έχει χάσει μόνο έναν από τους τελευταίους δεκαεπτά αγώνες (8/8/1). Ο κόουτς Χελμ δεν έχει τον μπακ Γκενούς και τον μέσο Πότσμαν (1 ματς).

Έχασε από μια καλύτερη ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν έφτιαξε πολλές φάσεις και γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο γήπεδό της απογοητεύοντας και τον κόσμο. Η ομάδα του κόουτς Ντάρας είχε και παιχνίδι για τα Play-offs του Europa League απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου πάλι εντός έδρας, την Πέμπτη. Θα πάει σε δύσκολη έδρα έχοντας και κούραση. Εκτός έδρας πάντως έχει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς (3/0/1). Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του ακραίου επιθετικού Μπερίσα (2 ματς/1 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν έχουν ξεκινήσει καλά οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Δείχνουν πως δεν πατάνε καλά και έχουν αρκετές αδυναμίες στα μετόπισθεν.Goal/goal (1.65) στη Betsson.

ΜΠΛΑΟΥ-ΒΑΪΣ ΛΙΝΤΣΕΡ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Με την αποτελεσματικότητα στην επίθεση κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στην έδρα της Γκράτσερ αλλά στο τέλος, η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Για δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι είχε κακή εικόνα αμυντικά και τώρα η ομάδα του Σάιμπλενερ θα πρέπει να παίξει με την εντυπωσιακή Ραπίντ. Έχει δύσκολο έργο. Μοναδική νίκη φέτος εντός έδρας όπου έχει χάσει και μόνο έναν από τους έξι τελευταίους αγώνες (3/2/1). Απουσιάζουν λόγω τραυματισμών ο κεντρικός αμυντικός Στράους και ο επιθετικός Ζοάο Λουίζ.

Άργησε λίγο να πάρει μπρος η μηχανή της ομάδας του Ρόμπερτ Κλάους αλλά μόλις συνέβη αυτό έφτασε σε μια εύκολη και δίκαιη νίκη απέναντι στην Τιρόλ. Μεσοβδόμαδα είχε δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπράγκα για τα προκριματικά του Europa League, όπου ηττήθηκε με 2-1. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη μετά από τρεις αγώνες (2/1/0) και όλοι έχουν λήξει στο Under 2,5. Ο κόσμος λατρεύει αυτό που βλέπει και το κλίμα είναι εξαιρετικό. Η σημαντική απώλεια είναι ο επιθετικός Μπίσοφ ο οποίος παραμένει ανέτοιμος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ραπίντ έχει και τη ρεβάνς με Μπράγκα μεσοβδόμαδα, εκεί όπου έχει ηττηθεί και θα ψάξει την ανατροπή. Όμως τέτοια παιχνίδια δεν πρέπει να τα αφήνει στο πρωτάθλημα. 2 (1.76) στη Betsson.

Βαθμολογία -

24/08/2024Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 9 3 3 0 0 9 3 6
2 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 7 3 2 1 0 4 1 3
3 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 6 3 2 0 1 4 1 3
4 Αλτάχ Αλτάχ 6 3 2 0 1 5 3 2
5 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 4 3 1 1 1 4 7 -3
6 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 4 3 1 1 1 2 3 -1
7 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 4 3 1 1 1 4 3 1
8 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 3 3 1 0 2 5 6 -1
9 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 3 3 1 0 2 3 4 -1
10 Γκράτσερ Γκράτσερ 2 3 0 2 1 4 5 -1
11 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 1 3 0 1 2 2 5 -3
12 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 1 3 0 1 2 2 7 -5
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr