Ποδόσφαιρο

Championship: Έχει τον τρόπο της η Μπέρνλι!

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 08:09

Όλη η αγωνιστική δράση της ημέρας στη Τσάμπιονσιοπ, μαζεμένη σε ένα άρθρο! 

Championship: Έχει τον τρόπο της η Μπέρνλι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Μπρίστολ Σίτι, βρέθηκε 2-0 μπροστά με Μίλγουολ, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω 3-2, αλλά έκανε καλό φίνις και πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, ενώ παραμένει αήττητη σε δύο αγωνιστικές, με ισάριθμα γκολ - γκολ. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ, συμπλήρωσε πλέον έξι ματς Τσάμπιονσιπ χωρίς ήττα στο γήπεδό της. O Μαγιούλου έχει σκοράρει σε δύο σερί αγωνιστικές φέτος, ο Τουάιν σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια εντός. Εκτός ΜακΚρόρι, Άτκινσον (μπακ), Χιρακάουα (επιθετικός), αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Μπελ.

Η Κόβεντρι, δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά κατάφερε στο 90’ να κάμψει την αντίσταση της Όξφορντ και να πάρει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα της πρεμιέρας. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, πρόσφατα κέρδισε σε αυτή την έδρα με 1-0 την Μπρίστολ Σίτι για το Λιγκ Καπ, με σκόρερ τον Σιμς, ο οποίος πετυχαίνει γκολ σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια απέναντι στην συγκεκριμένη αντίπαλο σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός οι Σέιφ (βασικός μέσος) και Ράφαελ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες έχουν ευκολία και στο σκοράρισμα, αλλά και στα δεχόμενα γκολ. Οπότε περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές σήμερα. Over 2.5 (1.80) στη Βetsson.

ΧΑΛ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Χαλ, αναζητά πρώτη της νίκη, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με 1-1 στο πρωτάθλημα, με την ίδια να δέχεται γκολ και να ισοφαρίζει και όλα τα τέρματα να επιτυγχάνονται στο β’ ημίχρονο. Η ομάδα του Τιμ Βάλτερ, έχει πληρώσει γκολ – γκολ και στα τρία επίσημα παιχνίδια φέτος. Εντός έδρας έχει έφεση στις ισοπαλίες, με έξι στα τελευταία δέκα ματς εκεί. Eκτός Κάρτραϊτ. Τούταλα (τερμ.), Ντράμε (μπακ), Λόνγκμαν και Σίνικ (επιθ.). Πήρε τον καλό στόπερ Χιούζ, από τη Γουίγκαν.

Η Μίλγουολ, δύο σερί ματς βρίσκεται πίσω 2-0, μετά ισοφαρίζει, αλλά σε αμφότερα τελικά βρίσκεται ηττημένη, με γκολ – γκολ και οver 4.5. Η ομάδα του Νιλ Χάρις, είναι μία από τις τρεις άποντες. Οι τρεις τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα και οι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε, ήταν με σκορ 1-0. O Γουάτμορ έχει πετύχει τρία γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Τανγκάνγκα, εκτός ο μπακ Γουάλας, οι μέσοι Φλέμινγκ, Μίτσελ και ο επιθετικός Μέγιορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χαλ δεν έχει βρει τα πατήματά της ακόμα και θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να αφομειώσει το σύστημα και να παίζει όπως ζητάει ο προπονητής της. Δύσκολα θα κερδίσει σήμερα. Χ (3.36) στη Betsson.

ΚΠΡ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Η ΚΠΡ, βρέθηκε πίσω 2-0 νωρίς – νωρίς στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά κατάφερε στο β’ να αποσπάσει τον πρώτο πόντο της σεζόν. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, έχει πληρώσει γκολ – γκολ και οver 2.5 και στα τρία επίσημα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο πρωτάθλημα έχει δύο σερί over 3.5. Τελευταία εντός έδρας ήττα από την Πλίμουθ, το 2007. Εκτός ο μπακ Φοξ και ο κορυφαίος της παίκτης, ο μεσοεπιθετικός Σαΐρ, τιμωρημένος ο μέσος Κόλμπακ.

Η Πλίμουθ, προηγήθηκε απέναντι στη Χαλ, αλλά έμεινε στην ισοπαλία και έχει έναν πόντο σε δύο παιχνίδια, έχοντας δεχτεί ήδη πέντε γκολ. Η ομάδα του Γουέιν Ρούνι, έχει αδυναμίες εκτός, με μόνο ένα διπλό Τσάμπιονσιπ σε επτά εξόδους, από πέρσι. Και οι πέντε τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα, ήταν με ανέπαφες εστίες, οι τέσσερις από αυτές με ακριβές σκορ 1-0. Τελευταία φορά που κέρδισε σε ματς που δέχτηκε γκολ, ήταν τον Ιανουάριο. Εκτός ο μπακ Πάλσον και ο επιθετικός Τουτζάνι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυναμικότητα έβγαλε η ΚΠΡ στο πρώτο παιχνίδι και ήταν ο σημαντικός βαθμός που πήρε. Η Πλίμουθ δεν ήταν κακή, ίσα ίσα, αλλά σίγουρα η δυναμική της δεν είναι για όλους τους αντιπάλους. 1 (1.70) στη Betsson.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Μπλάκμπερν, πούλησε τον αρχισκόρερ της, Σμόντιτς, στην Ίπσουιιτς, πριν το ματς με τη Νόριτς, αλλά κατάφερε να πάρει ισοπαλία με παίκτη που ήρθε από τον πάγκο, μένοντας αήττητη ακόμα στη σεζόν. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, έχει ήδη 12 γκολ στα τρία πρώτα επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Πέρσι έκανε πολλές γκέλες εντός, αλλά φέτος έχει αρχίσει εντυπωσιακά. Tελευταία εντός έδρας ήττα από την Όξφορντ, το μακρινό 1990. Εκτός ο μπακ Γουόρτον και ο επιθετικός Λέοναρντ,

Η Όξφορντ, πάλεψε γενναία στην έδρα της Κόβεντρι και παραλίγο να πάρει την ισοπαλία, όμως τελικά δεν απέφυγε την πρώτη ήττα της σεζόν στο 90’. Η ομάδα του Ντες Μπάκινγχαμ, έχει σκοράρει ακριβώς από δύο φορές, στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος. Ψάχνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σε αυτό το επίπεδο, από την προηγούμενη παρουσία της, το 1999. Ο Χάρις έχει σκοράρει και στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Εκτός ο μέσος Ντέιλ και ο επιθετικός Γκούντγουιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Όξφορντ θα παλέψει το παιχνίδι όσο πάει και μπορεί να κάνει ζημιά στην ευάλωτη άμυνα της Μπλάκμπερν. Goal/goal (1.70) στη Βetsson.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Μίντλεσμπρο δέχτηκε γκολ νωρίς στην έδρα της Ντέρμπι και ήταν άστοχη στη συνέχεια, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα της σεζόν. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, πληρώνει under 2.5 και στα δύο παιχνίδια της στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Ο επιθετικός Λατ, έχει καταφέρει να σκοράρει και στα τέσσερα προηγούμενα εντός έδρας ματς Τσάμπιονσιπ. Τελευταία εντός έδρας ήττα από την Πόρτσμουθ, το 2006. Eκτός ο μπακ Μπανγκουρά, αμφίβολοι οι Χάουζον, Σμιθ (μπακ), ο μέσος ΜακΚέιμπ και ο επιθετικός Φορς.

Η Πόρτσμουθ, πίεσε τη Λούτον την προηγούμενη αγωνιστική, ειδικά μετά το ημίωρο, όταν η αντίπαλος έμεινε με δέκα, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο σερί ισοπαλίες. Η νεοφώτιστη ομάδα του Τζον Μουσίνιο, δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία επίσημα παιχνίδια της, σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, ενώ ψάχνει πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Τσάμπιονσιπ, από το 2012. Εκτός ο εξτρέμ Γένγκι και ο επιθετικός Μπίσοπ, αμφίβολοι οι Μέρφι (μέσος), ΜακΙντάιρ, Φάρελ, Πουλ (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ χαμηλά ο άσος για τους γηπεδούχους, όταν απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα η οποία προέρχεται από καλές εμφανίσεις και σημαντικά αποτελέσματα. Goal/goal (1.78) στη Betsson.

ΝΟΡΙΤΣ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Η Νόριτς, έφτασε κοντά στην πρώτη νίκη της σεζόν επί της Μπλάκμπερν, αλλά δέχτηκε γκολ στο τέλος και περιορίστηκε απλά στον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιοχάνες Θόρουπ, έχει δεχτεί από δύο γκολ στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, ενώ η τελευταία ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία της εντός έδρας, όπου πάντως είναι αήττητη σε 17 σερί παιχνίδια Τσάμπιονσιπ. Εκτός οι μέσοι Φάσναχτ, Σόρενσεν και ο επιθετικός Μπαρνς. Προς Μαρσέιγ οδεύει, ο βασικός εξτρέμ Ρόου.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, προηγήθηκε 2-0 της ΚΠΡ, αλλά φάνηκε απρόσεκτη στο τέλος και δεχόμενη δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε την πρώτη γκέλα της σεζόν, από ομάδα μάλιστα που έπαιζε με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά, παραμένοντας πάντως αήττητη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ, έχει πολύ καλή παράδοση μέσα στην έδρα της Νόριτς, όπου ηττήθηκε τελευταία φορά το 2010. O μέσος Χάμερ, σκοράρει σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές. Εκτός ο Σέικλετον (μέσος), αμφίβολος ο μπακ Σερίκι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Επιθετικό τρόπο παιχνιδιού έχουν και οι δύο ομάδες. Ειδικά η Σέφιλντ δείχνει άγριες διαθέσεις και θέλει να πραγματοποιήσει ξανά μια σπουδαία χρονιά. Over 2.5 (1.75) στη Betsson.

ΠΡΕΣΤΟΝ - ΛΟΥΤΟΝ

Τρίτο ματς πρωταθλήματος, τρίτος προπονητής για την Πρέστον στη φετινή σεζόν, καθώς απέλυσε και τον υπηρεσιακό Μάικ Μαρς και προσέλαβε τον Πολ Χεκινγκμπότομ, που έχει περάσει και από την προσεχή αντίπαλο και θα κάνει το ντεμπούτο του. Ο νέος τεχνικός, με κάποιον τρόπο πρέπει να ανεβάσει το ηθικό μίας ομάδας, που έχει επτά συνεχόμενες ήττες στην Τσάμπιονσιπ και έχει σκοράρει μόνο μία φορά στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές. Eκτός ο μέσος ΜακΚαν και ο επιθετικός Στιούαρτ.

Η Λούτον, βρέθηκε με δέκα από το ημίωρο στο Πόρτσμουθ, αλλά πήρε τον πρώτο πόντο της σεζόν. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, θέλει να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη από τον Ιανουάριο, ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος, δεν έχει κερδίσει σε ταξίδι το 2024. Εκτός Κρουλ (τερμ.), Χασιόκα, Μπερκ, Λόκιερ (μπακ), Νακάμπα (μέσος) και Μπράουν (επιθετικός). Τιμωρημένος ο βασικός τερματοφύλακας Καμίνσκι (παίζει ο Σέι). Πήρε τον μπακ ΜακΓκίνες από την Κάρντιφ και το

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες δεν είναι σε καλό μομέντουμ αν και πολύ νωρίς στη σεζόν. Η Πρέστον άλλαξε προπονητή ενώ η Λούτον δείχνει ότι δεν είναι καλά. Δεν είναι για πολλά πολλά το ματς. 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

ΣΤΟΟΥΚ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Στόουκ νίκησε στην πρεμιέρα, αλλά προσγειώθηκε απότομα τη δεύτερη αγωνιστική από την Γουότφορντ, καταρρέοντας στο δεύτερο ημίχρονο, για την πρώτη ήττα της σεζόν. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, δεν έχει πληρώσει ακόμα γκολ – γκολ στη φετινή χρονιά. Εντός έδρας όμως είναι δυνατή και δεν έχει χάσει παιχνίδι σε επίπεδο πρωταθλήματος, στα πέντε τελευταία από τον Μάρτιο. Εκτός λόγω τραυματισμών είναι oι μπακ Ρόουζ, Στίβενς, και οι μέσοι Γκάλαχερ, Πίρσον, αμφίβολος ο αναπλ. τερμ. Μπόναμ.

Η Γουέστ Μπρομ., θα μπορούσε και τη νίκη απέναντι στη Λιντς, αλλά τελικά έμεινε στην ισοπαλία, έχει κάνει όμως δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με τέσσερις πόντους σε δύο αγωνιστικές και μόλις ένα γκολ παθητικό. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, δεν ήταν αποτελεσματική πέρσι μακριά από την έδρα της, αλλά ξεκίνησε με νίκη τα ταξίδια της σεζόν και θέλει να πάρει δύο σερί διπλά στην κατηγορία, για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2023. Εκτός ο επιθετικός Ντάικ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι με τις δύο ομάδες να μην εκμπέμπουν εμπιστοσύνη και σταθερότητα. Πολλές φορές ειδικά η Γουέστ Μπρομ, έχει αποδείξει πως εκτός έδρας χάνεται. Χ (3.26) στη Βetsson.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Η Σάντερλαντ, διέλυσε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική και είναι μία από τις μόλις τρεις ομάδες που έχουν δύο στα δύο στην Τσάμπιονσιπ και μάλιστα χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Ο προπονητής Ρετζί Λε Μπρι, δείχνει θετικά δείγματα, αλλά θα δοκιμαστεί απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Ο Ο’ Νάιεν σκοράρει σε δύο σερί αγώνες πρωταθλήματος. Εκτός Μπάλαρντ, Σέιλτ (μπακ) και Πόβεντα (επιθετικός), αμφίβολος ο μπακ Χάγκινς και ο μέσος Μπράουν.

Η Μπέρνλι διέλυσε την Κάρντιφ και έχει ήδη δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει ήδη εννέα γκολ και έχοντας δεχτεί μόνο ένα, πληρώνοντας πάντα το over 4.5. Η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ, είναι αήττητη στα τελευταία 14 εκτός έδρας παιχνίδια σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ. Ο Μπράουνχιλ σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές. Τελευταία ήττα στο Σάντερλαντ, το 2015. Εκτός οι μεσοεπιθετικοί Ρέντμοντ, Τρεζόρ και Ράμζι. Έδωσε τον εξτρέμ Οντομπέρ στην Τότεναμ, αναμένεται να φύγει και ο βασικός μέσος Μπέργκε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπένρλι είναι σε καλή κατάσταση και διαθέτει την εμπειρία να παίρνει σε όλες τις έδρες αποτέλεσμα. Έχει τον τρόπο λοιπόν να το κάνει και σήμερα. 2Χ & over 1.5 (1.78) στη Betsson.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Γουότφορντ συνεχίζει να διαψεύδει τα προγνωστικά που την ήθελαν υποψήφια για υποβιβασμό, καθώς έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα και τρεις νίκες σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια, σκοράροντας τουλάχιστον από τρεις φορές σε όλα. Η ομάδα του Τομ Κλέβερλι, έχει καλή παράδοση εντός με Ντέρμπι, από την οποία δεν έχει χάσει εκεί δέκα χρόνια. Σε σούπερ φόρμα ο Καγιέμπε, με γκολ σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές, ενώ ο Άντριους, σκοράρει σε δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς Τσάμπιονσιπ. Εκτός ο μπακ Χουντ.

Η Ντέρμπι, δεν ήταν καλή στο ματς της πρεμιέρας, αλλά βελτιώθηκε πολύ απέναντι στη Μίντλεσμπρο και τσίμπησε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, στο πρώτο under 2.5 μετά από οκτώ φιλικά και επίσημα παιχνίδια. Η ομάδα του Πολ Γουόρν, καλείται όμως να βρει τον εαυτό της και εκτός έδρας, καθώς έχει χάσει σε δέκα από τα τελευταία 11 ταξίδια Τσάμπιονσιπ. Εκτός οι μπακ Ρούνι, Γουίλσον, Κάσιν και ο Μπλάκετ-Τέιλορ (εξτρέμ). Επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Γέιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυναμική η Γουότφορντ στην αρχή της σεζόν και δείχνει πως μπορεί να χτίσει ένα καλό σερί νικών. 1 (1.90) στη Betsson.

Βαθμολογία -

24/08/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπέρνλι Μπέρνλι 6 2 2 0 0 9 1 8
2 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 6 2 2 0 0 6 0 6
3 Γουότφορντ Γουότφορντ 6 2 2 0 0 6 2 4
4 Λιντς Λιντς 5 3 1 2 0 5 3 2
5 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 4 2 1 1 0 6 4 2
6 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 4 2 1 1 0 3 1 2
7 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 4 2 1 1 0 5 4 1
8 Σουόνσι Σουόνσι 3 2 1 0 1 3 1 2
9 Όξφορντ Όξφορντ 3 2 1 0 1 4 3 1
10 Κόβεντρι Κόβεντρι 3 2 1 0 1 3 3 0
11 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 3 2 1 0 1 1 1 0
12 Ντέρμπι Ντέρμπι 3 2 1 0 1 3 4 -1
13 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 3 3 1 0 2 4 6 -2
14 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 3 2 1 0 1 1 3 -2
15 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2 2 1 1 0 4 2 2
16 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 2 2 0 2 0 3 3 0
17 Χαλ Χαλ 2 2 0 2 0 2 2 0
18 ΚΠΡ ΚΠΡ 1 2 0 1 1 3 5 -2
19 Νόριτς Νόριτς 1 2 0 1 1 2 4 -2
20 Λούτον Λούτον 1 2 0 1 1 1 4 -3
21 Πλίμουθ Πλίμουθ 1 2 0 1 1 1 5 -4
22 Μίλγουολ Μίλγουολ 0 2 0 0 2 5 7 -2
23 Πρέστον Πρέστον 0 2 0 0 2 0 5 -5
24 Κάρντιφ Κάρντιφ 0 2 0 0 2 0 7 -7
Promotion
Promotion Playoffs
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr