Ποδόσφαιρο

Aγγλία League One: Επιλογές για όλα τα γούστα

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 01:30

Έξι δυνατές μονομαχίες για την Λιγκ 1 Αγγλίας και στοιχηματικές επιλογές για... όλα τα γούστα.

Aγγλία League One: Επιλογές για όλα τα γούστα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της League One.

ΜΠΕΡΤΟΝ – ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ

Η Μπέρτον βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Μάνσφιλντ, αλλά ισοφάρισε ισάριθμες και μάλιστα το γύρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο, για να ισοφαριστεί με πέναλτι στην εκπνοή. Πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα, επιθετικά λειτουργεί απρόσμενα καλά, πλην όμως βγάζει σημαντικό πρόβλημα στο ανασταλτικό σκέλος. Την Τρίτη επικράτησε 3-1 των Νέων της Λέστερ για το Λιγκ Τρόφι, παρατάχθηκε με αλλαγές. Εξέτισαν οι Σουίνι (α. 1/0), Χάζλεχαρστ (μ.), τραυματίες παραμένουν οι Μπαϊράμι (α. 1/0), Σράια (α.), Μπάνον (μ.), Ουέμπστερ (μ.) και Λάρσον (ε.).

Η Στίβενεϊτζ έκανε κάκιστο πρώτο ημίχρονο με τη Χάντερσφιλντ, τυχερή που έχανε μόνο 1-0. Μετά την ανάπαυλα το 3-4-3 έδωσε τη θέση του στο 4-4-2 και η ομάδα ανταποκρίθηκε εξαιρετικά. Άγγιξε την ισοφάριση στο 48’, κόντρα στη ροή δέχθηκε το 2-0 και μείωσε στην εκπνοή. Δεν έδωσε συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας, ωστόσο η απόδοση είναι υποσχόμενη. Την Τρίτη νίκησε 1-0 τους Νέους της Κρίσταλ Πάλας για το Λιγκ Τρόφι, παρατάχθηκε με αλλαγές. Εκτός δράσης ο πορτιέρε Χάμοντ (ηγετικός), ο μέσος Κάσκι (σημαντικός) και οι επιθετικοί Ριντ, Πρίσλι (εφεδρικοί). Γνωστές απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπέρτον επιθετικά τα πάει σχετικά καλά, αλλά πίσω έχει θέματα. Θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και η λογική λέει ότι θα πιέσει στην έδρα της. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά η Στίβενεϊτζ, που είναι κυνική μπροστά από την αντίπαλη εστία. Προτιμότερη επιλογή το G/G σε απόδοση 1.80 από την Betsson.

ΣΤΟΚΠΟΡΤ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Στόκπορτ βεβαιώθηκε στο πρώτο ημίχρονο ότι δεν πρόκειται να κινδυνεύσει στην έδρα της Μπλάκπουλ και μάλιστα είχε δοκάρι (40’). Μετά την ανάπαυλα ήταν εντυπωσιακή και με τρία γκολ σε περίπου μισή ώρα, έφτασε στην ευρεία νίκη. «Δύο στα δύο» και μάλιστα με μηδέν παθητικό για τους νεοφώτιστους, είναι προφανές ότι δεν αρκούνται στο να διεκδικήσουν την επιβίωση και μόνο, δεδομένος ο ενθουσιασμός. Εκτός δράσης παραμένουν οι Χέιλς (α. 21/0), Πάουελ (μ. 32/3), Φιορίνι (μ.), αλλά το θετικό είναι ότι αποθεραπεύτηκε και μάλιστα σκόραρε ο Ολαόφε.

Η Μπρίστολ Ρόβερς είχε παθητικό ρόλο στο Ρόδεραμ, αλλά και όλη την τύχη στο πλευρό της. Γλίτωσε από δύο δοκάρια και ισάριθμα τετ α τετ, για να πάρει τυχερό βαθμό, στην επιστροφή του τεχνικού Ματ Τέιλορ στο «σπίτι» της πρώην ομάδας του. Απαραβίαστη η εστία της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έσκασαν τα πρώτα χαμόγελα. Την Τρίτη έφερε 3-3 με τους Νέους της Τότεναμ για το Λιγκ Τρόφι, έχασε στα πέναλτι, παρατάχθηκε με αλλαγές. Εκτός δράσης ο χρήσιμος αμυντικός Χαντ, δεν αναφέρθηκαν απουσίες που να αφορούν σε βασικά στελέχη του ρόστερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει αήττητες τη νέα σεζόν στη League One, αλλά η Στόκπορτ είναι αυτή που έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα τόσο μπροστά όσο και πίσω και θεωρείται φαβορί για να διατηρήσει το τέλειο ξεκίνημά της. Η Μπρίστολ Ρόβερς πάντως έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Over 2.5 σε απόδοση 1.87 από την Betsson.

ΓΟΥΙΓΚΑΝΚΡΟΟΥΛΙ

Η Γουίγκαν δεν κατάφερε να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Ρέντινγκ σε κάποιο σημείο του ματς, δέχθηκε γκολ και στα δύο ημίχρονα, επιθετικά ήταν αναιμική και έτσι έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Μηδέν εις το πηλίκο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όχι μόνο δεν έχει πάρει βαθμό, αλλά δεν έχει καν σκοράρει και ζητείται άμεση αντίδραση ώστε να μην «στραβώσει» η χρονιά σε σημαντικό βαθμό από τόσο νωρίς. Εκτός δράσης ο αμυντικός Ρόμπινσον, ο μέσο Φρανσουά και ο επιθετικός Ολακίγκμπε, δεν πρόκειται για απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Κρόουλι ήταν απογοητευτική στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Κέμπριτζ, αλλά γλίτωσε το γκολ σε ουκ ολίγες περιπτώσεις. Μετά την ανάπαυλα η βελτίωση ήταν προφανής και μπορεί ο Άντε Αντεγέμο να έχασε κλασική ευκαιρία στο 78’, αλλά λίγο αργότερα σκόραρε υπό σαφώς πιο δύσκολες συνθήκες. Δύο νίκες σε ισάριθμα ματς ο απολογισμός της στο ξεκίνημα, το πρόσημο είναι δεδομένα θετικό. Δεν αναμένεται να αγωνιστούν για ακόμη μία φορά οι επιθετικοί Φόρστερ και Ντακόστα. Μικρό το κακό, δεν πρόκειται για βασικές μονάδες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Γουίγκαν είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και προβληματίζει με την εικόνα της. Καλείται να βγάλει αντίδραση και να επιτεθεί. Από την άλλη, η Κρόουλι μετράει δύο σερί νίκες και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Θα βρει χώρους και έχει την ποιότητα να το εκμεταλλευτεί. G/G σε απόδοση 1.80 από την Betsson.

ΓΟΥΙΚΟΜΡΟΔΕΡΑΜ

Η Γουίκομ παρουσιάστηκε διαβασμένη στο εντός έδρας ματς με την Μπέρμιγχαμ, βρήκε το 1-0, αλλά δέχθηκε τρία γκολ πριν σκοράρει για δεύτερη φορά στο φινάλε, υπέστη δίκαιη ήττα. Δύο αποτυχίες με το ίδιο σκορ (3-2) στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, είναι προφανές ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στην ανασταλτική λειτουργία. Την Τρίτη έχασε 1-0 εκτός έδρας από τη Γουίμπλεντον για το Λιγκ Τρόφι, παρατάχθηκε με αλλαγές. Εξέτισε ο Χάρτριτζ (α. 1/0), εκτός δράσης οι χρήσιμοι επιθετικοί Χάνλαν και Λούμπαλα, δεν πρόκειται για απρόοπτα προβλήματα.

Η Ρόδεραμ ήταν εμφανώς ανώτερη της Μπρίστολ Ρόβερς στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, έψαξε το γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, είχε δύο δοκάρια, αλλά στάθηκε άστοχη και άτυχη, για να μείνει εν τέλει στο 0-0. Δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα, αν και το γεγονός αυτό είναι μάλλον πλασματικό. Την Τρίτη επικράτησε 2-0 της Μάνσφιλντ εντός για το Λιγκ Τρόφι, παρατάχθηκε με αλλαγές. Στην εξέδρα λόγω τιμωρίας ο τεχνικός Στιβ Έβανς. Εκτός δράσης οι Ράφερτι (α. 1/0) Γκριν (μ.) και Χάτον (μ.), θετικό το ότι δεν προέκυψε πρόβλημα με κάποιον βασικό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβληματική η εικόνα και των δύο ομάδων, που θα μπουν στο ματς με στόχο να μην το χάσουν γιατί... χάνονται. Η Γουίκομ βάζει και δέχεται γκολ με ευκολία, ενώ η Ρόδεραμ δεν έχει σκοράρει ακόμα στο πρωτάθλημα. Η ισοπαλία φαντάζει ιδανικό σενάριο. Χ σε απόδοση 3.26 από την Betsson.

ΕΞΕΤΕΡ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Η Έξετερ έκανε το ιδανικό ξεκίνημα κόντρα στη Νορθάμπτον και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά ακριβώς σε αυτό το διάστημα… κατάφερε να δεχθεί δύο γκολ κόντρα στη ροή, ώστε να μείνει άδοξα με άδεια χέρια. Δεν έδωσε την ιδανική συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας, ωστόσο είναι γεγονός ότι οι «γκρέτσιανς» βγάζουν απόλυτα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Εκτός δράσης οι Μίτσελ (μ. 14/2), Κοξ (μ. 8/0) και Ουάιλντσατ (ε. 31/1), δεν πρόκειται για τις πλέον βασικές μονάδες του ρόστερ.

Η Πιτέρμπορο δέχθηκε γκολ στην πρώτη επίθεση της Σριούσμπερι, αλλά η αφύπνιση ήταν άμεση. Ισοφάρισε με τη σέντρα, κυριάρχησε και με τρία γκολ μετά την ανάπαυλα, πανηγύρισε μία μάλλον εύκολη νίκη. Ιδανική αντίδραση μετά την ήττα της πρεμιέρας, καλείται να αποδείξει ότι έχει θέση στην οκτάδα. Χτύπησε και αναμένεται να λείψει ο Σπαρκς (α. 38/0 Πόρτσμουθ), εκτός ήδη οι Αντεμπίσι (α.), Νέβετ (α.), Ντε Χάβιλαντ (μ. 22/1), Κυπριανού (μ. 44/8). Επέστρεψε στη Μάν. Σίτι ο 18χρονος μέσος Σουσόχο (θα λείψει μήνες, ήταν δανεικός και βασικός στην πρεμιέρα).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Έξετερ είναι άκρως ανταγωνιστική σε αυτό το κομμάτι της σεζόν και θέλει να ρεφάρει για την... άδικη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Από την άλλη, η Πιτέρμπορο προέρχεται από μια μεγάλη νίκη και θέλει να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό. Προτιμότερη επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.83 από την Betsson.

ΚΕΜΠΡΙΤΖΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Κέμπριτζ έπαιξε κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Κρόουλι, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε κάποια από τις άφθονες ευκαιρίες της και μετά την ανάπαυλα δεν είχε την ίδια ορμή, για να μείνει με άδεια χέρια στο τέλος. Μηδέν βαθμοί και γκολ στα πρώτα δύο ματς του πρωταθλήματος, είναι προφανές ότι η συγκομιδή της δεν ανταποκρίνεται απολύτως στην πραγματικότητα. Εκτός δράσης παραμένει ο Κάζινς (μ. 35/1), αναμένεται να λείψουν επίσης δύο εφεδρικές επιλογές, ο μέσος Γκάρντνερ και ο επιθετικός Λοφτ.

Η Μπλάκπουλ παρατάχθηκε σαν να μην είχε μελετήσει το παραμικρό αναφορικά με το πώς παίζει η Στόκπορτ, δέχθηκε τρία γκολ στο τελευταίο ημίωρο και έμεινε με άδεια χέρια. Στο απόλυτο μηδέν έπειτα από δύο αγωνιστικές, οι διοικούντες απέλυσαν άμεσα τον τεχνικό Νιλ Κρίτσλι και ανακοίνωσαν ότι χρέη υπηρεσιακού θα εκτελέσει ο Ρίτσαρντ Κίοου μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση. «Στραβώνει» η χρονιά με το «καλημέρα». Εκτός λόγω τραυματισμού οι Λάιονς (α. 15/1), Τόμπσον (α. 5/0), Μόργκαν (μ. 35/3) και Κουάσι (ε. 19/3), δεν πρόκειται για αμελητέα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μηδέν βαθμοί και γκολ στα πρώτα δύο ματς του πρωταθλήματος για την Κέμπριτζ, που καλείται να σηκώσει κεφάλι κόντρα σε μια Μπλάκπουλ που και αυτή είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν είναι για πολλά αυτό το παιχνίδι. Under 2.5 σε απόδοση 1.75 από την Betsson.

Βαθμολογία -

23/08/2024League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 6 2 2 0 0 5 0 5
2 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 6 2 2 0 0 4 1 3
3 Κρόουλι Κρόουλι 6 2 2 0 0 3 1 2
4 Τσάρλτον Τσάρλτον 6 2 2 0 0 2 0 2
5 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 4 2 1 1 0 3 1 2
6 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 4 2 1 1 0 5 4 1
7 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 4 2 1 1 0 4 3 1
8 Ρέξαμ Ρέξαμ 4 2 1 1 0 3 2 1
9 Μπόλτον Μπόλτον 4 2 1 1 0 2 1 1
10 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 4 2 1 1 0 1 0 1
11 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 3 2 1 0 1 4 3 1
12 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 3 2 1 0 1 4 4 0
13 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 3 2 1 0 1 3 3 0
14 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 3 2 1 0 1 2 2 0
15 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 3 2 1 0 1 2 2 0
16 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 3 2 1 0 1 2 2 0
17 Μπέρτον Μπέρτον 1 2 0 1 1 5 6 -1
18 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 1 2 0 1 1 0 1 -1
19 Γουίκομ Γουίκομ 0 2 0 0 2 4 6 -2
20 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 0 2 0 0 2 1 3 -2
21 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 0 2 0 0 2 0 3 -3
22 Γουίγκαν Γουίγκαν 0 2 0 0 2 0 3 -3
23 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 0 2 0 0 2 1 5 -4
24 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 0 2 0 0 2 1 5 -4
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr