Ποδόσφαιρο

Α' Κύπρου: Το πρώτο μεγάλο τεστ της σεζόν

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 01:00

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 1η αγωνιστική της Α' Κύπρου και θα πάμε με μια ισοπαλία και ένα Over 3.5 που είναι εφικτό.

Α' Κύπρου: Το πρώτο μεγάλο τεστ της σεζόν

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Κύπρου.

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 ΜΑΙΟΥ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Μόλις έξι χρόνια ζωής μετρά η Ομόνοια 29ης Μαΐου, η οποία ιδρύθηκε από μέρος των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας Λευκωσίας και όμως κατάφερε να βρεθεί τόσο σύντομα στα μεγάλα σαλόνια. Την περασμένη σεζόν πήρε την δεύτερη θέση στη Β’ Εθνικής, πανηγυρική η άνοδος γιορτάστηκε έξαλλα από τον κόσμο των πράσινων. Ο Γιώργος Πετράκης αναλαμβάνει την τρίτη κατά σειρά ομάδα που θα εργαστείς την Κύπρο. Ο Έλληνας κόουτς αντικαθιστά τον εμβληματικό για τα δεδομένα της Ομόνοιας Νεντίμ Τούτιτς που ήταν αυτός που την πήρε από το μηδέν και την οδήγησε πέρσι στην άνοδο. Καλές μεταγραφές, στόχος η παραμονή.

Δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τη μετριότητα η ΑΕΛ. Η ομάδα από την Λεμεσό έμεινε και πέρσι στην όγδοη θέση, μακριά από τη διαδικασία των πλέι οφ. Πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλαγές προπονητών έλλειμμα ποιότητας στο ρόστερ. Έγιναν κάποιες βελτιωτικές κινήσεις αλλά και πάλι το ταβάνι θα είναι η είδος στην πρώτη εξάδα για τους κυανοκίτρινους. Ο Ουαλός κόουτς Κρος Κόλμαν, πρώην του Ατρόμητου Περιστερίου και της Λάρισας, ανέλαβε τα ηνία στην ΑΕΛ. Δεν ήταν καλή η εικόνα στα φιλικά ματς με μόλις μία νίκη σε έξι παιχνίδια και 1-1 στην πρόβα τζενεράλε με την ΑΕΚ Λάρνακας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η μία ζει με το όνειρο της ανόδου στην πρώτη κατηγορία και η άλλη ψάχνει να βρει τα πατήματά της. Απρόβλεπτη η πρεμιέρα, με τις δύο ομάδες να μην θέλουν να ξεκινήσουν με ήττα. Προτιμότερη επιλογή το Χ σε απόδοση 3.15 από το Pamestoixima.gr.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Περίοδος με μεταπτώσεις ήταν η προηγούμενη για την Καρμιώτισσα που αρχικά έμπλεξε σε περιπέτειες για την παραμονή, αλλά στην πορεία βρήκε τον δρόμο της με τον Χρίστο Χαραλάμπους να αναλαμβάνει στα μισά της περιόδου και να την οδηγεί μακριά από κινδύνους. Τώρα θέλει το βήμα παραπάνω και μια ανταγωνιστική πορεία, καθώς ανέβηκε και το μεταγραφικό μπάτζετ. Ο έμπειρος κόουτς Σοφρώνης Αυγουστή ανέλαβε τα ηνία και με την δική του καθοδήγηση εκτιμάται πως η ομάδα από τα Πάνω Πολεμίδια θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο της. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα πέντε φιλικά ματς.

Ο Άρης δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή την περασμένη σεζόν. Οι πολλές υποχρεώσεις εντός και εκτός συνόρων και οι συχνοί τραυματισμοί πλήγωσαν την ομάδα από την Λεμεσό που περιορίστηκε στην τέταρτη θέση. Δεν απογοητεύονται οι πράσινοι, βάζουν ξανά ψηλά τον πήχη και έκαναν μεταγραφές για να πρωταγωνιστήσουν. Ο Λευκορώσος κόουτς Αλέξέι Σποιλέφσκι παραμένει στον πάγκο αν και πέρσι αμφισβητήθηκε. Είναι όμως αυτό που οδήγησε τον Άρη στον πρώτο τίτλο της ιστορία του. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα φιλικά, με πιο πρόσφατη το 2-4 από τον Ολυμπιακό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Άρης Λεμεσού θέλει να επιστρέψει σε πρωταθληματική σεζόν μετά την περσινή 4η θέση και παιχνίδια όπως αυτά με την Καρμιώτισσα πρέπει να τα πάρει. Η πρεμιέρα πάντως πάντα κρύβει εκπλήξεις και γι' αυτό θα εμπιστευτούμε τα γκολ, που έχουν επιβεβαιωθεί πολλές φορές στα μεταξύ τους ματς. Over 3.5 σε απόδοση 2.12 από το Pamestoixima.gr.

Βαθμολογία -

23/08/20241. Division: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 ΑΕΚ Λάρνακας ΑΕΚ Λάρνακας 0 0 0 0 0 0 0 0
2 ΑΕΛ Λεμεσού ΑΕΛ Λεμεσού 0 0 0 0 0 0 0 0
3 ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Ανόρθωση Αμμοχώστου Ανόρθωση Αμμοχώστου 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Απόλλων Λεμεσού Απόλλων Λεμεσού 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Άρης Λεμεσού Άρης Λεμεσού 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Ε.Ν. Παραλιμνίου Ε.Ν. Παραλιμνίου 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Εθνικός Άχνας Εθνικός Άχνας 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Νέα Σαλαμίνα Νέα Σαλαμίνα 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Ομόνοια 29ης Μαΐου Ομόνοια 29ης Μαΐου 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Ομόνοια Αραδίππου Ομόνοια Αραδίππου 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Ομόνοια Ομόνοια 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Πάφος Πάφος 0 0 0 0 0 0 0 0
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr