Ποδόσφαιρο

Super League: Δυνατές μονομαχίες σε Ηράκλειο και Σέρρες

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 00:30

ΟΦΗ και Ατρόμητος θα δώσουν "μάχη" στο Γεντί Κουλέ, ενώ Πανσερραϊκός και Άρης θα βρουν τον δρόμο προς στα δίχτυα στις Σέρρες.

Super League: Δυνατές μονομαχίες σε Ηράκλειο και Σέρρες

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League.

ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η πρεμιέρα ήταν προβληματική για τον ΟΦΗ. Μία ήττα εκτός έδρας από την ΑΕΚ σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί εκτός προγράμματος, αλλά η ομάδα του Ηρακλείου δεν μπήκε ουσιαστικά ποτέ στο παιχνίδι και δεν ήταν ανταγωνιστική όπως ήθελε ο Δέλλας. Έτσι, κάνει τώρα την εκκίνηση στο πρωτάθλημα, με το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Ο Έλληνας προπονητής περιμένει πολύ καλύτερη εικόνα στο πρώτο ματς που δίνει η ομάδα του στο Ηράκλειο. Αγωνιστικά, εκτός είναι ο μέσος Νέιρα, ενώ από πρόβλημα προέρχεται και ο εξτρέμ Σενγκέλια, που αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι.

Ο φιλόδοξος φέτος Ατρόμητος μπήκε στο πρωτάθλημα με συνεχόμενα παιχνίδια, που αποτελούν κι ένα πρώτο τεστ για τους στόχους του, αντιμετωπίζοντας ομάδες που θέλουν να κερδίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετά τον αγώνα με τον Άρη πάει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και ο Γκαρσία είναι σίγουρος ότι η ομάδα του θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Στο ματς της πρεμιέρας έβγαλε αντίδραση όταν έμεινε πίσω στο σκορ κι αυτό που είναι που ικανοποίησε τον προπονητή του, σίγουρα χρειάζεται χρόνο με τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι, αλλά θέλει και αποτελέσματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OΦΗ και Ατρόμητος "χτίστηκαν" για κάτι καλύτερο φέτος. Το ματς στο Ηράκλειο αναμένεται δυνατό, με τους Κρητικούς να μην θέλουν να γνωρίσουν δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες έχουν το υλικό να κάνουν τη ζημιά, αλλά θα πάμε με το άντερ στο Γεντί Κουλέ καθώς οι γηπεδούχοι θα παίξουν πιο μαζεμένα. Under 2.5 σε απόδοση 1.88 από την Betsson.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν δύσκολη για τον Πανσερραϊκό παίζοντας με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, ωστόσο οι εντυπώσεις στο τέλος ήταν θετικός, ειδικά αν υπολογίσει κανείς τις αλλαγές που έγιναν σε σχέση με την ομάδα που πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν. Σίγουρα του έλειψαν κάποια πράγματα στην αμυντική λειτουργία, αλλά κυνήγησε το αποτέλεσμα. Με τον Άρη θέλει φυσικά κάτι παραπάνω, παίζοντας στο γήπεδο του ενώ στο γήπεδο θα λειτουργήσουν πάλι οι περισσότερες θύρες, μετά την άδεια καταλληλότητας, που πήρε. Τελευταίο απόκτημα, ο αριστερός μπακ Φαρές από την Λάτσιο.

Ο Άρης ξεκινάει και φέτος το πρωτάθλημα με δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά σε αντίθεση με πέρσι, δεν έχασε στην πρεμιέρα. Πήρε την ισοπαλία στο Περιστέρι και μάλιστα μπορούσε να πάρει και κάτι παραπάνω, καθώς προηγήθηκε. Τον περιμένει νέο δύσκολο ματς στις Σέρρες, όπου θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλων του. Ο Μάντζιος θεωρεί ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα του θα αποκτήσει καλύτερο ρυθμό. Δεν υπολογίζει και πάλι στους τιμωρημένους μέσο Ζουλ και εξτρέμ Σουλεϊμάνοφ. Από πρόβλημα προέρχεται ο μέσος Νταρίντα, στις προπονήσεις μπήκε ο εξτρέμ Σίστο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ομάδα των Σερρών έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο στην Τούμπα, αλλά γνώρισε την ήττα. Η εικόνα κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν ελπιδοφόρα και τώρα ο Πανσερραϊκός θέλει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Άρης έφυγε με το Χ από το Περιστέρι και θέλει το τρίποντο κόντρα στα "λιοντάρια" για να μην μείνει πίσω τόσο νωρίς. Προτιμότερη επιλογή το G/G σε απόδοση 1.72 από την Betsson.

Βαθμολογία -

23/08/2024Super League 1: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 ΑΕΚ ΑΕΚ 3 1 1 0 0 3 0 3
2 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 3 1 1 0 0 2 0 2
3 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 3 1 1 0 0 3 2 1
4 Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης 3 1 1 0 0 1 0 1
5 Λαμία Λαμία 3 1 1 0 0 1 0 1
6 Άρης Άρης 1 1 0 1 0 1 1 0
7 Ατρόμητος Ατρόμητος 1 1 0 1 0 1 1 0
8 Καλλιθέα Καλλιθέα 1 1 0 1 0 0 0 0
9 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 1 1 0 1 0 0 0 0
10 Πανσερραϊκός Πανσερραϊκός 0 1 0 0 1 2 3 -1
11 Παναιτωλικός Παναιτωλικός 0 1 0 0 1 0 1 -1
12 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 0 1 0 0 1 0 1 -1
13 Βόλος ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ 0 1 0 0 1 0 2 -2
14 ΟΦΗ ΟΦΗ 0 1 0 0 1 0 3 -3
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.