Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Λουντογκόρετς – Πετροκούμπ, από ημίχρονο οι Βούλγαροι

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 01:09

Oι Βούλγαροι μπορεί να «έπεσαν» στο Europa μετά από μία πολύ βαριά ήττα από την Καραμπάγκ, όμως έχουν παραστάσεις από ευρωπαϊκά ματς υψηλού προφίλ. Υποδέχονται την άσημη αλλά φιλόδοξη και -όπως φαίνεται- αρκετά ικανή ομάδα από τη Μολδαβία, η οποία έχει κάνει ήδη την υπέρβασή της αλλά εδώ που έφτασε θέλει παραπάνω. Να σημειώσουμε ότι διαιτητής θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου. 

Προκριματικά Europa League: Λουντογκόρετς – Πετροκούμπ, από ημίχρονο οι Βούλγαροι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λουντογκόρετς – Πετροκούμπ
Ώρα: 21:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 945

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».



Λουντογκόρετς

Με υπηρεσιακό τεχνικό τον Ζάχαρι Σιράκοφ στον πάγκο μετά την παραίτηση του τεχνικού, Γκεόργκι Ντερμεντζίεφ που παραιτήθηκε μετά τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Καραμπάγκ με το βαρύ 7-2. Ματς στο οποίο πλήρωσε αστοχία, αμυντικά κενά και βέβαια την κόπωση που έβγαλε στην παράταση. Έβγαλε, πάντως, αντίδραση στο πρωτάθλημα. Έκανε το «3 στα 3» παίρνοντας το ντέρμπι με την Λέφσκι (1-0) με γκολ του Βιδάλ στο 85’!
«Παρών» στην αναμέτρηση ο βασικός επιθετικός Βιδάλ που ήταν τιμωρημένος στην ρεβάνς με την Καραμπάγκ. Νοκ άουτ ο φορ, Τεκπετέι, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο πόδι και αναμένεται να λείψει καιρό.

Πώς προκρίθηκε

Υποβιβάστηκε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκησε εκτός με 1-2 την Καραμπάγκ και έχασε εντός έδρας στην παράταση με 7-2 δεχόμενη 4 γκολ από το 93’ έως το 118’.

Πετροκούμπ

Με αμυντική, κυρίως, τακτική κράτησε το μηδέν στην ρεβάνς με την Νιού Σεντς και συνεχίζει στην Ευρώπη, ούσα σίγουρα στην League Phase είτε του Γιούροπα είτε του Κόνφερενς Λιγκ. Μετρά «6 στα 6» under 2,5 φέτος στην Ευρώπη, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έχει σκοράρει μόνο στα 3 από τα 6 παιχνίδια της. Την Κυριακή είχε το μεγάλο ντέρμπι στο πρωτάθλημα με την Σέριφ από την οποία ηττήθηκε με 1-0 δεχόμενη το γκολ στο 72’.
Σίγουρα εκτός ο μπακ-χαφ, Πούσκας που αποβλήθηκε στην ρεβάνς με την Νιού Σεντς. Εξέτισε ο Λούνγκου (Μ). Αμφίβολος ο Ντέμιαν.

Πώς προκρίθηκε

Απέκλεισε στον γ’ προκριματικό γύρο του UEL την Νιου Σεντς. Νίκησε εντός έδρας με 1-0 και απέσπασε ισοπαλία 0-0 εκτός.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.38 4.75 7.25 2 1.74 1.38 2.87 1.98 1.72 1.07 1.17 2.85
Λουντογκόρετς - Πετροκούμπ / Εκτίμηση

Μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμός της από την Καραμπάγκ για το Champions League, η Λουντογκόρετς θέλει να πάρει το ευρωπαϊκό μίνιμουμ φέτος και μπορεί να το κάνει απέναντι σε μία ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας. Η Πετροκούμπ παρουσιάζεται ανθεκτική στην άμυνα και κράτησε ανέπαφη την εστία της και στα δύο ματς με τη Νιου Σεντς. Δεν είναι καθόλου βέβαιο πάντως ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και απέναντι στους Βούλγαρους. 1/1 ημ/τελ και over 1,5 στο 2,01 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr