Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Μακάμπι – Μπάτσκα Τόπολα, εισιτήριο από τώρα οι Ισραηλινοί

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:39

Σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στο «Haladás Stadion» στην Ουγγαρία λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ, η Μακάμπι έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση στη League Phase του Europa League, πριν πάει στη ρεβάνς, στην έδρα της Μπάτσκα η οποία της προκαλεί... εφιάλτες καθώς πέρυσι στο ίδιο γήπεδο είχε δεχτεί εκείνη την απίστευτη ανατροπή - αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Conference

Προκριματικά Europa League: Μακάμπι – Μπάτσκα Τόπολα, εισιτήριο από τώρα οι Ισραηλινοί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μακάμπι – Μπάτσκα Τόπολα
Ώρα: 21:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 946

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».



Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ήταν φαβορί στο ζευγάρι με την Πανεβέζις και το επιβεβαίωσε και στα δύο ματς. Νίκησε και στη ρεβάνς με 3-0 ούσα ανώτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς. Την Κυριακή αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα κόντρα στην Μπνέι Σακχίν, την οποία νίκησε με 2-1. Προηγήθηκε στο 85’ με πέναλτι του Ζάχαβι. Έφθασε στο 2-0 σοτ 90+4’ με τον Νταβίντα και δέχθηκε το 2-1 στο 90+5’.
Η πρωταθλήτρια Ισραήλ δεν κατάφερε να προχωρήσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο ο δρόμος για τον όμιλο του Γιουρόπα είναι ορθάνοιχτος και άπαντες θα κάνουν τα πάντα ώστε να πάρει σημαντική ώθηση η οικονομική κατάσταση του κλαμπ. Εξέτισε ο βασικός αμυντικός Ασάντε.

Πώς προκρίθηκε

Καθάρισε με δύο νίκες στον γ’ προκριματικό την λιθουανική Πανεβέζις. Νίκησε εκτός με 1-2 και επικράτησε και στην ρεβάνς της Ουγγαρίας με 3-0.

Μπάτσκα Τόπολα

Εξασφάλισε την έξοδό της στην Ευρώπη μέσω της 3ης θέσης στο σερβικό πρωτάθλημα. Συγκέντρωσε 75 βαθμούς σε 37 ματς έναντι 96 του Ερυθρού Αστέρα και 78 της Παρτιζάν. Φέτος έχει νέο προπονητή. Ο Ντιν Κλάφουριτς είναι ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Ζάρκο Λάζετιτς που θα βρίσκεται στον απέναντι πάγκο.
Έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Σερβίας. «Τρέχει» με 2-1-2 μετά από 5 στροφές. Την Παρασκευή ηττήθηκε εντός με 0-1 από την Μπέογκραντ δεχόμενη το γκολ στο 16’. Ήταν καλύτερη, αλλά άστοχη και δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό.

Τι έκανε πέρυσι στην Ευρώπη

Έφθασε έως την φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Πήρε έναν βαθμό και έμεινε στην 4η θέση σε γκρουπ, όπου ήταν ο Ολυμπιακός, η Γουέστ Χαμ και η Φράιμπουργκ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.57 4 5.35 1.94 1.8 1.35 3 1.84 1.85 1.13 1.22 2.3
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάτσκα Τόπολα / Εκτίμηση

Η Μακάμπι τρέχει ένα απουδαίο αήττητο στο ξεκίνημα της σεζόν και αν αγωνιστεί όπως ξέρει και μπορεί, θα πάρει σκορ πρόκρισης ήδη από το πρώτο ματς. Οι Σέρβοι, αντίθετα, δεν έχουν αρχίσει καλά, δέχονται εύκολα το γκολ και δεν μπορούν να.... σταυρώσουν αποτέλεσμα, ακόμα και όταν υπερέχουν. Ασος και γκολ. 1 και over 1,5 στο 2,00 από την Βetsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr