Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Χάκεν - Χαϊντενχάιμ, άπειροι οι Γερμανοί!

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:09

Οι πρωτάρηδες Γερμανοί θέλουν να μπουν με το δεξί στις ευρωπαϊκές στους υποχρεώσεις απόψε. 

Προκριματικά Conference League: Χάκεν - Χαϊντενχάιμ, άπειροι οι Γερμανοί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Χάκεν - Χαϊντενχάιμ.


Ώρα: 20:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 940

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ

Χάκεν

Η Χάκεν δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Εσθονική Παϊντέ την οποία καθάρισε από το πρώτο ματς και πήγε για διακοπές στην ρεβάνς στο Ταλίν. Δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα κόντρα σε αντίπαλο από την Μπουντεσλίγα, αλλά οι σουηδοί ποντάρουν στο γεγονός πως βρίσκονται σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό. Στο πρωτάθλημα πέρασε από την έδρα της Μπρομαποϊκάρνα με 1-3. Είναι στη 5η θέση της βαθμολογίας σε απόσταση πέντε βαθμών από τις θέσεις της Ευρώπης.

Αγωνιστικά νέα

Η ομάδα από το Γκέτεμποργκ αγωνίζεται επιθετικά. Δημιουργεί και σκοράρει με άνεση. Το θέμα είναι να βελτιώσεις και την άμυνά της., Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς των κιτρινόμαυρων εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ.

Χαϊντενχάιμ

Η Χαϊντενχάιμ έπαιξε πέρσι για πρώτη φο9ρά στην ιστορία της στην Μπουντεσλίγκα και τα κατάφερε περίφημα. Κατέλαβε την όγδοη θέση που εν τέλει έδωσε ευρωπαϊκό εισιτήριο από τη στιγμή που η Λεβερκούζεν έκανε το νταμπλ. Μεγάλες στιγμές για μια ομάδα που πριν από έναν χρόνο δεν είχε ξεμυτίσει από τα όρια της δεύτερης κατηγορίας !

Αγωνιστικά νέα

Εξαιρετικά τα πηγαίνει στα πλαίσια της φετινής προετοιμασίας. Κέρδισε τέσσερα μαζεμένα φιλικά, αλλά και το πρώτο ματς για το Κύπελλο, όπου διέλυσε εκτός έδρας την Βίλινγκεν με 4-0. Έφεση στο σκοράρισμα χαρακτηρίζει και την φετινή αγωνιστική εικόνα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.25 3.5 2.82 2.62 1.42 1.7 2.02 1.37 2.75 1.37 1.25 1.57
Χάκεν - Χαϊντενχάιμ / Εκτίμηση

Αντιμέτωπες δύο ομάδες οι οποίες είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχουν τρομερή έφεση στο γκολ. Οι Γερμανοί είναι πρωτάρηδες στην Ευρώπη οπότε θα κουβαλούν ένα άγχος. Όμως μιλάμε για μια πειθαρχημένη ομάδα με έφεη στο γκολ. Goal/goal & over 2.5 (1.72) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr