Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Ομόνοια - Ζίρα, ίδιο επίπεδο!

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:45

Μικρές οι διαφορές ανάμεσα σε Ομόνοια και Ζίρα, με τη πρόκριση να κρίνεται στις λεπτομέρειες. 

Προκριματικά Conference League: Ομόνοια - Ζίρα, ίδιο επίπεδο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ομόνοια - Ζίρα.


Ώρα: 20:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 938

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ

Ομόνοια

Η Ομόνοια αρχίζει να παρά όλο και καλύτερα στα πόδια της στην καλοκαιρινή πορεία προς τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Το θεωρητικά υψηλό εμπόδιο της Ουγγρικής Φέχερβαρ ξεπεράστηκε με ιδιαίτερη άνεση από την έμπειρη Κυπριακή ομάδα και θέλει να κάνει το τελευταίο βήμα κόντρα σε αντίπαλο που λογίζεται στα κυβικά της.

Αγωνιστικά νέα

Το θετικό για την ομάδα του Λιθουανού κόουτς Βάλντας Νταμπράουσκας είναι πως έχει το γκολ και θα επιτελείο και κόντρα στους Αζέρους για να πάρει σκορ πρόκρισης στο ΓΣΠ. Πλήρης η αποστολή, την επόμενη Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα καθώς υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας.

Ζίρα

Η Ζίρα έκανε την υπέρβαση στον προηγούμενο γύρο και απέκλεισε την θεωρητικά ανώτερη Όσιγιεκ. Ομάδα που δεν έχει το παραμικρό άγχος και απολαμβάνει τη συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έμεινε ένα ακόμα βήμα, δεν είναι το φαβορί κόντρα στην Ομόνοια αλλά και πάλι θα πάει για να κάνει την έκπληξη.

Αγωνιστικά νέα

Ομάδα που παίζει απελευθερωμένα και επιθετικά, δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει με άνεση. Από την άλλη πλευρά δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει καθαρή εστία. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.57 3.9 5.25 1.74 1.97 1.25 3.5 1.97 1.71 1.12 1.21 2.25
Ομόνοια - Ζίρα / Εκτίμηση

Στη κόψη του ξυραφιού θα κριθεί η πρόκριση σε αυτό το ζευγάρι. Η Ομόνοια έχει δείξει καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής, όπως και η αντίπαλός της, η οποία είναι ένα κλικ πιο έτοιμη. Διόλου απίθανο να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές, ειδικά τη στιγμή που η Ζίρα είναι επικίνδυνη και σκοράρει. Goal/goal (1.90) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr