Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: ΠΑΟΚ - Σάμροκ, ένα «πικάντικο» 4.60!

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:00

Φαβορί στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Σάμροκ με μία «πικάντικη» επιλογή σε ακόμη πιο πικάντικη απόδοση!

Προκριματικά Europa League: ΠΑΟΚ - Σάμροκ, ένα «πικάντικο» 4.60!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς

ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΑΠ: 941, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:30

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ

ΠΑΟΚ

Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μάλμε ο ΠΑΟΚ. Έχασε στην Τούμπα με 3-4 από τη Μάλμε στην παράταση και ενώ μέχρι το 90+6’ ήταν στην επόμενη φάση. Έτσι υποβιβάστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ και έχει σίγουρα τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Σάμροκ. Μετρά «3 στα 4» over 3,5 φέτος στην Ευρώπη ο «δικέφαλος» που έχει κρατήσει μόνο σε 1 από τα 5 επίσημα ματς που έδωσε. Στο ελληνικό πρωτάθλημα ξεκίνησε με το δεξί. Επικράτησε στην Τούμπα με 3-2 του Πανσερραϊκού σε ματς, όπου βάσει εικόνας προβλημάτισε. Στην απογοήτευση του αποκλεισμού απέδωσε την εικόνα της ομάδας ο Λουτσέσκου.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, άπαντες παρόντες στον «δικέφαλο του Βορρά». Εννοείται ότι δεν υπάρχει Κουλιεράκης που παραχωρήθηκε στην Βόλοφσμπουργκ, ενώ υπολογίζονται κανονικά οι Κοτάρσκι, Ότο, Τάισον και Μπάμπα που έλειψαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τις Σέρρες.

Σάμροκ Ρόβερς

Τα έδωσε όλα με την Τσέλιε και ανταμείφθηκε έστω και στην παράταση επικρατώντας εν τέλει με 3-1 των Σλοβένων. Έτσι ο στόχος επετεύχθη για την Σάμροκ που επιστρέφει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης είτε στο Γιουρόπα είτε στο Κόνφερενς μετά τη σεζόν 2011-12, όταν είχε παίξει με Ρούμπιν, ΠΑΟΚ και Τότεναμ στο UEL. Δεν είχε υποχρεώσεις εντός συνόρων και πήρε ανάσες ενόψει Τούμπας.

«Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, με καλής ποιότητας παίκτες. Τα τελευταία χρόνια έχουμε παίξει κόντρα σε πολλές μεγάλες ομάδες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάμε μετά στον επαναληπτικό στην έδρα μας.… Στην αυριανή αναμέτρηση (22/8), το φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι καλύτερη, μεγαλύτερη ομάδα. Δεχόμαστε με χαρά αυτήν την πρόκληση. Αλλά στο τέλος της ημέρας, η πρόκριση θα παιχτεί στο γήπεδο και σε δύο αναμετρήσεις», δήλωσε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Στέφεν Μπράντλεϊ.

Μόνιμα εκτός οι ΜακΈνεφ και Γκάφνεϊ, ειδικά ο δεύτερος λείπει καιρό τώρα και αποτελεί τον βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής των Ρόβερς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.16 7.5 13.5 2.87 1.38 1.72 2.02 1.94 1.75 1.05 1.1 5.5
ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς / Εκτίμηση

Λογικό φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά οι αποδόσεις στον 1 δεν μας λένε τίποτα. Προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ. Άκρως δελεαστική η απόδοση στο g/g με έναν ΠΑΟΚ που γενικώς στα μετόπισθεν προβληματίζει. Αλλά είδαμε και κάτι πιο ωραίο. Το 2-1, 3-1 ή 4-1 σκορ πληρώνει 4.60 στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.