Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Παρτιζάν - Γάνδη, δεν έχει άλλη ευκαιρία!

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:35

Οι Σέρβοι τα παίζουν όλα για όλα απόψε για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Προκριματικά Conference League: Παρτιζάν - Γάνδη, δεν έχει άλλη ευκαιρία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παρτιζάν - Γάνδη.


Ώρα: 21:15 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 952

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ

Παρτιζάν

Με αρνητικό πρόσημο ξεκίνησε την πορεία της στην Ευρώπη η Παρτιζάν. Από τη μια διασύρθηκε στις αναμετρήσεις με την Ντιναμό Κιέβου στο Τσάμπιονς Λιγκ και από την άλλη δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Λουγκάνο. Θα έχει μια ακόμα ευκαιρία για να παρατείνει την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και η Γάνδη κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος λογίζεται.

Αγωνιστικά νέα

Τουλάχιστον οι μαυρόασπροι έχουν ρυθμό από επίσημα ματς στα πόδια τους, αφού και το πρωτάθλημα έδωσαν ήδη τέσσερις αγώνες. Πήραν ρεπό το περασμένο Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστούν οι παίκτες και να τα δώσουν όλα με την Γάνδη.

Γάνδη

Η Γάνδη δεν αλλάζει αγωνιστική τακτική και με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς ξεπέρασε διά πυρός και σιδήρου το εμπόδιο της Σίλκεμποργκ από τη Δανία, Τώρα έχει την ευκαιρία κόντρα στην ντεφορμέ και γεμάτη γκρίνια Παρτιζάν να προχωρήσεις τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα

Ομάδα που ναι μεν δημιουργεί και σκοράρει αλλά δεν βρίσκει λύσεις στα μετόπισθεν. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Σαρλερουά την οποία συνέτριψε με 4-1 στο πρωτάθλημα. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.3 3.6 1.98 2.15 1.62 1.45 2.55 1.55 2.25 1.72 1.24 1.28
Παρτιζάν - Γάνδη / Εκτίμηση

Τελευταία ευκαιρία για τους Σέρβους να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν θα βρουν άλλη μπροστά τους, οπότε καλούνται να τα παίξουν όλα για όλα. Η κούραση και το άγχος όμως δεν είναι με το μέρος τους. Επίσης η κακή αμυντική τους λειτουργία θα τους βάλει σε μπελάδες. Η Γάνδη μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά αυτά και να σκοράρει. Over 2.5 (1.72) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr