Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Φιορεντίνα - Πούσκας Ακαντέμια, στο χέρι της!

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:29

Η Φιορεντίνα έχει εύκολο έργο σήμερα και μπορεί να θέσει βάσεις πρόκρισης. 

Προκριματικά Conference League: Φιορεντίνα - Πούσκας Ακαντέμια, στο χέρι της!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φιορεντίνα - Πούσκας Ακαντέμια.


Ώρα: 21:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 951

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα με ιδιαίτερη δυναμική τα τελευταία χρόνια όπου φθάνει μακριά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την περασμένη περίοδο ηττήθηκε στην παράταση από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, φέτος θα επιδιώξει το βήμα παραπάνω για να πάρει την κούπα και να γλυκάνει τον κόσμο της.

Αγωνιστικά νέα

Όπως είχε δείξει και στα φιλικά ματς που προηγήθηκαν και στην πρεμιέρα του Ιταλικού πρωταθλήματος η Φιορεντίνα δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά δέχεται εύκολα τέρματα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των «βιόλα».

Πούσκας Ακαντέμια

Η Πούσκας πραγματοποιεί ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν. Από τη μια πορεύεται με το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα όπου πανηγύρισε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Από την άλλη πήρε έστω και δύσκολα την πρόκριση επί της Αραράτ και βρίσκεται ένα βήμα πριν από την είσοδο στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Δυσθεώρητο το εμπόδιο της Φιορεντίνα βέβαια, αλλά οι Ούγγροι δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Αγωνιστικά νέα

Ομάδα που δημιουργεί και σκοράρει με μεγάλη άνεση, αλλά δεν βρίσκει λύσεις στην άμυνα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ . Πλήρης η αποστολή.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.2 6.5 10.5 2.18 1.6 1.44 2.6 2.18 1.58 1.08 4
Φιορεντίνα - Πούσκας Ακαντέμια / Εκτίμηση

Τα πάντα εξαρτώνται από τα πόδια της Φιορεντίνα. Λογικά θα θέλει να ξεμπερδέψει από νωρίς και να βάλει βάσεις πρόκρισης. Δεν θεωρούμε πως θα αφήσει πολλά περθώρια στην αντίπαλό της. 1/1 (1.65) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr