Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Τσέλσι - Σερβέτ, ψάχνονται οι μπλε!

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:21

Θεωρητικά εύκολο το έργο της Τσέλσι σήμερα, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και εντός γηπέδου. 

Προκριματικά Conference League: Τσέλσι - Σερβέτ, ψάχνονται οι μπλε!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τσέλσι - Σερβέτ.


Ώρα: 22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 962

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ

Τσέλσι

Η Τσέλσι, δεν ξεκίνησε τη σεζόν καλά, καθώς έχασε 2-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι εντός στην 1η αγωνιστική και έδειξε ότι έχει ακόμα δουλειά. Ο Έντσο Μαρέσκα όμως δεν έχει περιθώρια, καθώς στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, καλείται να δείξει γρήγορα καλά στοιχεία, μια και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την πρόκριση θα είναι παταγώδης αποτυχία, απέναντι σε μία πολύ πιο φτηνή ομάδα.

Αγωνιστικά νέα

Eκτός Πέτροβιτς (τερμ.), Τζέιμς (μπακ), Κέλιμαν, καθώς και καμιά 15αριά παίκτες που έχουν μείνει εκτός ομάδας, όπως οι Κέπα και Λουκάκου. Αμφίβολος και ο μεσοεπιθετικός Στέρλινγκ ο οποίος δεν υπολογίζεται, όπως και ο Τσίλγουελ, όπως ανακοινώθηκε. Φεύγει από την ομάδα ο Γκάλαχερ.

Σερβέτ

Η Σερβέτ, δεν κατάφερε να περάσει την Μπράγκα και έτσι μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης νωρίς, εκτός κι αν κάνει υπέρβαση, σε μία διοργάνωση, όπου πέρσι είχε φτάσει στους «16». Η ομάδα του Τόμας Χέμπερλι, ζεστάθηκε το Σαββατοκύριακο, με το 7-1 στην έδρα της Σίγκναλ για το Κύπελλο Ελβετίας, αλλά είναι τέσσερα ματς χωρίς νίκη με «σοβαρούς» αντιπάλους.

Αγωνιστικά νέα

Ο Κουτέσα έχει δείξει ότι μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνος εκτός έδρας, καθώς έχει καταφέρει να σκοράρει και στα δύο φετινά ταξίδια που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Λείπει ο επιθετικός Μπενιάνγκμπα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.25 5.85 9 2.7 1.41 1.68 2.05 1.84 1.82 1.03 1.1 3.55
Τσέλσι - Σερβέτ / Εκτίμηση

Η Τσέλσι είναι σε μεταβατικό στάδιο και μέχρι να αφομειώσει τα θέλω του Μαρέσκα θα της πάρει χρόνος. Δεν περιμένουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι, αφού και η Σερβέτ θα προσπαθήσει να αμυνθεί όσο μπορεί. Ψηλά το line των γκολ. Under 3.5 (1.87) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr