Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Σεντ Γκάλεν - Τραμπζονσπόρ, δεν πείθουν οι Τούρκοι!

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:13

Η Σεν Γκάλεν έχει το προβάδισμα σήμερα λόγω φόρμας και έδρας, αλλά δεν είναι εύκολο να ξεγράψουμε τους Τούρκους. 

Προκριματικά Conference League: Σεντ Γκάλεν - Τραμπζονσπόρ, δεν πείθουν οι Τούρκοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σεντ Γκάλεν - Τραμπζονσπόρ.


Ώρα: 22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 961

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ

FC ST. Gallen

Η Σεντ Γκάλεν, έχει την ευκαιρία να προκριθεί σε κύριο μέρος ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά από δέκα χρόνια. Η ομάδα του Ενρίκο Μάασεν, προέρχεται από νίκη 4-0 στην έδρα της Μαλκαντόνε για το Κύπελλο Ελβετίας, σε ένα ματς - προπόνηση. Έχει δώσει ως τώρα εννέα επίσημα ματς και έχει επτά νίκες και δύο ήττες. Εντός έδρας έχει μόνο νίκες σε τέσσερα ματς, με ένα γκολ παθητικό.

Αγωνιστικά νέα

Αμφίβολοι Νούχου (μπακ) και Φαζλίγι, Κάρλεν (μέσοι). Ο Γκόιμπελς σκοράρει σε δύο σερί (με πέναλτι) και σε τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς της ομάδας.

Τραμπζονσπόρ

Δεν έχει ξεκινήσει καλά η Τράμπζονσπορ τη νέα σεζόν, καθώς γνώρισε ήδη τον αποκλεισμό από το Europa League, ενώ στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος, αρκέστηκε σε ισοπαλία. Η ομάδα του Αμπντουλάχ Αβτζί, που δεν έχει καν σκοράρει στα τρία τελευταία επίσημα ματς και έχει πετύχει μόνο ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα, δεν είχε πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο και ελπίζει να είναι πιο φρέσκια.

Αγωνιστικά νέα

Μακριά από την έδρα της, κέρδισε το πρώτο ματς της σεζόν απέναντι στην Ρουζόμπεροκ, αλλά δεν κατάφερε καν να σκοράρει στα δύο επόμενα ταξίδια. Τιμωρημένος ο μπακ Μαλιέιρο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.92 3.45 3.65 2.05 1.68 1.41 2.67 1.6 2.12 1.24 1.25 1.78
FC ST. Gallen - Τραμπζονσπόρ / Εκτίμηση

Σε καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη στιγμή η Σεν Γκάλεν. Η Τράμπζονσπορ δεν πείθει γενικότερα και δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα. Ειδικά επιθετικά δεν δείχνει να έχει φαντασία. Δελεάζει ο άσος σε αυτές τις τιμές, αλλά θα σταθούμε στους Τούρκους που ίσως βγάλουν πείσμα και εμπειρία. Χ (3.50) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr