Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Λίντσερ – Στεάουα Βουκουρεστίου, για το μηδέν πίσω

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:00

Η ΛΑΣΚ υποδέχεται τη Στεάουα στο Raiffeisen Arena της Αυστρίας για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ, με τον νικητή να επιβραβεύεται με το εισιτήριο για τη league phase των 36 ομάδων, και τον ηττημένο να περνάει στο Conference League.

Προκριματικά Europa League: Λίντσερ – Στεάουα Βουκουρεστίου, για το μηδέν πίσω

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λίντσερ-Στεάουα
Ώρα: 20:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 932

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».



Λιντζ Λασκ

Κάνει πρεμιέρα στην Ευρώπη, αφού την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση του αυστριακού πρωταθλήματος εξασφαλίζοντας το καλό εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Μέτριο προς κακό το ξεκίνημα της στη φετινή Λίγκα με 1-2-0. Το Σάββατο έχασε με 0-1 εντός από την Ζάλτσμπουργκ δεχόμενη το γκολ στο 64’. Στα ρεπορτάζ τονίζεται πως το παιχνίδι της στερείται φαντασίας και δημιουργικότητας.
Έχει αγωνιστικά θέματα. Δύσκολα θα αγωνιστούν οι Γκάλβεζ (Α), Ταβάρες (Α), Λιούμπιτς (Μ), Μουσταφά (Ε), Φλέκερ (Ε), Έντρουπ (Ε), Μπερίσα (M) και Αντράντε (Α).

Τι έκανε πέρσι στην Ευρώπη

Αποκλείστηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πήρε 3 βαθμούς και έμεινε 4η σε όμιλο με Λίβερπουλ, Τουλούζ και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

FCSB

Πλήρωσε αμυντικά κενά και αναποτελεσματικότητα στη ρεβάνς με την Σπάρτα και έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ χάνοντας με 2-3 στο Βουκουρέστι. Βρέθηκε να χάνει με 0-3 στο 37’ χωρίς να είναι για τέτοιο σκορ η εικόνα της. Και το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει σε 2-3 στο 85΄με τον Εντζούμα. Απογοητευτικό το ξεκίνημά της και στο ρουμανικό πρωτάθλημα με 1-2-2. Έχασε εντός το Σάββατο με 0-1 από την Πόλι Ιάσι με τον κόουτς, Χαραλάμπους να νιώθει, πλέον, πίεση.
Αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι προανήγγειλε ο πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι. Άλλωστε, είναι ένας παράγοντας που επεμβαίνει πάντα στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Πώς προκρίθηκε

Υποβιβάστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έμεινε εκτός από την Σπάρτα Πράγας. Απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Τσεχία και έχασε εντός με 2-3.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.91 3.55 3.75 1.8 1.94 1.28 3.35 1.8 1.9 1.24 1.27 1.82
Λιντζ Λασκ - FCSB / Εκτίμηση

Αμφίρροπο ζευγάρι, δεδομένου ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση όπως μαρτυρούν τα αποτελέσματά τους στα εγχώρια πρωταθλήματα. Θα δώσουν μεγάλο βάρος στην άμυνα -ειδικά οι γηπεδούχοι- προσπαθώντας να πάρουν μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στη Ρουμανία. Εχει πολύ ισοπαλία το παιχνίδι. Under 2.5 στο 1,94 από το Pame Stoixima

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr