Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Πλζεν – Χαρτς, σε κακό φεγγάρι οι Σκωτσέζοι

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:00

H Bικτόρια θα επιδιώξει να πάρει μια θέση στη νέα φάση των ομίλων του Europa League, απέναντι στη σκωτσέζικη ομάδα που ρίχνεται για πρώτη φορά φέτος σε ευρωπαϊκό ματς. Οι  Τσέχοι πέρασαν από τον τρίτο προκριματικό γύρο 

Προκριματικά Europa League: Πλζεν – Χαρτς, σε κακό φεγγάρι οι Σκωτσέζοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πλζεν – Χαρτς
Ώρα: 20:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 931

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».



Βικτόρια Πλζεν

Καλό ξεκίνημα στην σεζόν με 6-1-0 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 5 ματς προερχόμενη από το 0-3 στο πρωτάθλημα με την Μπουντεγιόβιτσε. Σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι της. Καλή εμφάνιση για την Πλζεν και στην ρεβάνς με την Κρίβμπας, πρωταγωνιστής για μία ακόμη φορά ο Βασούλιν που στο 52’ με κεφαλιά σκόραρε το γκολ της νίκης.
Αμφίβολος ο Γιέντλιτσκα (Τ). Τραυματίες οι Σουαρέ (Μ), Χέιντα (Α), Μπάιερ (Τ), Σικόρα (ΜΕ) και Καμπόνγκο (Ε). Παρών ο Σένε (Α) που είναι τιμωρημένος στο πρωτάθλημα.

Πώς προκρίθηκε

Ξεπέρασε με δύο νίκες το εμπόδιο της ουκρανικής Κρίβμπας. Την νίκησε εκτός με 1-2 και ακολούθως επικράτησε και στην ρεβάνς με 1-0 με γκολ του Βασούλιν.

Χαρτς

Αυτό είναι το πρώτο της φετινό ματς στην Ευρώπη. Τερμάτισε πέρυσι στην 3η θέση στην Σκωτίας με 68 βαθμούς σε 38 αγώνες και εξασφάλισε το καλό εισιτήριο για το Φέτος, βέβαια, το ξεκίνημα της στην σεζόν δεν είναι καλό. Έμεινε στο 0-0 με την Ρέιντζερς, αλλά ακολούθησε το 3-1 εκτός με την Νταντί. Το Σαββατοκύριακο αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ χάνοντας με 2-0 εκτός από την Φόλκερκ. Βρέθηκε να χάνει στο 53’ για να δεχθεί το 2ο γκολ στο 81’.
Αμφίβολος ο Φράνκι Κεντ (Α) που έλειψε στο Λιγκ Καπ. Παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Νιούενχοφ και Μπάνινγκιμ.

Τι έκανε πέρσι στην Ευρώπη

Αποκλείστηκε με δύο ήττες από τον ΠΑΟΚ. Έχασε εντός με 1-2 και ηττήθηκε στην Τούμπα με 4-0 από τον «δικέφαλο του Βορρά».

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.4 4.75 6.85 2.25 1.6 1.48 2.5 1.8 1.9 1.08 1.17 2.77
Βικτόρια Πλζεν - Χαρτς / Εκτίμηση

Η Πλζεν εμφανίζεται -και δικαίως- ως το απόλυτο φαβορί του ζευγαριού, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχει λύσεις και βάθος πάγκου, ενώ διαθέτει «ατσάλινη» άμυνα, σε αντίθεση με τη Χαρτς που τρώει τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη στο εγχώριο πρωτάθλημα. 1 και NG στο 2,37 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr