Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Μλάντα Μπόλεσλαβ - Πάξι, με οδηγό τα γκολ

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 01:00

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων υπόσχεται να είναι μια δοκιμασία ικανοτήτων και αποφασιστικότητας, καθώς στοχεύουν στην πρόκριση σε αυτή την κρίσιμη φάση της διοργάνωσης.

Προκριματικά Conference League: Μλάντα Μπόλεσλαβ - Πάξι, με οδηγό τα γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μλάντα Μπόλεσλαβ - Πάξι.

Πρώτος αγώνας της σειράς για τα play off του Conference League.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 29/08.

Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ των δύο αγώνων είναι ισόπαλο, θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Ο νικητής του ζευγαριού θα συμμετάσχει στο League Phase του Conference League.

19:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 927

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Μλάντα Μπόλεσλαβ

Στη Μλάντα είχαν θέσει στόχο την παρουσία στους ομίλους και φαίνεται πως είναι σε θέση να τα καταφέρουν. Έστειλαν μήνυμα με την εκκωφαντική εμφάνιση κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά την οποία διέλυσαν σε ουδέτερη έδρα. Φυσικά δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν οι Τσέχοι με αντίπαλο την Πάξι. Ομάδα άκρως επιθετικογενής, κάνει πάρτι στην γραμμή κρούσης όπου δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά έχει θέματα στα μετόπισθεν. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Με εκτενές ροτέισον στο πρωτάθλημα ηττήθηκε 3-2 από την Σίγκμα Όλομουτς.

Πάξι

Στην Πάξι είχαν κρυφό όνειρο τη συμμετοχή στ0 Κόνρφερενς Λιγκ και φαίνεται πως μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Εξαιρετική η εικόνα της στους προηγούμενους γύρους, δεν έχουν λόγο οι Ούγγροι να μην ελπίζουν πως θα κάνουν και το τελευταίο βήμα κόντρα σε αντίπαλο θεωρητικά στα μέτρα τους. Οι πράσινοι είναι μια άκρως επιθετικογενής ομάδα που δημιουργεί και σκοράρει με ευχέρεια. Μοναδικό ψεγάδι οι αδυναμίες στην άμυνα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Με αλλαγές στην ενδεκάδα στο πρωτάθλημα κέρδισε με 2-1 την Νιγκερέζα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.57 4 5.15 2.12 1.64 1.44 2.6 1.68 2 1.13 1.2 2.27
Μλάντα Μπόλεσλαβ - Πάξι / Εκτίμηση

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο άκρως παραγωγικές ομάδες, που έχουν όμως τα θεματάκια τους στην άμυνα. Δύσκολα να κολλήσει το ματς, το οποίο αναμένεται ανοικτό. Προτιμότερη επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.72 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr