Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Γιαγκελόνια - Άγιαξ, ψάχνεται ο Αίαντας

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:55

Γιαγκελόνια και Άγιαξ θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την είσοδο στη League Phase του Europa League, με την αναμέτρηση στην Πολωνία να μην είναι και τόσο εύκολη για τους Ολλανδούς.

Προκριματικά Europa League: Γιαγκελόνια - Άγιαξ, ψάχνεται ο Αίαντας

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γιαγκελόνια - Άγιαξ.

Πρώτος αγώνας της σειράς για τα play off του Europa League.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 29/08.

Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ των δύο αγώνων είναι ισόπαλο, θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Ο νικητής του ζευγαριού θα συμμετάσχει στο League Phase του Europa League, ενώ ο χαμένος στο League Phase του Conference League.

21:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 955

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Γιαγκελόνια

Απολύτως δίκαιος ο αποκλεισμός της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπόντο Γκλιμτ. Και στα δύο ματς η αντίπαλός της ήταν ανώτερη, ενώ έπαιξε ρόλο και η απειρία της σε τέτοιο level. Πρώτη ήττα και στο πολωνικό πρωτάθλημα μετά το ξεκίνημα με τις τρεις συνεχόμενες νίκες. Έχασε με 4-2 εντός από την Κρακοβία βγάζοντας κόπωση. Προηγήθηκε με ανατροπή στο 26’ με 2-1 και μετά το 2-2 του 30’ έδειξε να μην μπορεί να ακολουθήσει. Έτσι μετρά πλέον τρεις σερί ήττες εντός και εκτός συνόρων. Σταθερά εκτός Βιντακόφσκι (Μ) και Ζίνελ (Τ), με τις απουσίες τους να μην επηρεάζουν πουθενά.

Άγιαξ

Τα είδε όλα με τον Παναθηναϊκό, αλλά κατάφερε στην «ρουλέτα των πέναλτι» να προκριθεί. Ακόμη μία μέτρια, αν όχι κακή εμφάνιση για τον Αίαντα στην Ευρώπη. Ήταν το ίδιο μέτριος και στα ματς με την Βοϊβοντίνα, αλλά κατάφερε να περάσει. Έτσι μετρά, πλέον, «3 στα 4» n/g στην Ευρώπη έχοντας ταυτόχρονα 3-0-1. Δεν τα κατάφερε στο πρωτάθλημα. Έχασε με 2-1 στην έδρα της Μπρέντα δεχόμενη το γκολ στο 90+1’. Βρέθηκε να χάνει στο 58’. Ισοφάρισε στο 63’ με τον Χάτο, αλλά δεν μπόρεσε να χαρεί. Τραυματίες ο χρήσιμος κεντρικός αμυντικός Άβιλα και ο αναπληρωματικός εξτρέμ Φαν Άξελ Ντόνχεν. Ανέτοιμος ο νεαρός φορ Ράσμουσεν. Δεν υπολογίζονται οι Φος (μέσος), Ταχίροβιτς (μέσος), Βάινταλ (αριστερός μπακ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.25 3.9 1.72 2.2 1.61 1.48 2.52 1.6 2.2 2.05 1.23 1.19
Γιαγκελόνια - Άγιαξ / Εκτίμηση

Οι πρωταθλητές Πολωνίας μπορεί να παραπαίουν τις τελευταίες ημέρες, αλλά είναι κάτι παραπάνω από ικανοί να ανταγωνιστούν έναν Άγιαξ που ακόμα ψάχνει την ταυτότητά του. Δεδομένων των αμυντικών αδυναμιών και των δύο πλευρών, η ισοπαλία μοιάζει το επικρατέστερο σημείο, προετοιμάζοντας μια ενδιαφέρουσα ρεβάνς στο Άμστερνταμ. Χ σε απόδοση 3.71 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr