Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Λουγκάνο - Μπεσίκτας, πετάνε οι "Μαύροι Αετοί"

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:45

Η Μπεσίκτας έχει την ποιότητα να πάρει το διπλό και το πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς της Πόλης, γι' αυτό θα την στηρίξουμε. 

Προκριματικά Europa League: Λουγκάνο - Μπεσίκτας, πετάνε οι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λουγκάνο - Μπεσίκτας.

Πρώτος αγώνας της σειράς για τα play off του Europa League.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 29/08.

Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ των δύο αγώνων είναι ισόπαλο, θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Ο νικητής του ζευγαριού θα συμμετάσχει στο League Phase του Europa League, ενώ ο χαμένος στο League Phase του Conference League.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Stockhorn Arena.

21:30 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 953

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Λουγκάνο

Πρόκριση έπος για την Λουγκάνο επί της Παρτιζάν. Βρέθηκε στην ρεβάνς του Τουν να χάνει στο 67’ με 1-2 και στο 87’ να μένει με 10 παίκτες. Το ματς πήγε στην παράταση και βρήκε γκολ πρόκρισης στο 111’ με τον Μαχμούντ που είχε μπει ως αλλαγή στο 64’. Στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της, έκανε περίπατο στο Κύπελλο με την Μπρουλ, την οποία νίκησε εκτός έδρας με 7-1. Εκτός ο στόπερ, Αϊντάρι που αποβλήθηκε στην ρεβάνς με την Παρτιζάν. Τραυματίες ο βασικός Μποτάνι (ΜΕ) και χρήσιμος Μασλάροφ (ΜΑ).

Μπεσίκτας

Πήρε το Κύπελλο Τουρκίας με 3-2 επί της Τράμπζονσπορ με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει το καλό εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Υπό τις οδηγίες του νεοφερμένου, Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν. Νίκησε στον τελικό του Σούπερ Καπ με 5-0 την Γαλατάσαραϊ, ενώ στο πρωτάθλημα μετρά δύο στα δύο. Την Κυριακή νίκησε και την Αντάλιασπορ με 4-2 με τους Ιμόμπιλε (13’, 23’) και Ράφα Σίλβα (56’) να καθαρίζουν το ματς. Με τα γνωστά προβλήματα που αντιμετώπισε και στο πρωτάθλημα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.15 3.5 2.12 1.92 1.81 1.35 3 1.68 2.05 1.67 1.27 1.32
Λουγκάνο - Μπεσίκτας / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει δυνατές μπροστά από το τέρμα στην αρχή της φετινής σεζόν, οπότε θα μπορούσαμε να έχουμε μια αναμέτρηση γεμάτη δράση στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τη φόρμα της Μπεσίκτας και την ποιότητά της, πιστεύουμε ότι θα βρει τον τρόπο να επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι. 2 σε απόδοση 2.03 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr