Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Ντιναμό Μινσκ - Άντερλεχτ, με την φόρμα των Βέλγων

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:30

Το ματς θα διεξαχθεί στο «Varosi Stadion» της Ουγγαρίας και η Άντερλεχτ έχει την ευκαιρία να καθαρίσει από τον πρώτο αγώνα την υπόθεση πρόκριση.

Προκριματικά Europa League: Ντιναμό Μινσκ - Άντερλεχτ, με την φόρμα των Βέλγων

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντιναμό Μινσκ - Άντερλεχτ.

Πρώτος αγώνας της σειράς για τα play off του Europa League.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 29/08.

Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ των δύο αγώνων είναι ισόπαλο, θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Ο νικητής του ζευγαριού θα συμμετάσχει στο League Phase του Europa League, ενώ ο χαμένος στο League Phase του Conference League.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Városi Stadion της Ουγγαρίας.

21:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 956

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ντιναμό Μινσκ

«Καρδιοχτύπησε», αλλά τα κατάφερε στην ρεβάνς με την Λίνκολν. Βρέθηκε να χάνει στο 30’. Εν συνεχεία το ματς ήταν μοιρασμένο. Καθοριστικό το γκολ του Άλφρεντ στο 54’. Δεν τα έχασε στο 2-1 του 78’ με αυτογκόλ του Πίγκας. Δεν είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ή στο Κύπελλο Λευκορωσίας. Έτσι πήρε ανάσες και πάει λίγο πιο ξεκούραστη στο ματς με την Άντερλεχτ, γνωρίζοντας, βέβαια, πως είναι το απόλυτο αουτσάιντερ. Διαθέσιμος ο Ντεμτσένκο (μέσος), ενώ εκτός παραμένει ο τραυματίας Σιλίνσκι (μέσος).

Άντερλεχτ

Εξασφάλισε το καλό εισιτήριο του Γιουρόπα τερματίζοντας στην 3η θέση και στο 4 από την πρωταθλήτρια Μπριζ. Έτσι κατάφερε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Φέτος έχει ξεκινήσει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Το Σάββατο επικράτησε εκτός με 3-1 της Μαλίν με ανατροπή. Νέοι απόντες οι σημαντικοί Βερτόνγκεν (Α), Λουί Πατρίς (Α). Παραμένουν τραυματίες ο Φλιπς (Α) κι από πέρυσι ο Τοργκάν Αζάρ (Μ-Ε). Εκτός πλάνων ο Ντιβαρά (Μ), που έχει επιστρέψει μετά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.5 3.7 1.6 1.78 1.94 1.3 3.35 1.92 1.78 2.22 1.25 1.12
Ντιναμό Μινσκ - Άντερλεχτ / Εκτίμηση

Αδυνατώντας να φιλοξενήσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στη Λευκορωσία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η Ντιναμό θα δυσκολευτεί σε ουδέτερο γήπεδο κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Η Άντερλεχτ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και θα βρει δίχτυα πάνω από μία φορά. 2 και Over 2.5 σε απόδοση 2.02 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr