Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Μπράγκα - Ραπίντ Βιέννης, βρίσκουν δίχτυα

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:05

Οι δυο ομάδες τα πηγαίνουν αρκετά καλά στο σκοράρισμα και αναμένουμε να τις δούμε να πετυχαίνουν έστω ένα γκολ η καθεμία.

Προκριματικά Europa League: Μπράγκα - Ραπίντ Βιέννης, βρίσκουν δίχτυα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπράγκα - Ραπίντ Βιέννης.

Πρώτος αγώνας της σειράς για τα play off του Europa League.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 29/08.

Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ των δύο αγώνων είναι ισόπαλο, θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Ο νικητής του ζευγαριού θα συμμετάσχει στο League Phase του Europa League, ενώ ο χαμένος στο League Phase του Conference League.

22:30 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 963

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Μπράγκα

Μετρά «δύο στα δύο» με Καρβαλιάλ στον πάγκο. Μετά την νίκη πρόκριση επί της Σερβέτ με 2-1 στην Ελβετία τα κατάφερε και στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Οι «αρσεναλίστας» επικράτησαν δύσκολα στο «Ντο Μπέσα» της Μποαβίστα 1-0 στο τελευταίο κυριακάτικο ματς της δεύτερης αγωνιστικής και μείωσαν στο -2 τη διαφορά τους από τις πρωτοπόρους Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο, αφήνοντας τους πρωταθλητές του 2001 στη νίκη της πρεμιέρας. Φρέσκια απώλεια ο πολύπειρος μέσος Μουτίνιο. Ξανά εκτός ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός Ολιβέιρα. Επιστρέφει ο Αντρέ Όρτα που ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Ραπίντ Βιέννης

Τρομερό ξεκίνημα στην σεζόν για τους Αυστριακούς που είναι αήττητοι σε 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. «Τρέχουν» με 7-1-0 εντός και εκτός συνόρων και δείχνουν ασταμάτητοι. Στο πρωτάθλημα είναι στο 2-1-0, καθώς την Κυριακή επικράτησαν με 2-0 της Βάτενς με γκολ του Μπέλγιο στο 42’ και του Ράου-Γιο στο 67’. Όσο για την Ευρώπη, μετρούν «4 στα 4» στα προκριματικά έχοντας με 11-2 γκολ. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, δεν προκύπτει πρόβλημα που να ανατρέπει τα πλάνα του τεχνικού της ομάδας, Ρόμπερτ Κλάους. Πιθανώς η ενδεκάδα να θυμίζει αυτή της ρεβάνς με την Τράμπζονσπορ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.6 4.15 5 2.17 1.64 1.44 2.65 1.68 2.05 1.15 1.21 2.25
Μπράγκα - Ραπίντ Βιέννης / Εκτίμηση

Παιχνίδι αποδείξεων και υψηλών απαιτήσεων, ανάμεσα σε δύο καλά δομημένες ομάδες. Προσέχουν αρκετά την άμυνά τους και έχουν τον τρόπο να βρίσκουν δίχτυα. Θα στηρίξουμε την επιθετική τους ποιότητα. G/G σε απόδοση 1.75 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr