Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Φερεντσβάρος - Μπόρατς, με τη γοητεία του 2-3 γκολ

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:00

Φερεντσβάρος και Καραμπάκ θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την είσοδο στο νεοσύστατο League Phase του Europa League.

Προκριματικά Europa League: Φερεντσβάρος - Μπόρατς, με τη γοητεία του 2-3 γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φερεντσβάρος - Μπόρατς.

Πρώτος αγώνας της σειράς για τα play off του Europa League.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 29/08.

Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ των δύο αγώνων είναι ισόπαλο, θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Ο νικητής του ζευγαριού θα συμμετάσχει στο League Phase του Europa League, ενώ ο χαμένος στο League Phase του Conference League.

21:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 935

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Φερεντσβάρος

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε στην ρεβάνς των προκριματικών του UCL με την Μίντιλαντ. Ήταν ελαφρώς καλύτερη, αλλά πλήρωσε στιγμή αμυντικής αδράνειας και αστοχία. Προηγήθηκε στο 17’ με τον Σισέ, δέχθηκε το 1-1 σχεδόν με την έναρξη του β’ μέρους και κάπου εκεί ουσιαστικά της κόπηκαν τα πόδια. Μετρά «3 στα 4» 2-3 γκολ στην Ευρώπη. Ξεκίνημα με «τρία στα τρία» στο ουγγρικό πρωτάθλημα. Το Σάββατο νίκησε με 1-0 την Ουίπεστ με γκολ του Κεχίντε στα χασομέρια του ματς. Έτσι μετρά 3 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και μηδέν, μάλιστα, παθητικό. Δεν υπολογίζεται ο βασικός Ραούλ Γκουστάβο (Α) είναι τιμωρημένος. Πιθανές αλλαγές στην ευρωπαϊκή της λίστα.

Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε με την Κλάκσβικ χάρις το πάθος της. Έφερε το σκορ στα ίσα στο τελευταίο δεκάλεπτο και βρήκε γκολ πρόκρισης στην παράταση. Έτσι μ’ αυτά και μ’ αυτά εξασφάλισε την παρουσία της σε League Stage ευρωπαϊκής διοργάνωσης είτε στο Γιουρόπα είτε στο Κόνφερενς Λιγκ. Την Κυριακή έδωσε το πρώτο της ματς στο πρωτάθλημα Βοσνίας με την Σλόμποντα Τούζλα, την οποία νίκησε άνετα με 2-0 με γκολ στο 45+3’ και στο 56’. Ήταν καλό αυτό, καθώς διατήρησε αγωνιστικό ρυθμό που έχει ανάγκη. Εξέτισε ο βασικός αριστερός μπακ, Ερέρα, αμφίβολος ο νεαρός Βούκοβιτς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.2 6.5 11 2.52 1.48 1.6 2.22 2.08 1.67 1.09 4.15
Φερεντσβάρος - Μπόρατς Μπάνια Λούκα / Εκτίμηση

Δεν μπόρεσε να περάσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η Φερεντσβάρος και τώρα στοχεύει να μπει στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα τα πάει εξαιρετικά, αλλά τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν της αφήνουν και πολλά περιθώρια ξεκούρασης. Ο άσος είναι χαμηλά, μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν τρομάζουν, οπότε θα πάμε... αλλού. 2-3 γκολ σε απόδοση 2.05 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr