Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Γκιμαράες - Ζρίνσκι, οι Πορτογάλοι ξεκάθαρο φαβορί

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 - 00:00

H Bιτόρια Γκιμαράες απέκλεισε στον προηγούμενο προκριματικό γύρο τη Ζυρίχη με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-0, και αυτό είναι ό,τι χρειάζεται να ξέρουμε για τη δυναμική του συγκεκριμένου ζευγαριού. Οι Βόσνιοι βέβαια δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα παλέψουν. 

 Προκριματικά Conference League: Γκιμαράες - Ζρίνσκι, οι Πορτογάλοι ξεκάθαρο φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γκιμαράες - Ζρίνσκι
Ώρα: 19:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 899

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ



Γκιμαράες

Oνειρεμένο είναι το ξεκίνημά της στη σεζόν, αφού όλα πηγαίνουν κατ’ ευχήν τόσο στην Ευρώπη όσο και εντός των συνόρων. Στον προηγούμενο γύρο μετέτρεψε σε περίπατο μια θεωρητικά δύσκολη κλήρωση κόντρα στη Ζυρίχη, επικρατώντας και στα δύο παιχνίδια, ενώ στην Λίγκα της Πορτογαλίας μετρά επίσης δύο νίκες σε ισάριθμα ματς!
Δεμένη ομάδα, παρουσιάζεται κάθε χρόνο και καλύτερη. Η άμυνα αποτελεί το θετικό σημείο αναφοράς, αφού και στα έξι επίσημα παιχνίδια της σεζόν δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ ! Δεν θα αλλάξει τακτική και πρόσωπα, ό,τι καλύτερο θα βρίσκεται στην ενδεκάδα.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

Κέρδισε στην Ελβετία την Ζυρίχη με 3-0 και στην εντός έδρας ρεβάνς εξίσου εύκολη νίκη με 2-0.

Ζρίνσκι Μόσταρ

Ενεπλάκη σε πολύ δύσκολη μονομαχία με την Μπότεβ Πλόβντβιβ αλλά τα έβγαλε πέρα στο βαλκανικό ντέρμπι. Η έδρα της αποδείχθηκε το μεγάλο όπλο και ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ του πρώτου αγλώνα. Δεν είναι ο φαβορί κόντρα στην Γκιμαράες και ίσως αυτό να αποδειχθεί και το όπλο της σε μια τόσο δύσκολη αντιπαράθεση.
Εξαιρετική στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βοσνίας, διέλυσε εκτός έδρας με 4-1 την Γκαμπέλα ενώ πήρε ρεπό το περασμένο Σαββατοκύριακο για αν ξεκουραστούν οι παίκτες για τη μεγάλη μάχη στην ποτρυθογαλίοα. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2.5 κολ εξελίχθηκαν τα τρια από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

Έχασε με 2-1 στη Φιλιππούπολη από την Μπότεβ αλλά στην εντός έδρας ρεβάνς επικράτησε με 2-0.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.27 5.15 9.75 2.12 1.62 1.44 2.57 2.05 1.65 1.02 1.12 3.4
Γκιμαράες - Ζρίνσκι Μόσταρ / Εκτίμηση

Η Γκιμαράες δεν είναι απλά το θεωρητικό φαβορί. Κάνει σπουδαίο ξεκίνημα στην Primeira Liga που, όπως και να το κάνουμε.... έχει μία διαφορά από το πρωτάθλημα της Βοσνίας, στο οποίο βεβαίως τα πάει καλά και η αντίπαλός της. Φυσικά το 1,33 του άσου δεν μας κάνει εντύπωση. Με την άμυνα-γρανίτη που έχουν οι Πορτογάλοι όμως, μπορούμε εύκολα να το συνδυάσουμε με ένα εύκολο no goal και να φτάσουμε στο 2,06. Δωράκι.
1 και NG στο 2,06 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr