Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ντιναμό Κιέβου-Σάλτσμπουργκ, στις λεπτομέρειες το εισιτήριο

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 - 00:01

Aκόμα ένα αμφίρροπο ζευγάρι με ομάδες που έχουν δείξει πολύ σκληρές και ανταγωνιστικές στις προηγούμενες φάσεις. Η Ντιναμό με το... μόνιμο ντεζαβαντάζ της έδρας λόγω του πολέμου, καθώς παίζει τα εντός στο Λούμπλιν της Πολωνίας, υποδέχεται τη Σάλτσμπουγκ που κάνει άψογο ξεκίνημα στην Αυστριακή Bundesliga

 Προκριματικά Champions League: Ντιναμό Κιέβου-Σάλτσμπουργκ, στις λεπτομέρειες το εισιτήριο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντιναμό Κιέβου-Σάλτσμπουργκ
Ώρα: 22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 907

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ



Ντιναμό Κιέβου

Στριμώχθηκε ως τυπικά γηπεδούχος με τη Ρέιντζερς, πάλι καλά που πήρε το 1-1. Στη Σκωτία, όμως, είχε υπομονή, έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 50', γλίτωσε στο 75' και σε δύο λεπτά (82', 84') βρήκε ισάριθμα τέρματα. Σπουδαία πρόκριση για την ομάδα του Ολεξάντρ Σοφκόφσκι, επιθετικά βρίσκεται σε σούπερ επίπεδο. Το Σάββατο νίκησε 3-1 την Καρπάτι Λβιβ εκτός (αρκετές αλλαγές), έκανε το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα Ουκρανίας.
Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού έχουν τεθεί εδώ και καιρό οι Σεπέλεφ (μ. 21/2), Ντιάτσουκ (α. 19/1), θετικό το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

Απέκλεισε τη σκωτσέζικη Ρέιντζερς. Έφερε 1-1 εντός έδρας, αλλά επικράτησε 2-0 εκτός.

Σάλτσμπουργκ

Η Σάλτσμπουργκ είχε... κάβα το εντός έδρας 2-1 επί της Τβέντε και στη ρεβάνς έγραψε το 2-0 στο 43', ενώ στο 3-2 έχασε πέναλτι (74'). Η επιπολαιότητα έφερε το 3-3 στο 87', αλλά δεν έκανε άλλα λάθη, κράτησε την πρόκριση. Η ομάδα του Πέπιν Λάιντερς έχει βασικό στόχο το γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την επιστροφή στον θρόνο εντός Αυστρίας (έμεινε με άδεια χέρια πέρυσι και το φέρνουν... βαρέως στη διοίκηση). Το Σάββατο είχε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά νίκησε 1-0 τη Λίντσερ εκτός έδρας και έκανε το «τρία στα τρία» στην εγχώρια λίγκα.
Εκτός δράσης παραμένουν οι Φερνάντο (ε. 11/4), Σλάγκερ (τ. 28 συμ.), Γκουίντο (α. 18/0), Κονατέ (ε. 29/20), ο τελευταίος είναι κομβικός για την επιθετική λειτουργία της ομάδας.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

Απέκλεισε την ολλανδική Τβέντε. Επικράτησε 2-1 εντός έδρας και έφερε 3-3 εκτός.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.05 3.45 2.25 1.98 1.75 1.4 2.82 1.61 2.17 1.62 1.3 1.37
Ντιναμό Κιέβου - Σάλτσμπουργκ / Εκτίμηση

Kαλό είναι (και) σε αυτή την πρώτη αναμέτρηση να αποφύγουμε τα σημεία, πολλώ δεν μάλλον τα στάνταρ. Και οι δύο είναι ικανότατες στο σκοράρισμα, πραγματοποιούν πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν και η πρόκριση θα κριθεί πιθανότατα στις λεπτομέρειες. Μία ισοπαλία με under ή... οver είναι ορατή στο ματς, αλλά εμείς πάμε μόνο με τα γκολ.
G/G και over 2,5 στο 1,90 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr