Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μίντιλαντ-Σλόβαν Μπρατισλάβας, «έχουν» το γκολ

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 - 00:00

Μπροστά στη μεγάλη ευκαιρία να προκριθούν στη νέα league phase του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκονται οι δύο -περίπου ίδιας δυναμικότητας- ομάδες, με την ηττημένη να παρηγορείται με τη συμμετοχή στο Γιουρόπα. Σε συνθετικό χλοοτάπητα η αναμέτρηση

 Προκριματικά Champions League: Μίντιλαντ-Σλόβαν Μπρατισλάβας, «έχουν» το γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μίντιλαντ-Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ώρα: 22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 906

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ



Μίντιλαντ

Πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο ματς, δεν έχασε τη συνοχή της μετά το γκολ (17') που δέχθηκε στη ρεβάνς. Απείλησε, ισοφάρισε στο 50' και κράτησε το 1-1 δίχως να μοχθήσει ιδιαίτερα. Με ένα γκολ παθητικό σε τέσσερα ματς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αποδεικνύει ότι η υπομονή στο παιχνίδι της είναι σημαντικό προτέρημα. Την Παρασκευή νίκησε 2-1 στην έδρα της Λίνγκμπι με γκολ στο 96’, έκανε το «τρία στα τρία».
Διαθέσιμος είναι ο σημαντικός Ασκιλντσεν (μ. 18/0 Σαμπντόρια), με πρόβλημα οι Σόρενσεν (α. 19/0 Κοπεγχάγη), Παουλίνιο (α. 26/1), Μάρονι (ε.), Γκουέ-Σουνγκ (ε. 30/12).

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

Απέκλεισε την ουγγρική Φερεντσβάρος. Επικράτησε 2-0 εντός έδρας και έφερε 1-1 εκτός.

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Έβαλε γερές βάσεις πρόκρισης στο πρώτο ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, στη ρεβάνς δεν έπιασε καλή απόδοση, κατά βάση έπαιξε άμυνα, αλλά άντεξε (επτά κίτρινες) και πήρε το 0-0. Μπορεί να έχει έξι παρουσίες σε ευρωπαϊκό γκρουπ, αλλά όλες εντοπίζονται σε Γιουρόπα και Κόνφερενς (από τρεις), ουδέποτε έπαιξε σ' αυτό του Τσάμπιονς Λιγκ. Προκύπτει έκδηλος ενθουσιασμός. Το Σάββατο νίκησε 2-1 την Κόσιτσε εντός έδρας, είχε αρκετές αλλαγές και έκανε την ανατροπή στο φινάλε (52', 90' – 15'). Με 3-0-0 στη λίγκα της Σλοβακίας.
Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο Βάις (μ.-ε. 14/2), ενώ αμφίβολος λόγω τραυματισμού δίνεται ο Πάουστσεκ (α. 25/1). Χωρίς απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

Απέκλεισε τον ΑΠΟΕΛ. Επικράτησε 2-0 εντός έδρας και απέσπασε το 0-0 στην Κύπρο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.54 4.25 5.75 2.07 1.7 1.41 2.72 1.77 1.92 1.13 1.21 2.45
Μίντιλαντ - Σλόβαν Μπρατισλάβας / Εκτίμηση

Αμφότερες σκοράρουν, αμφότερες σε φόρμα, όπως φαίνεται και από τις επιδόσεις τους στο ξεκίνημα της σεζόν. Θα μπουν με ενθουσιασμό και στις δύο αναμετρήσεις αφού το έπαθλο για τον νικητή του ζευγαριού είναι διόλου ευκαταφρόνητο. Ό,τι και αν επιλέξετε με γκολ, θα είστε μέσα. Εμείς πάμε με την κάλυψη στον άσο και το over.
1X και οver 2,5 στο 2,13 από την Βetsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr