Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Καραμπάκ, σκοράρουν και οι δύο!

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 - 00:20

Δυνατή συνάντηση στην Κροατία, όπου Ντίναμο Ζάγκρεμπ και Καραμπάκ θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την είσοδο στο νεοσύστατο League Stage του Champions League.

Προκριματικά Champions League: Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Καραμπάκ, σκοράρουν και οι δύο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Καραμπάκ.

Πρώτος αγώνας για τα play off του Champions League.

Ο νικητής του ζευγαριού θα δώσει το παρόν στο League Stage του Champions League.

22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 874, COSMOTE SPORT 7

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ δεν χρειάστηκε να περάσει από τη διαδικασία του 3ου γύρου των προκριματικών, λόγω αυξημένου συντελεστή της Κροατίας. Έχει 18 παρουσίες σε ευρωπαϊκό όμιλο, οι οκτώ από αυτές στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι προφανές ότι πρόκειται για σταθερή... καλοκαιρινή αξία. Πορεύεται με τον Βόσνιο Σεργκέι Γιακίροβιτς στο τιμόνι από πέρυσι, προ τριμήνου κατέκτησε τον 8ο διαδοχικό τίτλο και στο τρέχον πρωτάθλημα ξεκίνησε με «τρία στα τρία», την Παρασκευή νίκησε 3-0 τη Σιμπένικ με αλλαγές. Χτύπησε στο τελευταίο ματς και δίνεται αμφίβολος ο κομβικός Αντέμι (μ. 27/2, αρχηγός), εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι Μοχαράμι (α. 13/0), Ολιβέρας, Πέρκοβιτς (α. 21/2), Πέρις (α. 12/1).

Καραμπάκ

Η Καραμπάκ έχασε εντός έδρας από τη Λουντογκόρετς, αλλά άπαντες στην ομάδα εξέφραζαν την πίστη ότι είναι καλύτεροι και δικαιώθηκαν. Προηγήθηκαν εκτός, το ματς γύρισε (13', 23'), αλλά έκανε ανατροπή στην ανατροπή (45'+1', 45'+3') και στην παράταση σημείωσε τέσσερα τέρματα! Ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω η ομάδα του Κουρμπάν Κουρμπάνοφ, δεν είναι τυχαίο ότι θα παίξει για 11η διαδοχική σεζόν σε ευρωπαϊκό όμιλο. Στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησε με 2-0-0, αλλά δεν είχε υποχρεώσεις το περασμένο τριήμερο. Οι Βέσοβιτς (α. 23/0), Γιάνκοβιτς (μ. 24/2) έχασαν αρκετές προπονήσεις και δίνονται αμφίβολοι, σταθερά εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο χρήσιμος επιθετικός Κουρμπάνλι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.82 3.8 4 2.17 1.64 1.47 2.57 1.57 2.25 1.23 1.25 1.95
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Καραμπάκ / Εκτίμηση

Οι Αζερμπαϊτζανοί έχουν πετύχει δέκα γκολ στα δύο τελευταία τους παιχνίδια, οπότε έχουν τη δύναμη να κοντράρουν την ποιοτική και πιο έμπειρη Ντίναμο. Δυνατή συνάντηση στην Κροατία, πιθανό να σκοράρουν οι δύο ομάδες. G/G σε απόδοση 1.70 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr