Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μπόντο Γκλιμτ - Ερυθρός Αστέρας, φουλ του Over

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 - 00:15

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες που σκοράρουν συνεχώς και φυσικά θα πάμε με το όβερ που δύσκολα θα σπάσει. 

Προκριματικά Champions League: Μπόντο Γκλιμτ - Ερυθρός Αστέρας, φουλ του Over

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπόντο Γκλιμτ - Ερυθρός Αστέρας.

Πρώτος αγώνας για τα play off του Champions League.

Ο νικητής του ζευγαριού θα δώσει το παρόν στο League Stage του Champions League.

22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 872, COSMOTE SPORT 3

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Μπόντο Γκλιμτ

Η Μπόντο Γκλιμτ άλωσε την έδρα της Γιαγκελόνια και παρά το ότι μπροστά στο κοινό της δέχθηκε γκολ στο 4', αντέδρασε εξαιρετικά και πήρε τη νίκη με το εμφατικό 4-1 (34', 38', 56', 70'). Οι πρωταθλητές Νορβηγίας έχουν διαγράψει εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία εδώ και μία τριετία (έδωσαν 50 ματς!), αλλά ψάχνουν την παρθενική παρουσία τους σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Προκειμένου να προβεί στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δεν είχε ματς για την εγχώρια λίγκα. Εκτός δράσης παραμένουν οι Ομάρ (α. 11/0), Βέτι (μ. 9/0), Έσπεριορντ (ε. 8/0), αλλά δεν πρόκειται για απρόοπτα προβλήματα. Εννοείται ότι θα παραταχθεί με την καλύτερη ενδεκάδα.

Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας συμμετείχε πέρυσι απ' ευθείας στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, φέτος καλείται να περάσει από τα πλέι οφ επειδή έπεσε ο συντελεστής της Σερβίας. Πρόκειται για σταθερή αξία, με 10 συμμετοχές σε ευρωπαϊκό γκρουπ, οι τέσσερις εξ αυτών στην κορυφαία διοργάνωση. Από το 2023 στον πάγκο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, η ομάδα προέρχεται από την κατάκτηση του 7ου διαδοχικού τίτλου εντός συνόρων, ενώ στο τρέχον πρωτάθλημα, το ξεκίνημα είναι εξαιρετικό. Έχει 4-1-0, την Πέμπτη πέρασε «αέρα» από την έδρα της Τσουκάριτσκι (1-4). Οι Εντιαγέ (ε. 3/4 φέτος και 28/11 πέρυσι) και Γκλάζερ (βασικός πορτιέρε) δίνονται αμφίβολοι λόγω τραυματισμού, αν και το ιατρικό τιμ εκφράζεται με αισιοδοξία για τον δεύτερο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.85 3.75 3.9 2.3 1.57 1.51 2.45 1.54 2.3 1.24 1.25 1.91
Μπόντο Γκλιμτ - Ερυθρός Αστέρας / Εκτίμηση

Η Μπόντο βρίσκεται σε καλή φόρμα σκοραρίσματος, έχοντας πετύχει 20 γκολ στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, σκοράροντας τουλάχιστον τρία κάθε φορά. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν απέχει πολύ από το σκοράρισμα και έχει πετύχει 18 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του. Αυτοί οι αριθμοί προμηνύουν πολλά για τους ουδέτερους φιλάθλους, οι οποίοι μπορούν να περιμένουν ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Over 2.5 σε απόδοση 1.63 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr