Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Λιλ - Σλάβια Πράγας, διπλασιασμός με γκολ

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 - 00:10

Με τη ψυχολογία στα ύψη από τις προκρίσεις τους στον προηγούμενο γύρο, Λιλ και Σλάβια Πράγας θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για είσοδο στο νεοσύστατο League Stage του Champions League.

Προκριματικά Champions League: Λιλ - Σλάβια Πράγας, διπλασιασμός με γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λιλ - Σλάβια Πράγας.

Πρώτος αγώνας για τα play off του Champions League.

Ο νικητής του ζευγαριού θα δώσει το παρόν στο League Stage του Champions League.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Stade du Hainaut.

22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 872, COSMOTE SPORT 2

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Λιλ

Η Λιλ πήρε οριακό προβάδισμα στο πρώτο ματς και στην έδρα της Φενέρ πέρασε δύσκολες στιγμές. Δέχθηκε το 1-0 στις καθυστερήσεις, έμεινε με 10 παίκτες στο 109', αλλά βρήκε την ισοφάριση στο 118' και έτσι το 1-1 την έστειλε στα πλέι οφ. Αποστολή εξετελέσθη για την ομάδα του Μπρούνο Ζενεζιό, η οποία νίκησε 2-0 στην έδρα της Ρεμς το Σάββατο, για την πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος (σκόραρε σε κομβικά σημεία, 45', 93'). Τιμωρημένος ο Μαντί (α. 16/1 Βιγιαρεάλ), εκτός οι Μπενταλέμπ (μ. 25/0), Ουμτιτί (α. 6/0), δύσκολα ο Γκόμες (μ. 31/0). Ξεκουράστηκαν αρκετοί βασικοί στη λίγκα, επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα.

Σλάβια Πράγας

Η Σλάβια Πράγας είχε θεμελιώσει την πρόκριση νικώντας με δύο γκολ διαφορά τη Σεν Ζιλουάζ στην έδρα της, αλλά στη ρεβάνς δεν έπιασε καλή απόδοση. Πιέστηκε και κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις, για να κρατήσει το μηδέν παθητικό και να φτάσει στη νίκη (1-0) με γκολ στο 84'. Στα ύψη ηθικό και ψυχολογία για την ομάδα από την Τσεχία, η οποία το Σάββατο νίκησε 2-1 την Τέπλιτσε με ανατροπή για το πρωτάθλημα, σκοράροντας στο φινάλε (81', 86'). Κυνηγάει σταθερά την πρωτοπόρο Σπάρτα Πράγας. Από τραυματισμό υποφέρουν οι Στάνεκ (τ. 12 συμ.), Ζμρίζλι (α. 12/3), Βλτσέκ (α. 1/0), το θετικό στην περίπτωσή της είναι ότι δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.75 3.4 5.15 1.62 2.2 1.21 4 1.98 1.72 1.17 1.3 2
Λιλ - Σλάβια Πράγας / Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και παίρνουν αυτό που θέλουν μέχρι στιγμής από τα παιχνίδια τους. Εύκολα ή δύσκολα βρίσκουν δίχτυα και έχουν μάθει να παίζουν για το γκολ. Προτιμότερη επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 2.15 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr