Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Νόα - Ρουζομπέροκ, το παραμύθι συνεχίζεται

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 - 00:00

Με τη ψυχολογία στα ύψη από τις αναμετρήσεις κόντρα στην ΑΕΚ, η Νόα θέλει να συνεχίσει το θαύμα της και να αγωνιστεί στο νεοσύστατο League Stage του Conference League.

Προκριματικά Conference League: Νόα - Ρουζομπέροκ, το παραμύθι συνεχίζεται

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Νόα - Ρουζομπέροκ.

Πρώτος αγώνας για τα play off του Conference League.

Ο νικητής του ζευγαριού θα δώσει το παρόν στο League Stage του Conference League.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Βάζγκεν Σαργκσιάν Ρεπάμπλικαν.

19:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 804

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Νόα

Η Νόα έκανε την υπέρβαση και κόντρα στην ποιοτικά ανώτερη ΑΕΚ πήρε σπουδαία πρόκριση, μία ανάσα πλέον από την ζώνη των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Οι Αρμένιοι αξιοποίησαν όλες τις αδυναμίες και τα λάθη της ελληνικής ομάδας και πανηγύρισαν έξαλλα την υπέρβαση. Ο νέος αντίπαλος εξάλλου κάθε άλλο παρά τρομάζει την ομάδα με τα λίγα χρόνια ιστορίας. Το ματς για το πρωτάθλημα με την Γουέστ Αρμένια αναβλήθηκε για να ξεκουραστούν οι παίκτες από τα συνεχόμενα ματς και αν τα δώσουν όλα κόντρα στην Ρουζομπέροκ. Στην πρεμιέρα της Λίγκα πάντως ήταν καταιγιστική και θριάμβευσε εκτός έδρας με 5-0 της Σιράκ.

Ρουζομπερόκ

Η Ρουζομπέροκ δεν ήταν το φαβορί στην αναμέτρηση με την Χάιντουκ, το αντίθετο έπειτα και από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα., Πήγε όμως στο Σπλιτ και έκανε μια άψογη τακτικά εμφάνιση και πήρε σπουδαία πρόκριση κόντρα στους θεωρητικά ανώτερους Κροάτες. Πλέον ο δρόμος είναι ανοικτός για την συμμετοχή στους ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι Σλοβάκοι στηρίζονται στην αξιόπιστη αμυντική λειτουργία. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια δέχθηκαν μόνο ένα γκολ και φυσικά με ανάλογη τακτική θα πορευτούν και στη συνέχεια. Ενθαρρυντικό και το ξεκίνημα στη Λίγκα. Πλήρης η αποστολή για την Αρμενία.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.88 3.25 4 1.65 2.1 1.23 3.7 1.91 1.75 1.2 1.28 1.81
Νόα - Ρουζομπερόκ / Εκτίμηση

Η Νόα έκανε την μεγάλη έκπληξη και άφησε εκτός την ΑΕΚ. Στα δύο παιχνίδια με την "Ένωση" έδειξε ότι είναι σκληρή ομάδα και τώρα, απέναντι σε έναν πιο αδύναμο αντίπαλο, θα επιβάλει αυτή τους κανόνες στο ζευγάρι. 1 στο 1.90 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr